Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar nasipse ocakda esim tese olacak bende hazirlanicam rabbim büyük dua edin bol bol genartla hrsyi öbermisdi doktor biz genarta karar verdik allah yardimcimiz olsun hepimizin
Morfoloji %3 tü. Dna hasarı %41 çıktı.sperm değerleri normaldi.3 aylık ilaç kullanımından sonra kontrol dna hasarı %15 çıktı.sperm değerleri gayet iyi ama morfoloji. Değişmedi.maystan bu yana doğal yolla olmayınca tüpe karar verdik
Merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar getirir inşAllah kararınız. Gen-Artı tercih etmenizdeki neden nedir acaba? Biz test için gittiğimizde görüşme yapmıştık tüp bebek için ama sonucunda orada yaptırmama kararı aldık.
Maalesef erteledik tüp bebeği. Uzun protokol diye başladık,21 gün doğum kontrol hapı aldım lukrin başlicaktık / gün sonra. Haşimato var bende . Tsh kontrol ettim. 1,9 du 3 hafta önce. 4,5 olmuş. Doktorum erteledi. Tsh normale düşüp adet olunca gidecemMorfoloji değeriniz bizden yüksekmiş. Bizim hiç değişmedi %1 olarak kaldı. Tüp bebek tedaviniz ne aşamada? Başladınızmı? Rabbim inşAllah en kısa zamanda hepimize nasip eder.
Promotil -m fort canim gunde tek suda eritip icecek
İyi geceler arkadaşlar Biz Kaan Hocadan randevu aldk şehir dışından gidip gelicez bi günden fazla Ankara da kalmak gerekir mi acaba ? İkimzde calışıyorz izin almamız zor ondan soruyorum. Aynı gün içinde gidip dönebilir miyz acaba ? Sorunumuz eşimin sperm morfolojisnin ve hareketinin kötü olması.
Meraba canim kullandi ve temmuzda rahim filmi cektirdim eylulde hamile kaldim cok şükür hangisi işe yaradi bilmiyorum tabi once Rabbimin izni kizlar tedavinizi olun ve sakin kafaya takmayin stresten uzaklasinca geliyolar hamile kaldigim ay ablam yegenim bendeydi hicccc bebek kelimesini agzima almadim Rabbim nasip etti cok şükürmerhaba sukret: Promotil -m fort kullandınız sanırım siz işe yaradımı siz niçin kullandınız
Maalesef erteledik tüp bebeği. Uzun protokol diye başladık,21 gün doğum kontrol hapı aldım lukrin başlicaktık / gün sonra. Haşimato var bende . Tsh kontrol ettim. 1,9 du 3 hafta önce. 4,5 olmuş. Doktorum erteledi. Tsh normale düşüp adet olunca gidecem![]()
İyi geceler arkadaşlar Biz Kaan Hocadan randevu aldk şehir dışından gidip gelicez bi günden fazla Ankara da kalmak gerekir mi acaba ? İkimzde calışıyorz izin almamız zor ondan soruyorum. Aynı gün içinde gidip dönebilir miyz acaba ? Sorunumuz eşimin sperm morfolojisnin ve hareketinin kötü olması.
gözün aydın çok sevindim :) yani eşinmi kullandI? sizin sebeb ne azo mu ki ?Meraba canim kullandi ve temmuzda rahim filmi cektirdim eylulde hamile kaldim cok şükür hangisi işe yaradi bilmiyorum tabi once Rabbimin izni kizlar tedavinizi olun ve sakin kafaya takmayin stresten uzaklasinca geliyolar hamile kaldigim ay ablam yegenim bendeydi hicccc bebek kelimesini agzima almadim Rabbim nasip etti cok şükür
Canım ne zamandır tedavi görüyosunz morfoloji de bi ilerleme kaydedebildinz mi ? Okuduğum heryerde morfolojinin çözümü olmadığı söyleniyorMerhaba. Hoca bazı testler istiyor bu testleri önceden yaptırdıysanız bir gece kalmanıza gerek yok. Ama yaptırmadıysanız hoca test isteyecektir ki bunun içinde bir gece kalmak gerekebilir. Bizdede morfoloji sorunu var. Hareket ve sayı gayet iyi ama morfoloji %1.
Canım ne zamandır tedavi görüyosunz morfoloji de bi ilerleme kaydedebildinz mi ? Okuduğum heryerde morfolojinin çözümü olmadığı söyleniyor
Merhaba canım. Haziran ayında başlamıştık tedaviye. Tam 6 ay oldu. DNA hasarı %64 idi tedavi ile %14'e düştü. Sayı ve hız arttı ama maalesef morfoloji hiç değişmedi. Kaan Hocaya göre önemli olan DNA hasarının düşük olmasıymış, morfolojiye takılmayın sonuçta tek bir sağlıklı sperm gerekiyor ki sizin sayınız iyi ben doğal yolla gebelik olacağına inaniyorum dedi. En son hocayla 1.5 ay önce görüşmüştük DNA hasarı istediğimiz seviyede 6 ay kadar deneyim artık sperme bağlı sorun kalmadı dedi. Ama hala gebelik oluşmadı. Her ay yeni bir umut ve yeni bir hayal kırıklığı. Artık doğal olacağına dair inancımız kalmadı. Sanırım Mart gibi tüp bebeğe başlayacağız canım.
Sizin problemde morfolojimi canım?
bizde randevu aldık gününü bekliyoruz ama telefonda randevu aldığımız zaman görüştüğümüz kişi bir gece kalmamız gerektiğini söylemişti.. hatta eşimle o civardaki otellere bakıyoruz netten...İyi geceler arkadaşlar Biz Kaan Hocadan randevu aldk şehir dışından gidip gelicez bi günden fazla Ankara da kalmak gerekir mi acaba ? İkimzde calışıyorz izin almamız zor ondan soruyorum. Aynı gün içinde gidip dönebilir miyz acaba ? Sorunumuz eşimin sperm morfolojisnin ve hareketinin kötü olması.
Evt canım bizimde problemimiz morfoloji. Kaan Hoca nası öyle demiş bana mantıksız geldi acıkcası. Morfoloji hamile kalmaya engeldr tabi. Onlarca insan morfoloji yüzünden tüp bebeğe başvuruyor. %4ün altnda olmaması lasm aslnda eskiden %14 ün altnda olmaması gerekmiş ama şimdilerde kısırlık artığıdan değerleri düşürmüşlerMerhaba canım. Haziran ayında başlamıştık tedaviye. Tam 6 ay oldu. DNA hasarı %64 idi tedavi ile %14'e düştü. Sayı ve hız arttı ama maalesef morfoloji hiç değişmedi. Kaan Hocaya göre önemli olan DNA hasarının düşük olmasıymış, morfolojiye takılmayın sonuçta tek bir sağlıklı sperm gerekiyor ki sizin sayınız iyi ben doğal yolla gebelik olacağına inaniyorum dedi. En son hocayla 1.5 ay önce görüşmüştük DNA hasarı istediğimiz seviyede 6 ay kadar deneyim artık sperme bağlı sorun kalmadı dedi. Ama hala gebelik oluşmadı. Her ay yeni bir umut ve yeni bir hayal kırıklığı. Artık doğal olacağına dair inancımız kalmadı. Sanırım Mart gibi tüp bebeğe başlayacağız canım.
Sizin problemde morfolojimi canım?