Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba bende kaan hocaya gitmek istiyorum ama öncesinde neler yapmam gerektigini bolmoyorum.birbucuk yıllık evliyim sekiz aydır çocuk olmuyo eşime gecen hafta sperm analizi yaptırdık sonuçlar çok kötü ileri hareketli hiç yok morfoloji yetersiz sperm sayisindan dolayi ölçülemedi. tekrar bir test yaptirip mi randevu alayim ne yapacami bilmiyorum çok Üzgünüz ikimizde lütfen akıl verin.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Arkadaşlar merhaba bende kaan hocaya gitmek istiyorum ama öncesinde neler yapmam gerektigini bolmoyorum.birbucuk yıllık evliyim sekiz aydır çocuk olmuyo eşime gecen hafta sperm analizi yaptırdık sonuçlar çok kötü ileri hareketli hiç yok morfoloji yetersiz sperm sayisindan dolayi ölçülemedi. tekrar bir test yaptirip mi randevu alayim ne yapacami bilmiyorum çok Üzgünüz ikimizde lütfen akıl verin.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba,
Kaan hocanın kendi internet sitesi var oraya üye olarak muayene öncesi soru sorabilirsiniz. Hocanın sizden isteyeceği bazı testler tahliller olabilir.Önceden yaptırırsanız tedaviye başlamak için zaman kaybetmezsiniz. Ama bunlardan önce bence randevu alın çünkü çok yoğun ve size verilen tarih 2-3 ay sonrası olabilir. Üzülmeyin bizimde ilk baştaki durumumuz sizden farklı değildi. Değerler düzelebiliyor.Bizim sıkıntımız morfoloji ve DNA hasarı idi hssar düştü ama morfoloji düzelmedi.
ALLAH'ım tüm dileyen kullarına evlat nasip etsin inşALLAH.

Arkadaşlar geçen ay eşim başka bir dra görünsemmi Kaan hocanın tedavisi sonlandı ama hala gebelik yok acaba varikosel için başka bir dra görünsemmi diye düşünmüştü ve araştırmaları sonucu M. Müfit Güneli adında bir urolog buldu ama muayeneye gitmedi. Aklınızda bulunsun araştırıp belki alternatif olabilir.

Merhaba,
Kaan hocanın kendi internet sitesi var oraya üye olarak muayene öncesi soru sorabilirsiniz. Hocanın sizden isteyeceği bazı testler tahliller olabilir.Önceden yaptırırsanız tedaviye başlamak için zaman kaybetmezsiniz. Ama bunlardan önce bence randevu alın çünkü çok yoğun ve size verilen tarih 2-3 ay sonrası olabilir. Üzülmeyin bizimde ilk baştaki durumumuz sizden farklı değildi. Değerler düzelebiliyor.Bizim sıkıntımız morfoloji ve DNA hasarı idi hssar düştü ama morfoloji düzelmedi.
ALLAH'ım tüm dileyen kullarına evlat nasip etsin inşALLAH.
Amin çok çok teşekkürler inşallah dermanimiz da bulunur

Slm kızlar ben hormon tahilili yaptırdım amh düşük çıktı. Yumurtlamam iyi değilmiş. Eşimin tedavisi yeni başladı %80'di hasar diğer değerler iyi. Yasım 34 Can'ım sıkıldı. Düzelmesi ne kadar sürer benim biyolojik saat geçiyor. Umutsuz yap şu testi artık seninle umutlarımız yeşersin. Güzel haberini bekliyorum.

Kizlar kaan hocaya gifemefik ama dna hasar testini yaptirdik oda 16 cikti dr riskli grup diye ilac verdi sebepsizdi bu sebep olabilir dedii...16 olup kaan hoca datedavi goren var mi

Slm kızlar ben hormon tahilili yaptırdım amh düşük çıktı. Yumurtlamam iyi değilmiş. Eşimin tedavisi yeni başladı %80'di hasar diğer değerler iyi. Yasım 34 Can'ım sıkıldı. Düzelmesi ne kadar sürer benim biyolojik saat geçiyor. Umutsuz yap şu testi artık seninle umutlarımız yeşersin. Güzel haberini bekliyorum.

Merhaba. amh için çok endişe etmeyin demişti bir dr.bana da e2 değeri iyi değil diye amh ölçümü yapılmıştı, sonucu öğrenene kadar başka bir dra gittim Ankarada. Kendisi e2 ve amh değerlerini kafanıza takmayın demişti. Çok mantıklı gelmemişti ama çevremde başka insanlarda da amhı düşük çıknalar bu dra tedavi olmuşlardı ve gebe kaldılar. İstersen canım dr adı verebilirim. Hasarın düzelmesi için bir zaman söylemek yalnış olur bizimki %60-65 ten %15-20 aralığına 3,5 ayda düştü ama başka bir arkadaşımızın eşi tedavi olmasına rağmen hasarı yükseldi.

Test için korkuyorum. İdrar testi pozitif çıkıyor resmini eklemeye çalışırım. Ama bende adet gecikmesi haricinde hiçbir belirti yok. Ne bir kasık ağrısı, ne mide bulantısı baş dönmesi, ne halsizlik ne akıntı hiçbiri yok. O yüzdende gidip test yaptımaya korkuyorum.

Merhaba. amh için çok endişe etmeyin demişti bana bir dr.Banada e2 değeri iyi değil diye amh ölçümü yapılmıştı, sonucu öğrenene kadar başka bir dra gittim Ankarada. Kendisi e2 ve amh değerlerini kafanıza takmayın demişti. Çok mantıklı gelmemişti ama çevremde başka insanlarda da amhı düşük çıknalar bu dra tedavi olmuşlardı ve gebe kaldılar. İstersen canım dr adı verebilirim. Hasarın düzelmesi için bir zaman söylemek yalnış olur bizimki %60-65 ten %15-20 aralığına 3,5 ayda düştü ama başka bir arkadaşımızın eşi tedavi olmasına rağmen hasarı yükseldi.

Test için korkuyorum. İdrar testi pozitif çıkıyor resmini eklemeye çalışırım. Ama bende adet gecikmesi haricinde hiçbir belirti yok. Ne bir kasık ağrısı, ne mide bulantısı baş dönmesi, ne halsizlik ne akıntı hiçbiri yok. O yüzdende gidip test yaptımaya korkuyorum.

Kizlar kaan hocaya gifemefik ama dna hasar testini yaptirdik oda 16 cikti dr riskli grup diye ilac verdi sebepsizdi bu sebep olabilir dedii...16 olup kaan hoca datedavi goren var mi

Değeriniz çok iyi çıkmış maşALLAH Kaan hocaya göre hasar %15-20 aralığında olursa normal. Bizim 60 idi tedavi ile 15-20 aralığına geriledi. Sizde başka bir sorun varmı? Sayı morfoloji hız gibi?

[URL='http://[url=http://hizliresim.com/92LvV3][img]http://i.hizliresim.com/92LvV3.jpg[/img][/url]'][url=http://hizliresim.com/92LvV3][/URL]
PPMv5N.jpg
[/URL]

Eklemeye çalıştım umarım olmuştur.

Değeriniz çok iyi çıkmış maşALLAH Kaan hocaya göre hasar %15-20 aralığında olursa normal. Bizim 60 idi tedavi ile 15-20 aralığına geriledi. Sizde başka bir sorun varmı? Sayı morfoloji hız gibi?
Sagol caniim dr bize gunluk yarim klomen ...gunde 3 kez neofertil bide asist diye bi ilac verdi ..morfoloji 4 hizda azcik sorun vardi kimisi onemli degil demusti

Sagol caniim dr bize gunluk yarim klomen ...gunde 3 kez neofertil bide asist diye bi ilac verdi ..morfoloji 4 hizda azcik sorun vardi kimisi onemli degil demusti

canm bende değerleriniz iyi ne zamnadan beri deniyorsunuz? Sende bir sıkıntı yok değilmi?

canm bende değerleriniz iyi ne zamnadan beri deniyorsunuz? Sende bir sıkıntı yok değilmi?
CAnim 2 sene bitti iki negatif asilamam var ..prolaktin yuksekligi var ilacla dusuyor tejrar yukseliyor bi de rahim dar dedi bi dr histereskopi oldum onemli bi sorun yook..sebepsiz demislerdi bize bu testi duyunca yaptirdik

Caniiiim o test pozitiifff belirtiyi bosver kan ver kannnnn

Umutsuz bu test pozitif Allah sağlıklı Bi hamilelelik ve sağlıklı Bi evlat nasip etsin. Hayırlı olsun. Doktor adını alabilirmiyim

Back
X