Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaçıncı derece bilmiyorum ama el ile muayene eder etmez doktor var dedi. Eşim inkar etti Kaan Aydos da aylarca tedavideyiz hiç böyle birşey demedi. Üstelik kaan bey ultrason ile baktı!!!!

Yinede başka doktora daha danışın. Bizim böyle oldu diye size de olacak diye birşey yok sadece aynı yıkımı kimsenin yaşamasını istemem!

Hormonlar gayet iyidi. Sadece sayımız azdı ve hiç yükselmedi.hız %25 fena sayılmazdı yani. Ama şimdi sayı 1mil. Altında geziyor %10 hız ve hasar %48 şimdi durum bu malesef. Üstelik Varikosel de mevcut muş!!

Kullandığımız ilaçlar inanarak !!! Deneme tahtasına döndük bak her ay değişiyor du..
Menegon
Teatrio
Emodex
Klomen
Evicap

Sizin kaan hocada tedaviniz iyi gitmediği için ona güveniniz sarsılmış.ancak o doktorun doğru teşhisi koyduğu ne malum.bazıları ameliyatlık durumda olmasa bile ameliyat yapıyorlar.bence başka doktorada gidin.bizede çoğu doktor varikosel var diyor.kaan hoca yok dedi.kime güvencez bilemedim gerçekten.

Sizin kaan hocada tedaviniz iyi gitmediği için ona güveniniz sarsılmış.ancak o doktorun doğru teşhisi koyduğu ne malum.bazıları ameliyatlık durumda olmasa bile ameliyat yapıyorlar.bence başka doktorada gidin.bizede çoğu doktor varikosel var diyor.kaan hoca yok dedi.kime güvencez bilemedim gerçekten.

Doğru söylüyorsun canın. Kimseye güven kalmadı. Halbuki konu çok hassas sürekli sığınacak bir ümit arayışın içindeyiz

Canim ayrintili röntgenle baktirdinizmi ulturasyondada cikmiyo fazla elle muaynede pek bilinmiyo..

İkisini de yaptidirk canım. Şaşkınız bizde. AmeliyatI tüp bebek tedavisinden sonra düşünüyoruz. Çünkü iyileşme süresi 1yil kadar. Beklemek istemiyoruz. En azından bikere daha deneyip öyle olur ameliyat eşim

İkisini de yaptidirk canım. Şaşkınız bizde. AmeliyatI tüp bebek tedavisinden sonra düşünüyoruz. Çünkü iyileşme süresi 1yil kadar. Beklemek istemiyoruz. En azından bikere daha deneyip öyle olur ameliyat eşim
Allahim gonlune gore versin canim son bi soru daha esin sperm tahlili verdigimde uroloji doktorlari varikosel var yada yok demedilermi bildigim kadariyla sperm tahlilinde doktorlar biliyo cunku benim abinde oldu ameliyat variloselden sagli sollu cikti abimde doktor sperm tahlili verdiginde sende varikosel var demislerdi.

Allahim gonlune gore versin canim son bi soru daha esin sperm tahlili verdigimde uroloji doktorlari varikosel var yada yok demedilermi bildigim kadariyla sperm tahlilinde doktorlar biliyo cunku benim abinde oldu ameliyat variloselden sagli sollu cikti abimde doktor sperm tahlili verdiginde sende varikosel var demislerdi.

Yok canım. Hiç biri Varikosel demedi. Onca tahlil var elimizde..

Yok canım. Hiç biri Varikosel demedi. Onca tahlil var elimizde..
Allah Allah ama doktordan doktora degişiyo bizde yeni evliyken hemen tüp bebek yaptılar kaan bey şaşırdı bu sonuçlarla neden hemen tüp bebek yaptılar demişti...Allahım hakkımızda hayırlı doktor çıkarsın karşımıza

amin inşallah canım bu arada bişeyler ögrenırsen bizimle paylaş bide sonuçlarından haberdar et olurmu:)
düzen laboratuarı aradı buqun kaan hocanın dedıqı cıktı sperm sayımız az olduqu için dna hasar test sonucumuz cıkmadı kaan hocaya maıl attık cevap beklıyoruz bıze sayıyı arttırmak için ilac tedavısıne baslayacak moralımız cok bozuk bızım qıbı sayı yetersızlıqı yuzunden dna hasar testı cıkmayan varmı?

kbrcan0671 kbrcan0671 Slm cnm doğru sayfadayım sanırım.
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. İnş en kısa zamanda bol Bebek haberli bi topik olur.

Kaan hocada tedavi olup doğal yolla hamile olan yokmuuuu diyen arkadaşlarım var var benim :KK54:
Tabiki Rabbim iZin verdi ol dedi ve oldu. Bize Kaan hocayı vesile kıldı çok şükür. En yakın zamanda sizlerden de güzel haberler alırız inş

Kaan hocada tedavi olup doğal yolla hamile olan yokmuuuu diyen arkadaşlarım var var benim :KK54:
Tabiki Rabbim iZin verdi ol dedi ve oldu. Bize Kaan hocayı vesile kıldı çok şükür. En yakın zamanda sizlerden de güzel haberler alırız inş
Evvvvet dogru sayfadasin canim durumunu ozelden ben paylasmadim tekrar anlatipta arkadaslarimizinda bilgi sahibi edersen sevinirim hoşgeldin...Rabbim hayirli kilsin ve saglicakla kucagina almayi nasip etsin dua et bizlerede...

Kaan hocanın sayfasından atılan mesaja kaç günde cevap geliyor kizlar

Ayyy cok sevindim senin adına tedavının kacıncı ayında kaldın hamile? Darısı hepimizin basına kızlar

Sağ olasin canım. Bu hafta içi de randevu için arayacagim. İnşallah derdimize derman olur. Tüp bebekten başka şansımiz yok. O da tutuyor ama dusuyor bebeklerim.
Üzülme canım bende 2basarısız tüp denedim herkes tüp yapmak zorundasın tutana kadar dedı kaan hoca 6ay tedavi doqal qebelik dedı sevinçten öldük biz şifa Allahtan vesile kaan hocam oldu umut oldu moral oldu bize darısı basına

Kaçıncı derece bilmiyorum ama el ile muayene eder etmez doktor var dedi. Eşim inkar etti Kaan Aydos da aylarca tedavideyiz hiç böyle birşey demedi. Üstelik kaan bey ultrason ile baktı!!!!

Yinede başka doktora daha danışın. Bizim böyle oldu diye size de olacak diye birşey yok sadece aynı yıkımı kimsenin yaşamasını istemem!

Hormonlar gayet iyidi. Sadece sayımız azdı ve hiç yükselmedi.hız %25 fena sayılmazdı yani. Ama şimdi sayı 1mil. Altında geziyor %10 hız ve hasar %48 şimdi durum bu malesef. Üstelik Varikosel de mevcut muş!!

Kullandığımız ilaçlar inanarak !!! Deneme tahtasına döndük bak her ay değişiyor du..
Menegon
Teatrio
Emodex
Klomen
Evicap

Anladım canım fayda görende çok ama bir anda varikosel var denmesi sürpriz olmuş gerçekten. Başka doktora da mutlaka görünün. Benim de eşim emodex ve klomen kullanıyor hakkımızda hayırlısı artık denemeden öğrenemicez bari aklımızda bunuda yapmadık diye soru işareti kalmasın.

Meraba arkadaşlar, biz Kaan hocaya 2015 Mayıs'ta tedaviye başladık. Dnd hasarımız %40 idi. Sperm Hızı ve sayısı gayet iyi fakat morfoloji %2 . Gün aşırı klomen ve günde iki kez emodex önerdi. Eylül'de kontrol dna baktırdık. %17 . Morfoloji aynı idi. Kaan hoca klomeni kesti. Teatrio önerdi. Ve doğal yolla beklememizi söyledi. 1 ay Teatrio içti eşim. Ama okadar bunaldıki kasımda onuda Bıraktı. Fakat ben ara ara klomen verdim ama düzenli olarak Karaciğer enzimlerine baktırdık.tabi hergün keçi boynuzu pekmezi,Fındık, ceviz,kuru incir verdim. Bu arada ben haşimato olduğumu öğrendim.onun içinde tedaviye başladık.tabi Doğal yolla olmayınca harıl harıl tüp merkezleriyle görüştük. Hatta birine karar verdik.tsh problemim olunca Tedaviyi yarıda kestik.bu ay tekrar başlayacağız derken mucize oldu... Doğal yolla hamile olduğumu öğrendik..bhcg 540.. Henüz keseyi görmedik, kalp atışlarını duymadık ama, yine de 4 yıllık evliliğimde ilk defa doğal yolla gebe kaldım.bu arada 2 başarısız aşılama ve 2 başarısız tüp deneyimim var. Hala inanamıyorum ve de sevinemiyorum bu mucize değil de nedir?

Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar: umarım bizde kısa sürede faydasını görürüz. Fsh nasıldı sizin ilaçları kullanırken nasıl değişti anlatabilirmisin biraz?

ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:nazar: Sorun neydi kaç ay sürdü tedavi biraz bahsedebilirmisin?

Sayı,morfoloji,dna hasarı ve varikosel vardı cnm. 1 yıla yaklaşmıştı evliliğimiz tüp bebek yaptırdık ameliyata gerek yok dedi dr eşine. Sonuç pozitifti çok Mutlu olmuştuk. Ama 8,5 haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 adet döneminde tekrar yaptırdık olmadı. Eşimi tedavi ettirme kararı verdik. Varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik. Pek sonuç değişmedi. 9. Ayda Dr aşılama önerdi sayısı az yükseldi. 3 kez aşılama oldu ard arda. Sonuç negatif tabiki. Geçen yıl aralık ayında tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. Yapacak başka bişey yoktu diye düşünürken Kaan hocayı keşfettim. Geçen yıl şubat ayında irtibata geçtik ve tedaviye başladık. Mart ayında muayene için Ankara'ya gittik. DNA o kadar hasarlıydıki Kaan hoca bile şaşırdı. Haziran ayında dna normale düştü. 6 ay doğal deneyin olmazsa tüp bebek Dedi. Bu arada dna hasarlıyken tüp bebek zaten tutmaz tutsada sorunlu olur dedi. Aralık ayına kadar hem takip etti hem doğal denedik. Sayılar çok inişli çıkışlıydı ve ben ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Aralık ayındaki sonucu daha güzeldi ama 12 aralıkta eşimin abisini kaybettik aniden. Bozulmasından korkmuştum sonuçların. O kadar yoğun geçti ki dönem ocak ayında adet olmam gerekiyordu ama 1 hafta geçti ben hormonlarımın bozulduğunu düşündüm çünkü çok üzülmüştük. Eşimin ısrarıyla idrar tahlili yaptım pozitif şok oldum 2. Yi yaptım pozitif hala inanamadım. Kan tahliline gittim ama bunları eşimden habersiz yapıyorum yoksa daha çok üzülür diye. İnanamıyordum çünkü. 17284 çıktı sonucum hala şoktayım. 6 haftalık Dedi laboratuvardaki beyfendi. Ertesi gün Dra gittim. Keseyi görene kadar inanamamıştım.görünce ancak inandım. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. Hiç umudunuzu kaybetmeyin derim ben. Bide beslenmeye dikkat eşinizde. Çok sıkı tuttum ben uyku beslenmeyi. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Back
X