- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde 259 cikmisdi 1 ay sonra yapilan teste 9.21Bizim 258 çıkmış canım, biraz düşük mü aceba..
Neden bu kadar düşmüş ki?Bizimde 259 cikmisdi 1 ay sonra yapilan teste 9.21
İğne tedavisi görüyorsunuz sanırım bu yüzden düşmüş olabilir mi sayınız?[/QUOTE]TE="caglacansu, post: 39610427, member: 627483"]Bizimde 259 cikmisdi 1 ay sonra yapilan teste 9.21
Biz yurtdisindayiz buradaki doktor cok yukselmis dedi tr deki sonuc total testosteron 229 burada tahlilde iki taneyaziyor pek anlamadim testosteron 9.21 diyo bide freies testestoren 260.35 diyo[/QUOTE]İğne tedavisi görüyorsunuz sanırım bu yüzden düşmüş olabilir mi sayınız?
Aynen canım..sperm sayısı 3 milyon ama şaşırdım Kaan Hoca endişe etmeyin normal yolla olur dedi bize! DNA hasarına bakalım dedi..ileri hızlı hareket 0, yavaş ileri hareketli % 1 canım normal morfoloji % 2 yazıyor..[/QUOTE]member: 345697"]bize sadece iğne tedavisi ve proxeed plus verdi şu an sizin sayılarınz kaçtı
bizde aynı arkadaşım 5 kez denedik tüp bebek ama hiç bir merkez gidin sperm tedavisi olun demedi
bence önce spermler iyileştirilip tedavi olunmalı
bizim daha düşük gelmiş mail attım kaan hocaya bakalım ne diyecekBizim 258 çıkmış canım, biraz düşük mü aceba..
kullanmanızda sakınca olmaz canım ama dra da danış benceKızlar eşime takviye olarak çinko ve l karnitin kullanmayı dusunüyorum, ne dersiniz fikriniz var mı?sperm sayısını ve hızını artırıyormuş oldukça. Hatta Kaan Hoca da sitesinde doğal yolla baba olmak için yazısında da gıda takviyesi olarak bunları tavsiye etmiş..
inş.canim önce Rabbımızn ıznyle sonrada kaan aydos hocayla o artk bir vesıle bizlere Rabbım kımsenın kucagnı bos bırakmasın kac sene olmustu evlenelıaramıza hoş geldin canım
kaan Aydos inş hepimizin bebeklerine kavuşmamıza vesile olur
bizde 2 ay olacak tedaviye başlayalı
Canim sayfasina gir soru cevap yaziyor oraya kayit olman lazim baya ugrastiriyorkaan hocaya nasıl maıl atyosunz bılgı verırsnz sevnrm
canım pek cok unraştim yapamadimCanim sayfasina gir soru cevap yaziyor oraya kayit olman lazim baya ugrastiriyor
canım sperm kaliteli olunca azda olsa sayısı yeterli olabiliyomuş inş dna hasarınızda iyi çıkarAynen canım..sperm sayısı 3 milyon ama şaşırdım Kaan Hoca endişe etmeyin normal yolla olur dedi bize! DNA hasarına bakalım dedi..ileri hızlı hareket 0, yavaş ileri hareketli % 1 canım normal morfoloji % 2 yazıyor..
Merhaba, bizde ilk kan testini yaptırdık, malum bir aydır klomen ve emodex kullanıyordu eşim. Fsh:12,4, total testesteron 50 çıkmış... Bugün mail atacağız bakalım ne diyecek, kulanılan bu ilaçlar bu değerleri etkiliyor sanırım, bilgisi olan var mı?[/QUOTE]canım sperm kaliteli olunca azda olsa sayısı yeterli olabiliyomuş inş dna hasarınızda iyi çıkar
bizim daha düşük gelmiş mail attım kaan hocaya bakalım ne diyecek
Canım hocadan cvp gelince tedavisini paylaşırsan sevinirim..[/QUOTE]CanıTE="sewallll, post: 39609025, member: 644124"]Bizim ki normal çıkmış testosteron ve fsh. Sayi da iyi Morfoloji% 3 Sperm dna 34. Bakslm nasıl tedavi olurz
Biz zaten tedavideyiz canım, sayımız iyi hız ve mırfoloji sıkıntımız vardı, %23 dna hasarınız var, 1 aylık ilaç kullanmı sonrasında kaan hoca bizden test istedi, bakaım bu sonuçlara nediyecek[/QUOTE]Canım hocadan cvp gelince tedavisini paylaşırsan sevinirim..