Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşime takviye olarak çinko ve l karnitin kullanmayı dusunüyorum, ne dersiniz fikriniz var mı?sperm sayısını ve hızını artırıyormuş oldukça. Hatta Kaan Hoca da sitesinde doğal yolla baba olmak için yazısında da gıda takviyesi olarak bunları tavsiye etmiş..

Hocanın yazısında testesteron seviyesi düşük olanlarda l- karnitin kullanımı sperm sayısını da oldukça artırıyor yazıyor hatta..

TE="caglacansu, post: 39610427, member: 627483"]Bizimde 259 cikmisdi 1 ay sonra yapilan teste 9.21[/QUOTE]
İğne tedavisi görüyorsunuz sanırım bu yüzden düşmüş olabilir mi sayınız?

TE="caglacansu, post: 39610427, member: 627483"]Bizimde 259 cikmisdi 1 ay sonra yapilan teste 9.21
İğne tedavisi görüyorsunuz sanırım bu yüzden düşmüş olabilir mi sayınız?[/QUOTE]
Biz yurtdisindayiz buradaki doktor cok yukselmis dedi tr deki sonuc total testosteron 229 burada tahlilde iki taneyaziyor pek anlamadim testosteron 9.21 diyo bide freies testestoren 260.35 diyo

İğne tedavisi görüyorsunuz sanırım bu yüzden düşmüş olabilir mi sayınız?
Biz yurtdisindayiz buradaki doktor cok yukselmis dedi tr deki sonuc total testosteron 229 burada tahlilde iki taneyaziyor pek anlamadim testosteron 9.21 diyo bide freies testestoren 260.35 diyo[/QUOTE]
Evet canim igne ve hap kullaniyor esim 2 ay olcak

member: 345697"]bize sadece iğne tedavisi ve proxeed plus verdi şu an sizin sayılarınz kaçtı

bizde aynı arkadaşım 5 kez denedik tüp bebek ama hiç bir merkez gidin sperm tedavisi olun demedi
bence önce spermler iyileştirilip tedavi olunmalı
Aynen canım..sperm sayısı 3 milyon ama şaşırdım Kaan Hoca endişe etmeyin normal yolla olur dedi bize! DNA hasarına bakalım dedi..ileri hızlı hareket 0, yavaş ileri hareketli % 1 canım normal morfoloji % 2 yazıyor..[/QUOTE]
canım sperm kaliteli olunca azda olsa sayısı yeterli olabiliyomuş inş dna hasarınızda iyi çıkar
Bizim 258 çıkmış canım, biraz düşük mü aceba..
bizim daha düşük gelmiş mail attım kaan hocaya bakalım ne diyecek

Kızlar eşime takviye olarak çinko ve l karnitin kullanmayı dusunüyorum, ne dersiniz fikriniz var mı?sperm sayısını ve hızını artırıyormuş oldukça. Hatta Kaan Hoca da sitesinde doğal yolla baba olmak için yazısında da gıda takviyesi olarak bunları tavsiye etmiş..
kullanmanızda sakınca olmaz canım ama dra da danış bence

aramıza hoş geldin canım:KK68:
kaan Aydos inş hepimizin bebeklerine kavuşmamıza vesile olur
bizde 2 ay olacak tedaviye başlayalı
inş.canim önce Rabbımızn ıznyle sonrada kaan aydos hocayla o artk bir vesıle bizlere Rabbım kımsenın kucagnı bos bırakmasın kac sene olmustu evlenelı

[QUOTE260.3lacansu, post: 39610866, member: 627483"]İğne tedavisi görüyorsunuz sanırım bu yüzden düşmüş olabilir mi sayınız?[/QUOTE]
Biz yurtdisindayiz buradaki doktor cok yukselmis dedi tr deki sonuc total testosteron 229 burada tahlilde iki taneyaziyor pek anlamadim testosteron 9.21 diyo bide freies testestoren 260.35 diyo[/QUOTE]
Canim 260.35 testesterondur bence, 9.21 degerin de FSH olabilir mi? Sanki boylesi daha mantikli:)

Aynen canım..sperm sayısı 3 milyon ama şaşırdım Kaan Hoca endişe etmeyin normal yolla olur dedi bize! DNA hasarına bakalım dedi..ileri hızlı hareket 0, yavaş ileri hareketli % 1 canım normal morfoloji % 2 yazıyor..
canım sperm kaliteli olunca azda olsa sayısı yeterli olabiliyomuş inş dna hasarınızda iyi çıkar

bizim daha düşük gelmiş mail attım kaan hocaya bakalım ne diyecek[/QUOTE]
Merhaba, bizde ilk kan testini yaptırdık, malum bir aydır klomen ve emodex kullanıyordu eşim. Fsh:12,4, total testesteron 50 çıkmış... Bugün mail atacağız bakalım ne diyecek, kulanılan bu ilaçlar bu değerleri etkiliyor sanırım, bilgisi olan var mı?

bizim daha düşük gelmiş mail attım kaan hocaya bakalım ne diyecek
Merhaba, bizde ilk kan testini yaptırdık, malum bir aydır klomen ve emodex kullanıyordu eşim. Fsh:12,4, total testesteron 50 çıkmış... Bugün mail atacağız bakalım ne diyecek, kulanılan bu ilaçlar bu değerleri etkiliyor sanırım, bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
Canım önceden kaçtı değerleriniz?

CanıTE="sewallll, post: 39609025, member: 644124"]Bizim ki normal çıkmış testosteron ve fsh. Sayi da iyi Morfoloji% 3 Sperm dna 34. Bakslm nasıl tedavi olurz[/QUOTE]
Canım hocadan cvp gelince tedavisini paylaşırsan sevinirim..

CanıTE="sewallll, post: 39609025, member: 644124"]Bizim ki normal çıkmış testosteron ve fsh. Sayi da iyi Morfoloji% 3 Sperm dna 34. Bakslm nasıl tedavi olurz
Canım hocadan cvp gelince tedavisini paylaşırsan sevinirim..[/QUOTE]
Biz zaten tedavideyiz canım, sayımız iyi hız ve mırfoloji sıkıntımız vardı, %23 dna hasarınız var, 1 aylık ilaç kullanmı sonrasında kaan hoca bizden test istedi, bakaım bu sonuçlara nediyecek

Canım hocadan cvp gelince tedavisini paylaşırsan sevinirim..
Biz zaten tedavideyiz canım, sayımız iyi hız ve mırfoloji sıkıntımız vardı, %23 dna hasarınız var, 1 aylık ilaç kullanmı sonrasında kaan hoca bizden test istedi, bakaım bu sonuçlara nediyecek[/QUOTE]
Sadece kan testi mi istedi canım, spermiyogram istemedi mi?

Back
X