Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bide siz hangi email adresinden iletisime geciyorsunuz

400tl mi ... :KK17: devlete doktor değilmiydi bu kaan Aydos bey
devlette de bakıyor, yanlış yönlendirme yapmayayım, ankara üni. tıp fak. alıyormuş gündüzleri ancak nasıl muayene sırası alınır bilemem. kendi özel ofisinde hafta içi saat:16.00 dan sonra her gün 10 kişi kadar muayene ediyor.

devlette de bakıyor, yanlış yönlendirme yapmayayım, ankara üni. tıp fak. alıyormuş gündüzleri ancak nasıl muayene sırası alınır bilemem. kendi özel ofisinde hafta içi saat:16.00 dan sonra her gün 10 kişi kadar muayene ediyor.

merhaba
ben hasteneyi aradım sadece özel baktığını söylediler

Yani sırf muayene ve tahlil için bin lirayı gözden çıkarmak gerek öyle mi.. :KK61:

Yani sırf muayene ve tahlil için bin lirayı gözden çıkarmak gerek öyle mi.. :KK61:
yol masrafı, eş dost yoksa ankarada bir gecelik otel masrafı ile evet nerdeyse o rakama ulaşıyor...ama bir sonraki görüşmeleri mail aracılığı ile yapıyorsunuz. bir daha muayene ücreti ödemek yok!

Can
i
400tl mi ... :KK17: devlete doktor değilmiydi bu kaan Aydos bey
Canim benim..yanlis tedavilerde bos yere para harcamaktan iyidir..bu konuda dogru adreste olmak bence en dogrusu..biz de suana kadar tup bebekte oyle paralar harcadik ki onumuzu goremez olduk maddi anlamda..ama yapacak birsey yok..Allahim yardim etsin..

Canim benim..yanlis tedavilerde bos yere para harcamaktan iyidir..bu konuda dogru adreste olmak bence en dogrusu..biz de suana kadar tup bebekte oyle paralar harcadik ki onumuzu goremez olduk maddi anlamda..ama yapacak birsey yok..Allahim yardim etsin..

Bizde öyle .. o yüzden kaan Aydosu seçtik bakalım nezamana randevu verecek:(

Biz bir ay önce yaptrdik canım. % 34cikti .bir ay sonra tekrar yapicaz testi. Aynı ilaclaro verdi kaan bey

Hayırlı cumalar kızlar. Bizde Kaan aydosa tedavi olmaya gideceğiz yakinda. Biz başka bir il den ankaraya gidecez. Bizi. Gibi olan var mı varsa nasıl bir yol bizi bekliyor ? Aynı gün tahliller vs. yaptırıyor mu yoksa git gel mi yapmamız gerek? Yardımınızi bekliyorum
iyi akşamlar canım bizde şehir dışından gittik daha doğrusu eşimin gitmesi yeterliydi o gitti
giderken kendi bulunduğunuz şehirde bazı kan tahlilleri var onları yaptırıp gidin bugüne kadarki tüm sperm sonuçlarınızı ve elinizdeki tüm belgelerinizi de götürün muayene 400 lira ama değer ertesi günü yaptırırsa başka testler onlar içinde para gerekli bi kere gittinizmi bidaha mail yoluyla iletişime geçiceksiniz

Back
X