Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan hoca 400 tl muayene ücreti alıyor, dna hasarına 230 tl verdikPeki ücretler ne kadar??
Kaan hoca 400 tl muayene ücreti alıyor, dna hasarına 230 tl verdik
400tl mi ...devlete doktor değilmiydi bu kaan Aydos bey
devlette de bakıyor, yanlış yönlendirme yapmayayım, ankara üni. tıp fak. alıyormuş gündüzleri ancak nasıl muayene sırası alınır bilemem. kendi özel ofisinde hafta içi saat:16.00 dan sonra her gün 10 kişi kadar muayene ediyor.400tl mi ...devlete doktor değilmiydi bu kaan Aydos bey
devlette de bakıyor, yanlış yönlendirme yapmayayım, ankara üni. tıp fak. alıyormuş gündüzleri ancak nasıl muayene sırası alınır bilemem. kendi özel ofisinde hafta içi saat:16.00 dan sonra her gün 10 kişi kadar muayene ediyor.
belkide sadece derslere giriyordur...biz muayenehanesinde beklerken sekreteri üniversiteden geleceğini söyleyince açıkcası oradada hasta baktığını düşündüm.merhaba
ben hasteneyi aradım sadece özel baktığını söylediler
yol masrafı, eş dost yoksa ankarada bir gecelik otel masrafı ile evet nerdeyse o rakama ulaşıyor...ama bir sonraki görüşmeleri mail aracılığı ile yapıyorsunuz. bir daha muayene ücreti ödemek yok!Yani sırf muayene ve tahlil için bin lirayı gözden çıkarmak gerek öyle mi..![]()
iYani sırf muayene ve tahlil için bin lirayı gözden çıkarmak gerek öyle mi..![]()
Canim benim..yanlis tedavilerde bos yere para harcamaktan iyidir..bu konuda dogru adreste olmak bence en dogrusu..biz de suana kadar tup bebekte oyle paralar harcadik ki onumuzu goremez olduk maddi anlamda..ama yapacak birsey yok..Allahim yardim etsin..400tl mi ...devlete doktor değilmiydi bu kaan Aydos bey
biz keçiboynuzu tozu kullandık ilk önce sonrasında keçiboynuzu kürü yapıyorduk bir haftadır ara verdik tekrar başlayacazbence 3 ay devam edin tedavinize hemen ümidiniz kesmeyin keçiboynuzunu nasıl kullandınız
biz özünü kullanıyoruz
Canim benim..yanlis tedavilerde bos yere para harcamaktan iyidir..bu konuda dogru adreste olmak bence en dogrusu..biz de suana kadar tup bebekte oyle paralar harcadik ki onumuzu goremez olduk maddi anlamda..ama yapacak birsey yok..Allahim yardim etsin..
Hadi bakalım hayırlısı. Bizde bir aya yakin oldu bunları kullanaliKızlar biz de Kaan Hocadan gelen cvba göre Klomen ve Emodexe başladık bugün itibariyle..Hepimize hayirli tedaviler, hayırlı saglikli bebişler![]()
Canım sizin hasar daha yeni belli oldu diye biliyorum..2.hasar testiniz mi yoksa, onceden hasar baktırmış mıydınız ki bu ilacları önceden kullandınız?Hadi 2.halım hayırlısı. Bizde bir aya yakin oldu bunları kullanali
iyi akşamlar canım bizde şehir dışından gittik daha doğrusu eşimin gitmesi yeterliydi o gittiHayırlı cumalar kızlar. Bizde Kaan aydosa tedavi olmaya gideceğiz yakinda. Biz başka bir il den ankaraya gidecez. Bizi. Gibi olan var mı varsa nasıl bir yol bizi bekliyor ? Aynı gün tahliller vs. yaptırıyor mu yoksa git gel mi yapmamız gerek? Yardımınızi bekliyorum
http://www.kaanaydos.com.tr/category/hasta-sonuclariBide siz hangi email adresinden iletisime geciyorsunuz
tekrar hayırlı olsun tedavinizKızlar biz de Kaan Hocadan gelen cvba göre Klomen ve Emodexe başladık bugün itibariyle..Hepimize hayirli tedaviler, hayırlı saglikli bebişler![]()