Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimin memleketi☺️ İstanbul 2 saat Ankara 3.5 saat yol paranız da en fazla 100₺ bence ya Ankara ya İstanbul'a gitsin eşin 600₺ nedir ya resmen soygun yapıyorlar. Bizim hasar %85'di şimdi %9 oldu hocanın dediklerini yapınca düzeliyor. Daha hamile degilim 6 ay bekleyin dedi 2. aydayız inşallah hamile kalırımda ben de diğer arkadaşlarım gibi umut olurum.

Benim eşimin memleketi☺️ İstanbul 2 saat Ankara 3.5 saat yol paranız da en fazla 100₺ bence ya Ankara ya İstanbul'a gitsin eşin 600₺ nedir ya resmen soygun yapıyorlar. Bizim hasar %85'di şimdi %9 oldu hocanın dediklerini yapınca düzeliyor. Daha hamile degilim 6 ay bekleyin dedi 2. aydayız inşallah hamile kalırımda ben de diğer arkadaşlarım gibi umut olurum.
Size hangi ilaçları önerdi canım bize de söyledi de

Ayy masallah ya ne guzel düzelmiş.ne kadar tedavi gördünüz peki?

Arkadaşlar Merhaba eşim kaan beye 8 aydır tedavi oluyor azospermi için artık düşük şans da olsa tese yapalım dedi bilenler varsa birkaç sorum olacak dr ameliyatı kendisi mi yapıyornerde yapıyor anlaşmalı olduğu bir özel hastane de mi yoksa üniversite hastanesinde mi birde bu işin bize Maliyeti ne olur

Arkadaşlar Merhaba eşim kaan beye 8 aydır tedavi oluyor azospermi için artık düşük şans da olsa tese yapalım dedi bilenler varsa birkaç sorum olacak dr ameliyatı kendisi mi yapıyornerde yapıyor anlaşmalı olduğu bir özel hastane de mi yoksa üniversite hastanesinde mi birde bu işin bize Maliyeti ne olur
tese ameliyatını hoca kendisi yapıyor, ankara HRS hastanesinde yapıyor size maliyeti 4500-5000 civarı gibi bir rakam olur. inşallah olumlu ve hayırlı neticeler alırsanız da tekrar yapmak zorunda kalmazsınız. Allah yardımcınız olsun, çok kolay bir işlem telaş etmeyin :)

Merhaba arkadaşlar. 1 - 2 senedir formunuzu takip ediyorum. Uzatmadan tedavi surecimize geçmek istiyorum. 8 senedir evliyim. Eşim azospermi hastası. Fsh yüksek geliyor. Sperm üretiminde bozukluk var hiç sperm çıkışı olmuyor. Nedeni belli degil. Daha önce İstanbulda bahçeci merkezinde emre beye muayene oldu eşim. Dna testi fln yaptırdık. Dna ile ilgili bir sorun yok. Mikro tese önerdi. Ama emre bey pek sıcak gelmedi bize. 2014 yılında Prof Dr Kaan Aydosun ismini sizlerin yazılarında görerek araştırıp sonunda tanışma fırsatımız oldu. İlk muayenemizi olduk. Kaan hoca çok umutlu konuştu çok sıcakkanlı cana yakın bir insan. İnsana çok umut veriyor. İlk başta hepinizin bildiği tedaviler verdi. Yemek pehrizleri ( nohut yemeği keçiboynuzu incir ısırgan çayı fen fln) sonrasında da sudafed ve bi ilaç daha vermişti ama sperm çıkışı yine olmayınca mikro tese önerdi. 2015 haziranda hrs de mikro tese olduk. 1-2 tüp bebeklik sperm bulunduğunu söyledi. Hiç ümidimiz yoktu. O kadar sevindik ki...
Maddi yönden çok yiprandigimiz için biraz ara vermek zorunda kaldık. Kaan hocayla görüşüyoruz.
Nasipse tahminen önümüzdeki hafta hrs de dr Ömer bey ile tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Kaan hoca 1 ay önce testis uyarımı için choriomon 5000 ünite igne (haftada iki gün bir er kere) ve emodex kapsül sabah akşam verdi 1 ay kullanin sonrada fsh testosteron alt ast ggt fln testlerini yaptırın dedi.
Test sonuçlarında testosteron yukselmis ve fsh 0.20 lere düşmüş.
Kaan hocaya sonuçları gönderdik. Tüp bebek süreci içinde yazistigimiz için sonuçlardan önce de yazmıştık süreçle alakalı.
Tüp bebek süreciyle alakalı cevap yazmış ama tahlil sonuçları ile ilgili cvp vermedi hiç birşey yazmadi. Neden yazmadi acaba. Tekrar yazdık hocam tahliller için birşey söylemeyecek misiniz diye ama 15 gün sonra cvp yazacak. Şimdi biz 15 gün bekleyecek miyiz. Neden cvp yazmadi ki o iğneleri boş yere mi vuruldu eşim bundan sonra ne yapabiliriz ki. Aranızda daha tecrübeli arkadaşlar var. Yorumlarınızı bekliyorum. Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum birakmasin

Kizlar esim kan tahlili verecek kaan hoca icin ama bu tahlilde hangi degerlere baktiracak?

Mayıs için gün verildi bize de. Gitmeden burda formon testi yaptiralim diyorum. FSH,lh,total testesteron dışında şuna da baktirin dediğimiz bir test var mı arkadaslar? İnşallah tedaviye cevap veren bir hasta oluruz. Son caremiz bu doktor.

Kizlar esim kan tahlili verecek kaan hoca icin ama bu tahlilde hangi degerlere baktiracak?

Mayıs için gün verildi bize de. Gitmeden burda formon testi yaptiralim diyorum. FSH,lh,total testesteron dışında şuna da baktirin dediğimiz bir test var mı arkadaslar? İnşallah tedaviye cevap veren bir hasta oluruz. Son caremiz bu doktor.

Kızlar biz ilk fsh, lh, total testosteron baktırdık ilaçları kullanmaya başladıktan sonra AST,ALT,GGT,FSH, total testosteron istedi.

Kaan bey yapıyor tese ameliyatını hrs de olduk bizde haziran 2015 de 5000 6000 civarı bide bulunursa dolduruluyor 500 TL de banka parası veriyorsun.bu hafta biz başladık tüp bebeğe Ömer beye gidiyoruz

Back
X