Kesinlikle oyle o kadr cok sey okuduk ogrendikki .bizden de hic fsh lh testesteron istemediler.hatta bn urologa yapalim mi dedim sperm cikiyorsa hormon tahliline gerek yok yapmayin dedi.insan tup bebekle hemen olacak saniyor bazilarinin oluyor da elbet.ama bizim acgh kotu cikinca bn tup bebekten once bir tedawi sart diye dusunuyorum.bahceci fulya da cok iyi dr lar var diyorlar insallah cok cokk guzel olur sizin icin her sey amin.Canım biz emodex kullandık ama pek degismedi 6 ay oldu sperm testi yaptirali hepsini yenikeyecem ve dna hasar da yapriricam ankara da başkent hulusi beye gittim iki negatif ve doktor ne kadar iyi olsa da artık oraya guvenmiyorum.teknik açıdan. Istanbul bahcecu düşünüyorum 3. İçin ama eşim için iyi bir tedavi gördükten sonra tabi. Birde okuduğum kadarıyla erkek için fsh önemli sperm üretimi için ve hiç bakilmadj bizde testestiron da bakilmadi yani bunlara baktiricam bi yerde de kolesterol yüksekse sperm hasar görür yazıyordu okul tatil olunca hepsine bakilacak insan kendi doktoru oluyor arastira arastira doktor hiç sormadı bunları. Bende bir sıkıntı yok amh iyiydi ama suan ne durumda bilmiyorum internetten okuduğum kadarıyla beslenmeye dikkat ediyorum bklm kaan bey ne diyecek testleri de düzen labeativarinda yaptırmayı düşünüyorum