Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar kaan hoca hangi testleri istiyor gidildiğinde? Biz sehir dışından geleceğimiz için oncesinde herşeyi yaptırıp gitmeyi düşünüyoruz. Git gel sürekli cok zor bizim için. Panel dediğiniz ne oluyor
Bizden gitmeden dna hasar istedi sadece cnm ama ben semen morfoloji semen kültürü de yaptırdım düzende Ama ml de sayımız düşük cıktı eski lab. Da kriterler farklı sanırım toplam sayımız aynı ama

Anladım simdiden geçmiş olsun cnm sizde problem neydi?
Teşekkürler 5 yıl oldu evleneli 2 tüp bebek 3 aşılama negatif. Kendiliğinden 1 kere gebelik 8 haftalikken kalbi durdu. Dna hasar analizi yaptırdık %33 çıktı. Kaan bey emodeks ve klomen verdi. O şekilde. İnsallah daha da iyiye gider tüp e gerek kalmaz

Teşekkürler 5 yıl oldu evleneli 2 tüp bebek 3 aşılama negatif. Kendiliğinden 1 kere gebelik 8 haftalikken kalbi durdu. Dna hasar analizi yaptırdık %33 çıktı. Kaan bey emodeks ve klomen verdi. O şekilde. İnsallah daha da iyiye gider tüp e gerek kalmaz
bizde 2 yılımızı bitirdik elde var sıfır hocama maille ulastım dna hasar istedi 18 inde cıkıcak sonucu yollucam sizde mi hiç muaneye gitmeden maillemi haberlestiniz ? Bakalım bize ne söyleyecek keske okullar tatilken ulaşabilsem ona

Aynen hic gitme fırsatımız olmadı mesajla hep ilacı falan söyledi. Ben de tatilken firsat diyorum yıl ortasinda gitmek cok zor. Ogretmen misin sen de ? Nerede yaptırdınız tahlili

Aynen hic gitme fırsatımız olmadı mesajla hep ilacı falan söyledi. Ben de tatilken firsat diyorum yıl ortasinda gitmek cok zor. Ogretmen misin sen de ? Nerede yaptırdınız tahlili[/QUOTE evet öğretmenim cnm düZende yaptırdık tahlili ama ml deki sayımız düşük çıktı diğer lap. Göre ama toplam sayımız daha öncekilerle aynı sanırım kriterleri farklı düZenin sen nerde yaptırdın tahlili?

Aynen hic gitme fırsatımız olmadı mesajla hep ilacı falan söyledi. Ben de tatilken firsat diyorum yıl ortasinda gitmek cok zor. Ogretmen misin sen de ? Nerede yaptırdınız tahlili
Evet öğretmenim düzende yaptırdık ama ml deki sayı diğer lap.a göre düşük cıktı toplam sayımız aynı ama.sanırım düzenin kriterleri farklı ondan böyle oldu sizin sayı nasıl

Evet öğretmenim düzende yaptırdık ama ml deki sayı diğer lap.a göre düşük cıktı toplam sayımız aynı ama.sanırım düzenin kriterleri farklı ondan böyle oldu sizin sayı nasıl
Biz de duzende yaptırdık ve bizim de hareketli iyidi ama sayı düşüktü. Daha doğrusu sınırın hemen ustundeydi yanlış hatirlamiyorsam 42 milyondu. Hareketli %70ti ve o ay hamile kalmıştım

Biz de duzende yaptırdık ve bizim de hareketli iyidi ama sayı düşüktü. Daha doğrusu sınırın hemen ustundeydi yanlış hatirlamiyorsam 42 milyondu. Hareketli %70ti ve o ay hamile kalmıştım
Darısı bana inşallah şimdi 2. Bebek için mi kaan hocaya tedaviye gidiyorsunuz?bizde sayı 10 milyonlarda yükselmiyor bir türlü :cry:

Darısı bana inşallah şimdi 2. Bebek için mi kaan hocaya tedaviye gidiyorsunuz?bizde sayı 10 milyonlarda yükselmiyor bir türlü :cry:
Yok hamile kaldım ama 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum :( insallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Proxeed plus falan kullandiniz mi? Varikosel mi var yukselmio

Yok hamile kaldım ama 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum :KK43: insallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Proxeed plus falan kullandiniz mi? Varikosel mi var yukselmio
Amin canm hepimizin en kısa zamanda yüzünü güldürsün Rabbim.bi dr gitmiştik o varikosel yok demişti sonra bi baska dr varikosel olsa hareketlilik düşük olur dedi muayene etmedi bile yoktur dedi ama kaan hoca bi baksın istiyorum belki vardır acaba cidden olsa hareketlilik düşük mü olur bilgin varmı?testesteronumuz düşük bizim ondan kaynaklanıyor demişti dr ama ben o dr bıraktım lab. Ölcümleri güvenilir değildi

Evet bildiğim kadarıyla hareketliliği düşürüyor varikosel sayıyı da aynı şekilde. Testesteron için ilac veya bitkisel kür yok mu ki

Evet bildiğim kadarıyla hareketliliği düşürüyor varikosel sayıyı da aynı şekilde. Testesteron için ilac veya bitkisel kür yok mu ki
İşte bizim dr hareketlilik 55 oldugu için varikosel yoktur dedi bakmadı ama sayımız toplamda 10 milyon bunu testesterona bağladı igne verdi testestron için o da sperm sayısını iyice düşürdü sonra chorimon verdi 1 ay vurundu sperm 14 miyon oldu ama hareketlilik düştü benimde içim rahat etmesi kaan hocaya gitmeye karar verdim eşimede üzülüyorum o kadar hormonları alıyor ne deseler tmm diyor ama emin olmadan ama şimdi en azından içimiz rahat hoca bu işin uzmanı.size ne dediler sayınız iyi hasara canlılıga baktırdınız mı?

Back
X