valla bu durum düzelen bir durum mu hiçbir yorum alamadık hocadan. sonuclar elımızde gidip yuzyuze konussabilseydik daha çok tatmın olurduk. sizde canlılık tedavisi yapıyoruz ilaçalra devam temmuz sonu yenıden test demiş. ilaç fayda ediyormu onu araştırıyorum ama canlılıkla ilgili pek bilgi bulamadım. biz bide bir karısım kullanmaya başladık. eşime ve bana hazırladılar. bnm normalde 12-13. gun yumurtlamam olur bunu da biraz erken bulan doktorlar oldu hızlı büyüyordu yumurtam. bu ay karısımı kullandım sanırım bgn yumurtam catlayacak 15. gunum. dunde vajınal muayene oldum enfeksıyon ve mantar varmıs yumurta boyutuna da baktırdım 20 mm civarıydı. dedim acaba bu karısım mı iyi geldi daha saglıklı mı büyüyor. medet umuyoruz valla herseyden. eşimin de değerleri hemen iyileşse de bizde gebelık haberi alabilsek:) bu beklentıye girmek de yoruyor insanı şimdi ilaca umut bagladık bu bırkac ay umutla adetım gelmesın diye bekleyecegm ve her adet oldugumda yine üzülecegım.
tüp bebek için araştırma yaptınmı pekı cnm? erkek infertilitesi konusunda dikkatlı davranan bir yer olsun istyrm. biz bahceci fulyada denemıstık , sebepsiz infertilite dendi eşimin spermıyogramları normaldi daha detyalı birşey araştırılmadı ve tüp bebektede sperm secımıne cok özen göstermedıler herhlde nasılsa sıkıntı yok dıye. sımdı bı daha oraya gıtsem bu soruna baska yaklasımlar sergilerler mi bilmiyorum. iyi bir merkez laboratuvarı da iyi deniyor ama güvenım sarsıldı biraz.