Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panel mi yaptrdınz cnm sadeve dna hasarı testi mi yaptrdnz? Spermıyogramda düşük olan değerler belerdi?Selam kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize.bizde Kaan hocaya tedavi oluyoruz eşim gitti test verdi DNA hasarı testi istemisti oda 22 günde çıktı sonuc.oni gönderdik 12 günde de hoca cevap verdi ilaç yazmış tedavi için bizde DNA hasarı çıkmadı. Ama sperm sayısı az ona göre ilaç yazmış klomen ve trental inşallah faydasını görürüz
Evt cnm ya cok uzun sürüyor o süredede ilaç kullanmaya dvm edeceksinz dimiO surec de acayip uzun yaa test yaptir 1 ay sonucu bekle sonra hocaya gonder haydi 15 gun daha bekle olme esegim olme yani![]()
841 tl odedik bizTşk ederim cnm bi düzeni arayıp sorayım yoksa mikrogende yaptırırız 800 tl idi sanırım demi
Hoca birakin demedi aynen devam tabikiEvt cnm ya cok uzun sürüyor o süredede ilaç kullanmaya dvm edeceksinz dimi
Bizden de sadece dna hasar istemişti yaptırdık hani sizde hasar yok ya o yüzden canlılık istedimi die merak ettim ama bence onu yaptırın ben yaptırcam eşime.belki sayı az ya bizde ondan istemedi sizdede sayıyı önce artırıcam ondan sonra isticek olabilir.nacizane fikrim sende uygunsanız yaptırın başlangıç degerini bilirsiniz30 milyon falan canm yok istemedi .onu herkesten istiyor mu
Sayiyla alakasi oldugunu sanmiyoeum ben. Bizim sayimiz sizden cok cok dusuk ama butun testleri istedi.Bizden de sadece dna hasar istemişti yaptırdık hani sizde hasar yok ya o yüzden canlılık istedimi die merak ettim ama bence onu yaptırın ben yaptırcam eşime.belki sayı az ya bizde ondan istemedi sizdede sayıyı önce artırıcam ondan sonra isticek olabilir.nacizane fikrim sende uygunsanız yaptırın başlangıç degerini bilirsiniz
Tşk ederim aklımda soru kalmadı canm sayende o zmn bende yaptırıyım eşimeSayiyla alakasi oldugunu sanmiyoeum ben. Bizim sayimiz sizden cok cok dusuk ama butun testleri istedi.
Rica ederim. Simdi bizim 3 ay bitti bu sefer sadece dna hasar testi istemis ama biz hepsini yaptiracagiz yine. Dna hasari zatrn cok yuksek degildi. Esas digerleri onemli. Bizim ros tayininde canli sperm sayimiz sadece %19 cikti. Dna hasari olmasa ne olur zaten ortada canli sperm yok. Biz de rahat davranacaktik bilmeseydik. O yuzden ne oldugunu bilmeniz iyi olur. Bol sansTşk ederim aklımda soru kalmadı canm sayende o zmn bende yaptırıyım eşime
Teşekkür ederim haklısınız bende buradan çok şey öğrendim. Sizde sorun neydi sayiniz 10 milyondu galiba başka sıkıntınız var miBizden de sadece dna hasar istemişti yaptırdık hani sizde hasar yok ya o yüzden canlılık istedimi die merak ettim ama bence onu yaptırın ben yaptırcam eşime.belki sayı az ya bizde ondan istemedi sizdede sayıyı önce artırıcam ondan sonra isticek olabilir.nacizane fikrim sende uygunsanız yaptırın başlangıç degerini bilirsiniz
canım hareket 0 çıkmış yani ilaç vermesi gerekmez miydiEşimin sperm testini değerlendirimisiniz?
Doktorum sadece sigarayı bırakmasını söyledi(günd 3-4 adet içiyor) onun dışında herhangi bir ilaç vermedi doktorumu değiştirmelimiyim yorumlarmısınız lütfen?
(yaşı 31)
LİKEFAKSİYON: 20 DK
GÖRÜNÜM:NORMAL
PH:8
VOLUM:3,5
Sperm sayısı: 60.000.000
Hareket +4 = 0
+3=27.000.000
+2=3.000.000
+1=30.000.000
Progresyon +4= %0 +3=%45 +2=%5 +1=%50
TOTAL MOTİLİTE : %50
NORMAL: %5
BAŞ ANAMOLİSİ: %52
BOYUN ANAMOLİSİ:%27
KUYRUK ANAMOLİSİ:%16
Evet klomen deneyelim bu ay dedi ben kullanmaya başladım olmazsa aşılamaya geçicez ama eşime hiç ilaç vermedi ve çok iyi bir doktormuş dediklerine göre anlamadım gitti..bende cok iyi bilmiyorum tabi bilen arkadaşlar daha iyi aydınlatır sizi
Bugün düzeni aradım orasıda yapıomus canlılık testini 2 haftada sonuclar cıkıyormus bilgin olsun cnmRica ederim. Simdi bizim 3 ay bitti bu sefer sadece dna hasar testi istemis ama biz hepsini yaptiracagiz yine. Dna hasari zatrn cok yuksek degildi. Esas digerleri onemli. Bizim ros tayininde canli sperm sayimiz sadece %19 cikti. Dna hasari olmasa ne olur zaten ortada canli sperm yok. Biz de rahat davranacaktik bilmeseydik. O yuzden ne oldugunu bilmeniz iyi olur. Bol sans![]()
Hasarımızda 29 cıktı testesteron az oldugu için sayımız az oluyormus tabi canlılık ne durumda daha bilmiyorum onuda yaptırcam inşallahTeşekkür ederim haklısınız bende buradan çok şey öğrendim. Sizde sorun neydi sayiniz 10 milyondu galiba başka sıkıntınız var mi