Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar lütfen yardımcı olun cok ihtiyacım var yanlıs bisi yapmaktan korkuyorum. Esimde hasar yüzde 37 cıktı ve ileri hızlı sıfır. Kaan hoca klomen ve bir vitamin önermis impryl adında. Basladık onlara. Ancak ben keciboynuzu kürü ve e vitamini takviyesi( baktım verdiği vitaminin icinde e vitamini yok) bir de bal propolis karısımı duyuyorum acıkcası yapmayı düsünüyorum ama tedavi olurken ters etki yapar diye korkuyorum. Önerilerinizi bekliyorum

Kızlar lütfen yardımcı olun cok ihtiyacım var yanlıs bisi yapmaktan korkuyorum. Esimde hasar yüzde 37 cıktı ve ileri hızlı sıfır. Kaan hoca klomen ve bir vitamin önermis impryl adında. Basladık onlara. Ancak ben keciboynuzu kürü ve e vitamini takviyesi( baktım verdiği vitaminin icinde e vitamini yok) bir de bal propolis karısımı duyuyorum acıkcası yapmayı düsünüyorum ama tedavi olurken ters etki yapar diye korkuyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Canim bizim tedavimiz bitti. Su anda kür kullaniyoruz soylediklerinin hepsi var vitamini kestik sadece. Ama tedavideyken kür denemedik etki etmesin diye. Ama kullananlar var.

Arkadaşlar emodeksi en fazla kaç ay kullanabilriiz 6. Kutuyu alcaz internette en fazla 6 ay yazıo hoca bu süreyi uzatabilir mi 3 ay daha için dermi

Kürleri Kaan Bey mi tavsiye etti tedavinin devami niteliğinde yoksa bitirdi mi tedaviyi ?
Kaan hoca dna hasar tedavisini bitirdi. Baska ilac verdi -trental- sayi ve hizin artmasi icin su anda onu kullaniyoruz. Ayriyetten küru kendimiz kullaniyoruz.

Bazen karamsarlıga kapılıyorum. Kaan hocayla tedavi olup değerleri düzelip hala hamile kalamayan varmı bu topicte?

Bizde nisanda başladık tedaviye hasar testini yaptırdık şimdi cevap bekliyorum. acaba emodekse devam edecek miyiz? yoksa başka ilaç mı verecek bizim de sayı hareketlilik berbat durumda sayı ve hareketlilik için kaan hoca ilaç veriyor mu?

Back
X