Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar kaan hoca sizlerede ilk başta klomen mi başlattı dna hasarı için ? Ne kadar kullandırdı? Birde bizde dna hasarı%29 ve 1 ay klomen promen kullanıp kan tahlili yaptırmamızı istedi. Gönderdik ancak bayramdan sonra geridönüş maili gönderecek. Bu ilaçlara devam etmeli miyiz hoca cevap yazana kadar?

Kızlar kaan hoca sizlerede ilk başta klomen mi başlattı dna hasarı için ? Ne kadar kullandırdı? Birde bizde dna hasarı%29 ve 1 ay klomen promen kullanıp kan tahlili yaptırmamızı istedi. Gönderdik ancak bayramdan sonra geridönüş maili gönderecek. Bu ilaçlara devam etmeli miyiz hoca cevap yazana kadar?
Cnm mesaj gelene kdr ilaclara devam edin diyordu sekreteri. Biz muayehanedekeyken arayip soran hastalara.

Suan seninle aynı durumdayız bizdede hasar 29 klomen emodex kullandık fsh 7 den 14 e yükseldi fsh 7 iken bizd düşük biraz yükseltelim dedi hoca bende yolladım mail hala cvp bekliyoruz sayınız kac toplamda
Kızlar fsh 7 düşük mü bizde fsh 2.9 tedaviye baslamadan önce ve bize hic fsh düsük demedi dna hasarı icin klomen ve ımpryl verdi 1 ay sonra kan tahlili istedi. Buarada ben incir kürü ve havuc kürü uyguluyorum bir de e vitamini aldık onu iciyor

Kızlar bugün kaan hocadan mesaj geldi dna hasarı düşmüş ama hareket az olduğu için ilaç yazmış 3 tane promotil trental ve endol Eylül sonunda da sperm testi istemiş kafam çok karışık biraz daha bekleyelim doğal yolla olması için demiş olmazsa tüp geçeriz demiş ama ben tüp istemiyorum napacam bilmiyorum
Ben cok bilinen bir tüp bebek merkezine gittim gecen hafta ve kadınlar kulübünde de tanınan bir prof ile görüstüm. Söylediği sey dna hasarı düzelince kesin kısırlık düzelicek diye bi durum yok böyle bir kanıt calısma yok henüz cok yeni bir konu bu, biz mikrociple seciyoruz zaten sağlıklı spermi tüp bebek yapalım dedi. Eğer kaan hoca da dnayı tedavi ettikten sonra tüp öneriyorsa ben ne anladım bu işten

Ben cok bilinen bir tüp bebek merkezine gittim gecen hafta ve kadınlar kulübünde de tanınan bir prof ile görüstüm. Söylediği sey dna hasarı düzelince kesin kısırlık düzelicek diye bi durum yok böyle bir kanıt calısma yok henüz cok yeni bir konu bu, biz mikrociple seciyoruz zaten sağlıklı spermi tüp bebek yapalım dedi. Eğer kaan hoca da dnayı tedavi ettikten sonra tüp öneriyorsa ben ne anladım bu işten
Dna hasari varken yapilan tup bebekler tutmuyor cunku. En azindan kaan hoca dna hasarini tedavi ettikten sonra tuple bile olsa sansimiz oluyor canim. Ayrica spermin dna yapisini da goremiyorlar. Hasarli spermi en iyi teknoloji bile ayirt edemiyor. 2 negatif denememiz var bizim. Kaan hoca da beklemek istemezseniz tup deneyin dedi bize

Kızlar fsh 7 düşük mü bizde fsh 2.9 tedaviye baslamadan önce ve bize hic fsh düsük demedi dna hasarı icin klomen ve ımpryl verdi 1 ay sonra kan tahlili istedi. Buarada ben incir kürü ve havuc kürü uyguluyorum bir de e vitamini aldık onu iciyor
Canm bizim 7 ile tedaviye başlarken düşük biraz yükselticem dedi sizinki 1 ayda 7 ye yükseldiyse süper demekki tedaviye yanıt veriosunuz

Kaan hoca emodeks ve trental verdi. Bizde bi adamdan balli bir karisim aldik. Bu adamda baya meshur galiba cok hasta var bu karisimi alan. Artik ikiside fayda etmistr herhalde. Isteyene telefon numarasini ozelden vereblrm
Nerde.acaba .Esime propolis bal ari sutu polen karisimi hazirlattirdim 2 haftadir kullaniyor .Insallah sifa olur

Canm bizim 7 ile tedaviye başlarken düşük biraz yükselticem dedi sizinki 1 ayda 7 ye yükseldiyse süper demekki tedaviye yanıt veriosunuz
Yok hayır sizin 7ye düsük demis ya ohu diyorum bizde 2,9 hic demedi düsük diye :( hem bizde ileri hareket de sıfır ona da bisi demedi sadece dna hasarına yorum getirmis :(

Bizimde hareketlilik dusuktu %70 oldu 3 aylik ilac tedavisi ve kur kullanimi sonrasi. Ins sizinde artar cnm sayi cok onemli degil diyor galiba kaan hoca. Bizimde cok yuksek degil sayimiz bakalim ne diyecek
Toplam hareket mi ileri hızlı mı? Bizim de toplam hareket 62 ama ileri hızlı sıfır, yavas hızlı 62. Seklinde ayrılmıs. Oyüzden de gebelik olmuyormus

Bizimde hareketlilik dusuktu %70 oldu 3 aylik ilac tedavisi ve kur kullanimi sonrasi. Ins sizinde artar cnm sayi cok onemli degil diyor galiba kaan hoca. Bizimde cok yuksek degil sayimiz bakalim ne diyecek
İnşallah bizimkinde artar ilaçlara bayram sonrası başlayacağız şimdi alamıyoruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakması inşallah. Verdiği ilaçları da araştırma fırsatım olmadı daha bu ilaçlar hareketi artırmak ve dna hasarı nın tekrarlamaması için heralde

Toplam hareket mi ileri hızlı mı? Bizim de toplam hareket 62 ama ileri hızlı sıfır, yavas hızlı 62. Seklinde ayrılmıs. Oyüzden de gebelik olmuyormus
Cnm duzenin testinde ileri yavas yerinde diye ayirmamis soyle yaziyor ileri hizli %70 tiplam hizli%70. Yavas ve yerinde yok hepsi ileri herhlde dedim

Back
X