Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama sizin yazışmalarınızı takip ediyorum tedaviden sonuç alan müjdeli haber veren hamiş olan var mı diye bakıyorum biz tedavide 9. Aydayız ben artık her ay olur diye ümit etmeyeyim diyorum sonra kendimi yine Ümit ederken buluyorum olmuyor elimizde değil şöyle düşünüyorum elhamdulillah iman sahibiyiz Allah'ın gücünden kudretinden ve sonsuz merhametine sığınıyor Ümit ediyoruz ümitsizlik şeytandanmış şeytanda boş durmuyor etrafta ki anne olmayı haketmeyenleri burnuna sokuyor bak onda var sende niye yok düşüncesi kaplıyor bedenini kıskançlık değil hepiniz iyi bilirsiniz bu duyguları bazı kendini bilmezler toplum içinde gözlerime baka baka hamileliğini Doğum hikayelerini anlatıyor inanın artık öyle toplumlarda bulunmak istemiyorum ne kadar düşüncesizce bir davranış olduğunun farkındalar mı yoksa farketmeden mi yapıyorlar bilmiyorum yaa sizin karşınızda 14 senelik evli çocuk hasreti ile yanıp kavrulan bir kadın var bu kadar mı katı yürekli olunur

çok uzun yazdım öyle doluyum ki şuan gözyaşlarımı tutamıyorum Allahım kimseyi evlatsızlıkla sınamasın bizlere de imtihanımızdan kazananlardan olarak hayırlı evlatlar vererek çıkarsın