- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Bir kaseye bol miktarda has zeytinyağı koyup aksamdan icine bir inciri ikiye bölüp atiyorsun sabah ac karna tuketiyor.Ayni yaga incir ekleyerek devam ediyorsun canimZeytinyağı incir kürünü nasıl yapıyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaseye bol miktarda has zeytinyağı koyup aksamdan icine bir inciri ikiye bölüp atiyorsun sabah ac karna tuketiyor.Ayni yaga incir ekleyerek devam ediyorsun canimZeytinyağı incir kürünü nasıl yapıyorsun canım
Teşekkürler canımBir kaseye bol miktarda has zeytinyağı koyup aksamdan icine bir inciri ikiye bölüp atiyorsun sabah ac karna tuketiyor.Ayni yaga incir ekleyerek devam ediyorsun canim
Ya hareket sorunu için ilk akla gelen havuç suyu onu içirsine her aksam canm bak hersey iyi bi o kaldıysa o da düzelir canm yani durum o kadar kötü degil ki sayınız iyimiş maşallah bizim o da berbat sen havuc suyuna başlaProxeed plus'u 6 ay kullandı faydası olmadı evicapı da kullanmıştı
Çok şükür diğerleri düzeldi ileri harekete takılmayın sperm sayısı çok iyi yazmış Kaan hoca havuç suyunu çuval çuval tüketti eşim her akşam taze suyunu sıktım bu aralar ara verdik ekstra yaptığımız bir takviye yok sadece ilaçları kullanıyorYa hareket sorunu için ilk akla gelen havuç suyu onu içirsine her aksam canm bak hersey iyi bi o kaldıysa o da düzelir canm yani durum o kadar kötü degil ki sayınız iyimiş maşallah bizim o da berbat sen havuc suyuna başla
Bence tedaviyi bırakmayın sayıyı arttırmak zor değil hasarlar düzeldikten sonra sayı için de bir tedavi uyguluyor kaan hocaKızlar selam. Biz bugün spremiyogram sonucumuzu aldık. Sonuç tam bir hüsran. Sayımız toplamda 500 bine düşmüş. Dolayısıyla morfoloji ve hareketlilike bakılamamış. Zaten bakılsa ne olacak ki. Çok moralimiz bozuk. Eşim her şeyi bıkrakıyorum dedi ve haklı da. Dna hasar canlılık vs düzeldi ama sperm kalmadı. Tüp deneyeceğiz. A aryastark1 sankş sizin de böyle olmuştu yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Böyle bu sayıyla da denenir mi bilmem. Son bi umut...
Bence de bırakmayın canım az daha sabırKızlar selam. Biz bugün spremiyogram sonucumuzu aldık. Sonuç tam bir hüsran. Sayımız toplamda 500 bine düşmüş. Dolayısıyla morfoloji ve hareketlilike bakılamamış. Zaten bakılsa ne olacak ki. Çok moralimiz bozuk. Eşim her şeyi bıkrakıyorum dedi ve haklı da. Dna hasar canlılık vs düzeldi ama sperm kalmadı. Tüp deneyeceğiz. A aryastark1 sankş sizin de böyle olmuştu yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Böyle bu sayıyla da denenir mi bilmem. Son bi umut...
Toplam sayı 12 milyon civarıydı sizdede demi bizimle aynıydınız die hatırlıyorum bizde haftaya yaptırcaz bende cok korkuyorum düştü kesin biliyorum ama o klomenin etkisi die biliyorum ilaç vücuttan atılınca sayı gene artar bence hem kaan hocada o dönemde düşme olur demişti ya canmKızlar selam. Biz bugün spremiyogram sonucumuzu aldık. Sonuç tam bir hüsran. Sayımız toplamda 500 bine düşmüş. Dolayısıyla morfoloji ve hareketlilike bakılamamış. Zaten bakılsa ne olacak ki. Çok moralimiz bozuk. Eşim her şeyi bıkrakıyorum dedi ve haklı da. Dna hasar canlılık vs düzeldi ama sperm kalmadı. Tüp deneyeceğiz. A aryastark1 sankş sizin de böyle olmuştu yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Böyle bu sayıyla da denenir mi bilmem. Son bi umut...
Canim nacizane tavsiyem sayiyi yükseltip oyle tup deneyin ki tutma ihtimali artsin sayi artarsa dogal olarak hareketli sperm de artar ve bu tüpte basari sansini artirir.Bazi merkezler sirf para icin yeterli der direk islem baslatir ama dogru olan buKızlar selam. Biz bugün spremiyogram sonucumuzu aldık. Sonuç tam bir hüsran. Sayımız toplamda 500 bine düşmüş. Dolayısıyla morfoloji ve hareketlilike bakılamamış. Zaten bakılsa ne olacak ki. Çok moralimiz bozuk. Eşim her şeyi bıkrakıyorum dedi ve haklı da. Dna hasar canlılık vs düzeldi ama sperm kalmadı. Tüp deneyeceğiz. A aryastark1 sankş sizin de böyle olmuştu yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Böyle bu sayıyla da denenir mi bilmem. Son bi umut...
bakalım kaan hoca ne diyecek cnm , bu düşüşler normal mi acaba tedavıde? kalıcı bir düşüş oldugunu sanmıyorum. spermler yeni baştan oluşuyor ve üretiliyor olblr mi acaba? şimdi yeni yapıda sağlıklı spermler üremeye başlayabilir mi?sadece bir tahmın bnmkı. bizimde düşüş olmuştu sayımızda , ilaçları kullanmaya devam ediyoruz. ekımde bır daha spermıyogram yaptıracagız ben ıns yukselır dıye beklıyorum ama düşerse bizde demorolize oluruz. siz trental ve multivitamıne gecmıstınız sanırım onları 1 ay mı kullanıp test yaptınız?Kızlar selam. Biz bugün spremiyogram sonucumuzu aldık. Sonuç tam bir hüsran. Sayımız toplamda 500 bine düşmüş. Dolayısıyla morfoloji ve hareketlilike bakılamamış. Zaten bakılsa ne olacak ki. Çok moralimiz bozuk. Eşim her şeyi bıkrakıyorum dedi ve haklı da. Dna hasar canlılık vs düzeldi ama sperm kalmadı. Tüp deneyeceğiz. A aryastark1 sankş sizin de böyle olmuştu yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Böyle bu sayıyla da denenir mi bilmem. Son bi umut...
Kaan hocanın sayıyı arttırmak için uyguladığı tedavi sonrası test sonucumuz bu canım.Bence tedaviyi bırakmayın sayıyı arttırmak zor değil hasarlar düzeldikten sonra sayı için de bir tedavi uyguluyor kaan hoca
Gercekten mi? Peki kaç ay sürdü? Birinde mesela tedavi ters etki yapmış meğer adamda varikosel varmıs belki sizde de öyle biseydir. Ben de korkuyorum cünkü ultrasında 2. Derece varikosel cıktı eşimin ama elle muayenede gelmediği icin ameliyat önermiyolar. Tedaviden önce değeriniz kaçtı?Kaan hocanın sayıyı arttırmak için uyguladığı tedavi sonrası test sonucumuz bu canım.
Hoca muayene etti ultrasona kaç kez girdi eşim varikosel yok.Gercekten mi? Peki kaç ay sürdü? Birinde mesela tedavi ters etki yapmış meğer adamda varikosel varmıs belki sizde de öyle biseydir. Ben de korkuyorum cünkü ultrasında 2. Derece varikosel cıktı eşimin ama elle muayenede gelmediği icin ameliyat önermiyolar. Tedaviden önce değeriniz kaçtı?
Bence umudunu yitirme ilaclara biraz daha devam et sonucta sperm 3 ayda yenileniyorHoca muayene etti ultrasona kaç kez girdi eşim varikosel yok.
Ben kendim kullansam ederim de eşim asla devam etmez. Hak da veriyorum ne diyeyim adamın zaten azıcık spermi vardı artık o da yok. Neye dayanarak ikna edeyim. Bizim için olay bitti sanırım. Çok üzgünümBence umudunu yitirme ilaclara biraz daha devam et sonucta sperm 3 ayda yenileniyor
cnm düzen laboratuvarında mı yaptırdınız ?Ben kendim kullansam ederim de eşim asla devam etmez. Hak da veriyorum ne diyeyim adamın zaten azıcık spermi vardı artık o da yok. Neye dayanarak ikna edeyim. Bizim için olay bitti sanırım. Çok üzgünümumarım sizler sonuç alırsınız kızlar.
Az önce aklıma geldi bitanem acaba spermi dondurup tedaviye devam mı etseniz aklının bi kösesinde olsun böyle anlarda insanın aklına başka cözüm gelmiyor aklıma geldi sölemek istedimKızlar biz zaten ilacı bırakalım 1.5 ay oluyor. Sadece trental ve vitamin kullanıyorduk bir anzer balı falan işte. Sperm sayısının artmasını bekleyin tüp için demişsiniz de ya daha düşerse ve hiç kalmazsa diye ödüm patlıyor. Zaten ilaçları falan artık hayatta kullanmaz eşim. Kestirip attı hemen tüp deniyoruz diye. Hayatta ikna edememzaten hangi cesaretle ikna edicem ki ben istedim ben zorladım bu tedavi için de. Ne yapacağız bilemiyorum. Tüp bebek doktorumuzla görüşücez salı günü. Bakalım o ne diyecek göreceğiz.
Bir melek gelsin canım bizim sperm sayımız 5 milyondu tedaviye başladığımızda.
Evet bu mantıklı. Eşimle bunu bi konuşayım kabul etmese de çok mantıklı bir fikir. Teşekkür ederim canım.Az önce aklıma geldi bitanem acaba spermi dondurup tedaviye devam mı etseniz aklının bi kösesinde olsun böyle anlarda insanın aklına başka cözüm gelmiyor aklıma geldi sölemek istedim
Hayır. Özel hastanede yaptırdık. Ama daha önce de orada yaptırmışlığımız var güveniyoruz sonuçlarına. Zaten bir daha test vermez eşim. Çok kat'i konuştucnm düzen laboratuvarında mı yaptırdınız ?