Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne kadar peki ücreti
yarım kiloluk kavonozlarda veriyor , erkek için ayda 2 kavonoz bitiyor. günde 3 kere aç karna 1.5 tatlı kaşıgı yemesını söylemişti, öyle olunca çabuk bitiyor. 1 kavonoz fytı 150 tl ye aldık. 175 e yukselmıs fyt ama 150 den verdı bıze hep. aylık 300 tl erkek ıcın malıyetı. kadına 1 kavonoz yetıyor.

yarım kiloluk kavonozlarda veriyor , erkek için ayda 2 kavonoz bitiyor. günde 3 kere aç karna 1.5 tatlı kaşıgı yemesını söylemişti, öyle olunca çabuk bitiyor. 1 kavonoz fytı 150 tl ye aldık. 175 e yukselmıs fyt ama 150 den verdı bıze hep. aylık 300 tl erkek ıcın malıyetı. kadına 1 kavonoz yetıyor.
Anladım canım sağol şu testi bi verlimde ondan sonra bakarız

CANIM TEL NOSU VEREBİLİRMİSİN

Fsh ın referens aralıgında artması olumlu die biliyorum fsh testesteronu artırıyo o da sperm yapımı sağlıyor canm
Fsh 8e kadar normal sınırda suan 5.5 ama testesteron cok artmıs normal sınırın üstüne cıkmıs 450den 920ye cıkmıs ve üst sınır 820 acaba fazla testesteron zararı var mı?

Fsh 8e kadar normal sınırda suan 5.5 ama testesteron cok artmıs normal sınırın üstüne cıkmıs 450den 920ye cıkmıs ve üst sınır 820 acaba fazla testesteron zararı var mı?
Onu bilmiyorum bizde tam tersi çünkü.bizde testesteronu artırmak için ugraştık hep ama klomenin etkisi bırakınca eski duruma düşer

cnm bizde dna hasarı cıkmadı , sperm canlılıgmız kötü cıkmıstı onun için tedavi gördük. genelde hasar tedavisinde düşüs sagladı arkadaslar inş sizinde düşer ztn cok yuksek değil sizinki. biz hala ilaçlara dvm ediyoruz sperm kalitesi korunsun sayı artsın diye sanırım. tedaviler bittikten snra sperm kalıtesı bozulmadan çok ara vermeden tüp bebege başlayalım diye düşünüyoruz.bakalım küçük de olsa bir umut doğal yolla bir mucize olur mu bilmiyorum. inanmak ve umut etmekte istemıyorum, tüp bebege kanalize ettim kendimi
İnşallah canım bizim de diğer arkadaşlar gibi yükselmiştir değerimiz. Sizin de bebişiniz sürpriz yapıp ben geldimm der :KK66: Biz gelecek ay artık tüp bebeğe başlayalım diyoruz hayırlısıyla. İnşallah pozitif olur sonucumuz da sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte..
Sperm canlılığından bahsetmek için sıradan spermiogram yeterli mi apayrı bi testi var mı balım?

İnşallah canım bizim de diğer arkadaşlar gibi yükselmiştir değerimiz. Sizin de bebişiniz sürpriz yapıp ben geldimm der :KK66: Biz gelecek ay artık tüp bebeğe başlayalım diyoruz hayırlısıyla. İnşallah pozitif olur sonucumuz da sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte..
Sperm canlılığından bahsetmek için sıradan spermiogram yeterli mi apayrı bi testi var mı balım?
Sperm canlılık testi var canım. Şimdi adını unuttum ama annexin bağlanması gibi bir şey olması lazım.

Ayrı bir test cnm spermde apoptoz tayini diye. Gerci spermiyogramda hareketli spermin yeterli olması canlılık oldfnu gösteriyor demişti laboratuvardaki adam. Bizim hareket %10 du canlılık %12 idi. Canlılıgn %70 civarı olması istenıyormus

Ayrı bir test cnm spermde apoptoz tayini diye. Gerci spermiyogramda hareketli spermin yeterli olması canlılık oldfnu gösteriyor demişti laboratuvardaki adam. Bizim hareket %10 du canlılık %12 idi. Canlılıgn %70 civarı olması istenıyormus
Bizim toplam hızımız %65 di son testte sanırım canım. Belki o yüzden istemedi..

O da bir muamma. Son testtenbiizm hareketlilik %20 çıkmıştı ama canlılık %92 çıktı. Hangisine inanmalıyız o zaman:63: ikisini de düzende yaptırdık üstelik

O da bir muamma. Son testtenbiizm hareketlilik %20 çıkmıştı ama canlılık %92 çıktı. Hangisine inanmalıyız o zaman:63: ikisini de düzende yaptırdık üstelik
düzen lab daki adam Banada spermiyogram yaptrsanz yeter, canlılık belli olur dedi yok kaan hoca diğer testide istiyor dedim. bizim hareketlilik %70 canlılık %97 gibi cıktı. tabi hareketsiz olup canlı olanlarda vardır. ölü sperm hücresi de başka birşey galiba

Bizim toplam hızımız %65 di son testte sanırım canım. Belki o yüzden istemedi..
bizden başta panel istedi , dna hasarından şüphelenip gitmiştik, hasar cıkmadı ama canlılık az cıktı. iyiki panel istemiş sadece hasar testi yaptrsaydık sorun yok tedaviye gerek yok diyebilirdi

Kızlar ya bende size test sonuçlarımızı atsam bakabilir misiniz yorum yapın ben çok anlamıyorum. Bizde Kaan hocadan 2 ay sonrası için randevu aldık ilk defa gidicez. Eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu.

IMG_3756.webp Bu ameliyat öncesi testimiz.

Sizin ilk değerleriniz nasıldı balım?
ilk testimizde %12 canlılık, ml 18 mılyon sperm, %0 ileri hasreket, %5 yavas hareket , %5 yerinde hareket vardı. morfolojı %2 idi.
son testimiz: %97 canlılık, ml 13 mılyon sperm, %70 ileri hızlı , %70 toplam hareket yazıyordu. %6morfolojı cıktı.
sayımız düştü brz. kaan hoca sperm değerleri normal artık dedi ama bakalım birkaç ay doğal yolla deneyıp tüp bebege gececğiz

ilk testimizde %12 canlılık, ml 18 mılyon sperm, %0 ileri hasreket, %5 yavas hareket , %5 yerinde hareket vardı. morfolojı %2 idi.
son testimiz: %97 canlılık, ml 13 mılyon sperm, %70 ileri hızlı , %70 toplam hareket yazıyordu. %6morfolojı cıktı.
sayımız düştü brz. kaan hoca sperm değerleri normal artık dedi ama bakalım birkaç ay doğal yolla deneyıp tüp bebege gececğiz
Hic testesterona baktırdınız mı nasıl değişti

Back
X