- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
anladım gözünüz aydın bizm 2 tesedede çıkmadı spermatid çıktı fshboyamadada haploit çıktı bikere bunlarla tüp denedik olmadı bikerede normal sperm testinde yuvarlak hücre çıktı şimdi bişey çıkmıyor yine dr da
tedaviden, bilimsel anlamda bir fayda göreceğinizi düşünmüyorum.
diyor canım sıkıldı onada bizde tedavi ye devam etmek istiyoruz yazdık 3.tese düşünmüyoruz şuanda senin gibi şans verseler koşarak gideriz tabikiii şuan normal çıkış varmı sizde veya boyamada falan çıkıyormu?
Merhabaflzask2003 birşey sormak istiyorum tüp bebeği dondurulmuş spermlerle mi yaptınız bizim dondurulmuş 6 tüp spermimiz var sonraki denemeyi onlarla yapcaz ama korkuyorum dondurulmuş oldukları için
Demekki canım vakti saati gelmiş güzel Allah ım ol demiş olmuş umut oldu banada canım benimde 3. Denemem olcak ilkinde doğal yoldan 50 hareketli sperm çıkınca tese olmasına gerek kalmadı hamile kaldım ama düşük yaptım ikincide başka merkeze gitti doğal yoldan yok dediler ben hiç inanmadım ama ameliyat olsunda kenarda spermimiz olsunda istedim açıkcası ve çok güzel spermler bulduklarını ve 6 tüp dondurduklarını söylediler sayısını bilmiyorum ama ikincide hamile kalamadım üçüncüyü ilk yaptırdığım yerde bahçecide denemek istiyorum memorialdan spermleri taşımak istiyorum eşimde taşımayalım o gün doğal çıkarsa onla yaparız çıkmazsa tekrar tese olurum iki yerde spermimiz olur diyor ama ben çıkmama ihtimalinide göze alamam işimi garAntiye alıp taşımak istiyorum martta tedavideyiz inşallah vakti saati gelmiştir Allah ol der ve olurMerhaba evt 3 tüp dondurulmuş sperm vardı 1 tüp çözüldü 10 tane de embriyom oluşmuştu 2 tane transfer oldu. kızıma hamile kaldım.bende çok korkuyordum spermler çözülür mu diye ama çok şükür çözüldü sizin 6 tüp çok iyi bence inşallah guzelce çözünurlerde..biz teseden çıkan taze spermlerlede denedik tutmadi bu donmus spermlerle tuttu..
Demekki canım vakti saati gelmiş güzel Allah ım ol demiş olmuş umut oldu banada canım benimde 3. Denemem olcak ilkinde doğal yoldan 50 hareketli sperm çıkınca tese olmasına gerek kalmadı hamile kaldım ama düşük yaptım ikincide başka merkeze gitti doğal yoldan yok dediler ben hiç inanmadım ama ameliyat olsunda kenarda spermimiz olsunda istedim açıkcası ve çok güzel spermler bulduklarını ve 6 tüp dondurduklarını söylediler sayısını bilmiyorum ama ikincide hamile kalamadım üçüncüyü ilk yaptırdığım yerde bahçecide denemek istiyorum memorialdan spermleri taşımak istiyorum eşimde taşımayalım o gün doğal çıkarsa onla yaparız çıkmazsa tekrar tese olurum iki yerde spermimiz olur diyor ama ben çıkmama ihtimalinide göze alamam işimi garAntiye alıp taşımak istiyorum martta tedavideyiz inşallah vakti saati gelmiştir Allah ol der ve olur
Memorial şişli iyi ama ben ataşehir memoriala gittim maalesef ve çok pişman oldum hep yüksek doz iğne verdiler ve ohss oldum çok fena bahçecinin tedavi şekli çok iyiydi her gittiğimde kan aldı ona göre iğne dozu ayarlandı ve ilk rahim filmi çektirdi memorial çektir demedi sonuçta ben kürtaj oldum çektirmem lazımmış belki yapışıklık oldu ondan tutmadı ataşehir memorial işini baştan savma yapıyor ama bahçeci süper bir yer herşeyi baştan araştırıp ona göre tedavi uyguluyor siz nerde başlayacaksınız tedaviye
mrb canım arı sütü bal polen karışımı kaç ay kullanmıştınızz??Merhaba..bizim ilk tesede cıkmıştı zorda olsa..cıkan spermlerle tüp bebek denedik tutmadı..8 ay sonra bi daha bu defa m.tese yaptılar hiçsperm cıkmadı..2008 senesi filandı..sonra eşim 2009 da varikosel ameliyatı oldu ..ve hiç bi tedavi olmadı yani hiç bi doktor ne iğne ne ilaç hiç bişey vermedi.sebebsiz azospermiydi bizim..sonra 2012 de emre bakırcıogluan giddik. o bizden bazı tahliller testler istedi ve %50 şans veriyorum dedi ilk tesedede cıkmış olması tabi bi umuttu bizim için..cok şükürki ameliyat iyi gecti sperm bulundu..3 tüp donduruldu o spermlerle bi kızımız oldu çok şükür..ve eşimin tek kullandııgı son tese öncesi .Gnc ürünü Arginmax men var onu 3 kutu kullanmıştı..bide bi aktardan ısırgan macunu .arı sütü bal polen karışımı macunu..bide propolis kullandı zaten hiç istemezdi doktora gitmek bişey kullanmak hep benim zorlamamla gidiyodu..başkada senelerce yaptıgımız bişey olmadı..
siz tekrardan bi tese düşünüyomusunuz ..şuan bi tedavi görüyomusunuz acaba ..inşallah sizde yüzü gülenlerden olursunuz inşallah..
mrb canım arı sütü bal polen karışımı kaç ay kullanmıştınızz??
eşine öncesinde ilaç verildimi. benim eşim 4 ay kullandı, klomen , larginin, evicap, trednal, proxeed plus ama kimyasal gebelik oldu. embriyo kalitesie orta blast. neyapacağımızı şaştık iyice. öncesindede yine kalbi duran 10 haftalık gebeliğim vardı.Bizdede erkek infertilite si var
2.tüp bebek tedavimız oldu sonucumuzu bekliyoruz
Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın
Hayır verilmedi hiç bi ilaç morfoloji sonrunumuz olduğu için bi faydası olmaz mışeşine öncesinde ilaç verildimi. benim eşim 4 ay kullandı, klomen , larginin, evicap, trednal, proxeed plus ama kimyasal gebelik oldu. embriyo kalitesie orta blast. neyapacağımızı şaştık iyice. öncesindede yine kalbi duran 10 haftalık gebeliğim vardı.
anladım canım sağol. çok zor bu süreçler. kadındaki problemler bi şekilde hallediliyorda erkektekine çare zor. tıpta ıvf tedaviside direk kadın üzerine programlanmış. tedaviden bizdede sorunlar çıkmaya başlıyor. keşke erkek infertilitesi içinde daha fazla çalışmalar gelişmeler yapılsa. çünkü 50 yıl sonrası çok vahim olcak.Hayır verilmedi hiç bi ilaç morfoloji sonrunumuz olduğu için bi faydası olmaz mış
2 olumsuz aşılama tedavimiz
1 olumsuz tüp bebek tedavimiz oldu
şuan 2.tüp bebek tedavimizin transferi oldu bakalım beklemedeyiz
Ama hiç umudum yok bu seferde
ayrıca stres yapma çok yatmada kalk gez dolaş. kafana takma olur inşallah cnm. tutması sorun değil zaten önemli olan tutup sağlıklıca doğması. tutma oranı %60 larda ama canlı doğum %30 larda maalesef. onun için sağlıcakla doğacaksa tutsun inşallah ben öyle dua ediyorum.Hayır verilmedi hiç bi ilaç morfoloji sonrunumuz olduğu için bi faydası olmaz mış
2 olumsuz aşılama tedavimiz
1 olumsuz tüp bebek tedavimiz oldu
şuan 2.tüp bebek tedavimizin transferi oldu bakalım beklemedeyiz
Ama hiç umudum yok bu seferde
Evet haklısınızayrıca stres yapma çok yatmada kalk gez dolaş. kafana takma olur inşallah cnm. tutması sorun değil zaten önemli olan tutup sağlıklıca doğması. tutma oranı %60 larda ama canlı doğum %30 larda maalesef. onun için sağlıcakla doğacaksa tutsun inşallah ben öyle dua ediyorum.
Hayırlı olsun.bizimde erkek infertilitesi . Sizin tedavinizde duzelme oldu galiba nerde tüp bebek yaptirdiniz onereceginiz bir yer var miMerhaba.. Benim eşim azospermi hastasıydı çok şükür 7 aydır tedavideyiz sperm çıkışı oldu. Geçen mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı. Sizde durumlar nedir ? Erkek infertilitesinde daha mı zor tutunuyor ? Siz kaçıncı denemede bebeginize kavuştunuz ? Bu mübarek günlerde Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. Cevaplarsanız sevinirim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?