Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınn kızlarr
nasılsınız bakalım
yataktan kalktıgım gibi buraya geldim ve geçmişi azda olsun okudumm
asicim canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsunnn

gecekuşum ayşe inşallah bebişlerin seninledirrrr

aymess canım sen kendini çok kastıgın için muayne sırasında bugünde vucüt agrının sebebi o

birhamişimiz daha çıkmış galiba hayırlı olsunnnnn süpermişşşş

dlkhsyn bugün yaptıracaksın dimi tahlilll inşallah degerlerin katlanmış gelirrr gelecekte allahın izniyleee

nesrinnn
canım dua ette allah başka ayrılık vermesinn:Saruboceq:
kendinide üzme canım evet çok zor tahmin edebiliyorummm:teselli:
ama sizler için gidiyorrr
çok üzülüpte eşinide üzme sende kalmasın aklıa.s.

kızlar bi hamişimz var duydunuzmu drrryaa22 hamileymişşş ay çok sevindim inşşş sırasıyla hepimiz hamişliğe terfi ederiz

Canım kendisini tanımıyorum ama canı gönülden tebrik ediyorum. :hooray: :teytey: İnşallah sağlıkla kucağına alır. :Saruboceq: Darısı isteyen herkesin başına inşallah. :Saruboceq:

Ohhh ohhh maşallahhhhhhh. Ne güzel bir sürü yumoşun var. Spermcikler en azından birini bulsunlar artık. kaydirigubbakcemile3 Hemşirenin öyle demesi de moral olmuştur sana. İnşallah hisleri gerçek olur. Dualarımız seninle bitanem. :Saruboceq:

günaydın arkadaşlarrr nasılsınızzz
yeni hamişlerimizi:CüvCüv: canı gönülden tebrik ediyorummma.s.,,,Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inş....:Saruboceq:

Canım neden böyle umutsuzsun ki. Kaç kere gördük adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor. Neredeyse aynı yani. Hamile olma ihtimalini neden göz önünde bulundurmuyorsun. sengözlerimebaksanab

İnşallah HSG'ni anestezili ve ağırısız çektirirsin canım. Korktuğunu biliyorum ama bu aşamayı da geçmek zorundasın. Sanırım anestezi istediğini söyleyince kabul edeceklerdir. Sonuçta onun parasını da tahsil ediyorlar ayrıca. İşlerine bile gelir. :dilcikar:

nesrin cim allahım en kısa zaman da kavuştursun sizi. eşini allaha emanet et allahım korusun. sağlıcaklada gidip gelir inşallah sende biraz şafak sayacaksın ama dediğin gibi herşey geleceğiniz için tabi zor olacak ama zor anlarında bizlerde burdayız yanındayız canım.
sen tek mi kalacaksın peki

günaydın canlarım bu sabah bende mutlu uyananlardanım düngece rüyamda hamileydim ve hatta doğum yaptım kızım olmuştu minnacıktı çokgüzel birduyguydu onu evde bırakıp biyerlşere gitmişim aklıma geldiğinde koşturarak eve gelmeye çalışıyorum ama birtürlü gelemiyrdum değişikti sabah uyandığımda karnımı tuttum sanki gerçekten hamileymişim gibi çünkü rüyamda karnımın şişliğinide görmüştüm çok etkilendim alllahım nişallah bizlerede nasip eedecek inşallah güzel birgün olur

asicim geçmiş olsun tatlım çektiğin acıların inşallah son bulacak bebişlerin seninle olacak biras daha sabır

nesrincim güzelim çok zor bir durum helede 4aylık kısa bir zamn sonra ama iş bu hiç çalışmamasından iyidir canım göz açıp kapayıncaya kdar geçicek buna inan burda hergün bizlerle ol sıkıtnı derdini paylaş seni dinleriz böylece zamanın geçtiğini anlamassın ve 6ay sonra eşinin kolalrına bırakırsın kendini

Bitanem çoook ama çoook geçmiş olsun. Neler yaşamışsın böyle. :1shok: Tüp Bebek tedavilerinde rahatsızlıklar ortaya çıkıyor elbet ama seninki baya ileri seviyede olmuş. Allah acil şifalar versin bitanem. :Saruboceq: Bebişlerin sana güç versin içinde. Ağrılarını hafifletsinler. Sıkı sıkı tutunsunlar sana. Haftaya bugün test günün. Hayırlı haberlerini alacağız inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar ,nevrom benim asutay...
bugün genartta tüp bebek için tedaviye başladık. bakalım sevinebilenlerddee olacakmıyım?

İnşallah olacaksın canım. :1hug: a.s. Gelişmelere ekliyorum. Senin de bebişlerin olsun inşallah. :Saruboceq: Ertelenen mutluluğun acısını çifte mutlulukla telafi et. :Saruboceq:

Bak günler geldi de geçti. Daha dün gibi 2. aşılamaya başlamıştın. Bugün ise aşılamanı oluyorsun. Allah yardımcın olsun canım. Herşey yolunda gitsin. İnşallah başarılı geçer ve bu sefer bebeğin sana gelir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Çok ilginç olmuş canım. Tabi hiçbir terslik olmamasına sevindim ama neden böyle oldu acaba? İnsan şaşırıyor. İlaçla tez zamanda gelsin inşallah. :Saruboceq: Öpüyorum seni bitanem. Şeniz

Bak bebişleri gördün mü ne kadar istekliler gelmeye. Hemen uyanıp gelişmelerine devam etmişler çok şükür. :Saruboceq: İnşallah emeklerinizin karşılığın alacaksınız canım. Bu sefer mutlu son olacak , dualarımız sizinle. :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

Canın da çok yanmış. Çok geçmiş olsun tatlım. :teselli: a.s.

nevrommm nasılsın canımmm cok heyecanlıyımmm cok dua edın olurmuuuu

Canım ben iyiyim çok şükür de sen nasılsın? sositososito delikafadulden Heyecan var tabi haliyle. Haydi inşallah mutlu haberlerle dönersin. :Saruboceq: Dönemezsen de bizler seni burada sevgimizle kucaklayacağız yine. :1hug:Tesellin yine bizlerde tatlım. :asigim:

nevrom günaydın cnm nasılsın dün ben kaçırdım hamiş haberi gelmiş yine sıra bize de geliyo sanırım hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Tabiki geliyor bitanem. sengözlerimebaksanab Benim tren bu ay da kaçtı ama gelecekten her zamanki gibi umutluyum. Ben , sen , o , bu , şu , hale , jale , tüm mahalle.. Hepimiz kalacağız Allahın izniyle. :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:

gndın nevro nasılsın geçmişleri okuyorumda bu topikte sen valla maşallah doktrumuz olmuşssun.cnm sen bayagı bi tecrübelisin bu konularda allah razı olsun herkese yardımcı oluyosun .nevrocum senin sorunun tam olarak ne senindemi eşinden dolayı olmuyo:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…