günaydın kızlar nasılsınız hayırlı günler olsun inşş...bugün ve yarın burdayım p tesiye kadar yokum kızlar ..
kızlar bi hamişimz var duydunuzmu drrryaa22 hamileymişşş ay çok sevindim inşşş sırasıyla hepimiz hamişliğe terfi ederiz
ya kızlar ben dün doktora gittim hiç kimse merak etmemiş ama ben çok merek etmişsiniz gibi anlatayım yoksa çatlarım dükü kontrolüm çok güzel geçti dört adet çok güzel yumoşum vardı cumaya kadar iğnelerimi vurucam tekrar gidicem büyük ihtimalle ya cumartesi yada pazartesi aşılamam olucak ay bir de hemşiresi bana diyorki içimden bir ses senin hamile kalacağını söylüyor o kadar sevindimki rabbim hepimizin gönlüne göre versin :CüvCüv::Saruboceq:
yok tatlım aşılama da değil tüp bebek te
bu ay sadece iğnelerle denicekmişiz
artık drum ne derse tamam diyorum
nezaman aşılama derse ozaman geçicez
meraba kızlar nasılsınız bu gün bakim.cumartesi test yaptırmaktan vazgeçtim adeti bekleyecem artık.çünkü göğüslerim şişti ve ağrıyor böyle olunca hep adet oluyorum.aşılmadan çok ümitlenmiştim ama olmadı.artık bi kaç ay dinlenirim biraz toparlanırsak tekrardan aşılama yaptırırız.artık ümitlenmek istemiyorum ümitlenince hüsrana uğruyorum.bundada bi hayır vardır işallah ilerki aylarda nasip eder rabbim..sizlerden gelen güzel haberlerle sevinirim işallah çifter çifter hamileler çıkar..
Kızlar akşam eşimin doktoru aradı.
Haftaya Cumartesi Acıbadem'e Cem Demirel'e gidiyoruz.
Muayene olucam ve karar vericekmişiz ne yapılacağına.
Ben bu akşam burdaki bi hastaneye gidip hsg çektireceğimi fakat anestezili istediğimi söyliycem.Eğer kabul ederlerse anestezili çekimi hsgde 1-2 gün içinde çekilir herhalde.
Haftaya da doktora gidip göstericez bütün tahlilleri.
Uffff çook korkuyorum yaaa.
slm kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
beni merak eden ve halimi hatirimi soran tum arkadaslarima tsk ediyorum yenice evime girdim
gecmisi okuyacak takatim yok
allahimin bugune binlerce sukur nasilsiniz ne var yok kizlar
ben belki tahmin etmisinizdir agrilarim cok diyordum ya
pazar gununu acilde
3 gundurde hastanede yatiyorum
hiperstimilasyon olmusum hayatimda boyle bir agri sanci daha gormedim yasamadim
idda ediyorum dogum yapmadim bu bile bu kadar olamaz
son boyutuna gelmisim
korktugum basima geldi yani
yumurtaligimda aciklik olustu o kadar buyudu ki
nefes alamiyorum cigerim su topladi oksijen serum ordan burdan igne bugun zorla kactim
allaha sukur agrim gecti ama sisim hala
serum cok verdiler yetmiyor gibi parmaklarimda sisti zor yaziyorum
3 hafta kendime igne yapmaya ve haftada iki kerekan vermeye devam edicem
benden bu kadar aklima gelenler cok yorgunum kizlar hosgorun
sizler cok ozledim aklim hep sizde kaldi
merhaba kızlar ,nevrom benim asutay...
bugün genartta tüp bebek için tedaviye başladık. bakalım sevinebilenlerddee olacakmıyım?
mrb kızlar asicim gecmiş olsun canım inşallah bebeişlerin tutunur sana inşallah 2 tane olur unutursun bu acıları canım benim de yarın asılamam yapılacak bakalım 2. asılama tecrübeliyim artık inşallah bu kez olur
kızlar yarın hastaneye gidecez bize de dua edın olurmu bakalım ne yapmaya karar verecez eşim sperm tahlılı vercek umarım degerler yükselmiştirr
hayırlı geceler kızlara.s.
canlar ben hala adet olmadım....bugün 50. günüm...dayanamayıp artık dr a gittim...dr hem muayene etti hemde utrasona koydu....herşey çok normal....yara falan yok,yumurtalıklar çök temiz dedi....kistte yok....bana son zaman da hayatında birdeğişiklik veya kafaya taktığın birşey varmı dedi...bende yok dedim.....o zaman hormon testi yapalım dedi...adet olmam için farlutal verdi...adet olunca yine gideceğim.....evlenneli nerdeyse 5 sene olacak...ilk defa 2 aydır böyle oluyor....inşallhah kısa zamanddüzene girer....
canlar ben dünden berli yeni topiğe girdim....çok geçmiş var...biraz okuyayım
slm, arkadaslar, nasilsiniz?
ben geçmisi okuyamiyorum ama asinin msjini bu sayfada gordum canim sana çok gecmis olsun,
ben hiperstimilasyonun esiginden dondum, o bile yetti, insallah daha iyi olursun....
beni merak edenlere kisaca durumu ozetleyim
dun saat 10.55'te transferim gerçeklesti, embriyolog dondurulmus embriyolarimin çok iyi oldugunu ve pazartesi uyandirma isleminden çok basariyla uyandiklarini ve hemen kaldiklari yerden gelismeye hizla devam ettiklerini soyledi.
iki tane bebisim var su an benimle ve insallah tutunurlar.test tarihim 10 subat(geçen sene 13subatta hamile oldugu ogrenmistim)
kizlar sizleri korkutmak istemem ama 4 asilama ve 3tup bebekten sonra ilk defa dun canim çok yandi, spekulom canimi yakti bu yuzden kastim kendimi ben kastikça rahim agzi arkaya kaydi bu yuzden sekulomla birlikte birde pensle rahim agzi açik tutuldu, bugun agrilarim biraz hafifledi ama olsun yeterki bebislerim tutunsun onlar için herseye katlanirim..
hepinizi çok ozledim, kendinize bebisleriniz için iyi bakin...optum
nevrommm nasılsın canımmm cok heyecanlıyımmm cok dua edın olurmuuuu
nevrom günaydın cnm nasılsın dün ben kaçırdım hamiş haberi gelmiş yine sıra bize de geliyo sanırım hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?