eşine nasıl dedin mi diyecekmisin yada nasıl diyeceksin. tekrardan eşini ve seni tebrik ederim canım
ben eşime o haberi vermek için neler vermezdim yaaa
süper bi haberr tebrikler zeyneeeppp..haydin halayaa :teytey::teytey:
senağlamasenağlama canlarım allah hepinizden razı olsun tez zamanda kucaklarınız çifter çifter dolsun...
öncelikle asicim çok çok geçmiş olsun ama bu çektiklerini çok yakında unutacaksın canım buna yürekten inanıyorum...
bana gelince ben hala hayal dünyasında yaşıyorum ne oldu neden oldu test yaptım hala bilincinde deilim elim gitti evde vardı testi yaptım silik çizgi görünce hemen hastaneye gittim çok şükür ordanda iyi haberi aldım ama hala inanamıyorum...bilmeyenleriniz için söyliyim bu benim 19. ayımdı çok diplere vurdum çok depresyonlara girdim ama artık kendimi alıştırmıştım olmıycak benim diyordum son 3 aydırda ne yumurtla günü nede başka bişeyi taktım adet olunca hiç üzülmedim....demekki takmamak gerekiyormuş bunu anladım...neyse çokta uzatmak istemiyorum allahım tez zamanda sizlerde nasip etsin hep dualarımda olacaksınız sizleri çok iyi anlıyorum...
zeynep canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:
burda her duyduğumuzu paylaşınca en yeni teknolojileri bile yakından takip ediyoruz.. bazı doktorlardan bile hızlı.. hııhhh çokiyi demişsin.. biz daha çok şey biliyoruzzz kiiiii :roflol: :roflol:evet bilmediğimiz şeyler değil. geçen işyerinde arkadaşım bak dedi posta gazetesinde bebe tedavileri falan var adım adım anlatıyolar dedi hergün al oku bende dedimki onların soracağı bişi varsa bana sorsunlar dedim:roflol::roflol::roflol:
evet canımmm dogru söylüyorsun vallaaakaydirigubbakcemile5
bizde biliyoruz dimi bunlarıkaydirigubbakcemile3
neyseee stressssss yokkkk kızlarrrr
bebişlerimize gelmezsen gelme diyelimde belki gelirlerrr:roflol::roflol:
kızlar merhaba.bende şu an tüp bebek tedavisi görüyorum.beni de aranıza kabul edermisiniz.
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
hihoyyythihoyyytkızlar selam..dilek arkadaşımızı kutluyorum değeri güzel katlanmış maşallah..hayırlısıyla kucağına alur inşş ayşecim sende yat dinlen şubatta sevindir bizi hayırlısıyla positif sonuçlar diliyorum..
kızlar ben bu günden ptesiye kadar burda olmuycam eşimin tatili var biyerler egideriz dedi ..kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşürüz inşşş hoşçakalın canlarımm..:a015:
bizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.
Kızlar tek tek alıntı yapmayı bılmıyorum hepınızden allah razı olsun esıme telefonda soledım cıldırdı yaaa
hoşgeldin canım , İnşallah tedavin başarılı geçer ve yakın zamanda güzel haberler verirsinbizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.
hoşgeldin canım , İnşallah tedavin başarılı geçer ve yakın zamanda güzel haberler verirsin
allah yardımcınız olsun canımmm
inşallahhh bebişin bu ilkdenemende seninle olur:Saruboceq:
kaç yıllık evlisinizzz
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
canım çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin duası gerçekleşir.daha bugün ilk defa giriyorum ama ortam çok sıcak geldi.hepinize teşekkür ederim.
[ı]canlarım hepinize en büyük teşekkürüm sizlerinde tez zamanda iyi haberlerinizi almaktır...güzel dilekleriniz için saolun canlarım allahım sizlerde nasip etsin...
Dlkhsyn canım umarım iyi haberlerle dönersin stres yapma canım olurmu herşey olacağına varıyor...öyle 500 değerleri felanda kafana takma yükselsin yeter illa 500 olacak diye bir kaide yok...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?