Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşine nasıl dedin mi diyecekmisin yada nasıl diyeceksin. tekrardan eşini ve seni tebrik ederim canım

ben eşime o haberi vermek için neler vermezdim yaaa

canım sana aynenkatılıyorummmkaydirigubbakcemile5
bazen düşünüyorum hamile kalsam nasıl ne durumda derdim diyeee
benim eşim bebekten okadar bahsetmezzzz
olsa şunu yaparım bunu yaparım diye hiç hayali yoktur
onun için çok merak ediyorummm neyapar ne tepki veriiirrr
sevinir ama o anki yüz hali nasılll olurdu acabaaCADIARZU

Kızlar tek tek alıntı yapmayı bılmıyorum hepınızden allah razı olsun esıme telefonda soledım cıldırdı yaaa

burda her duyduğumuzu paylaşınca en yeni teknolojileri bile yakından takip ediyoruz.. bazı doktorlardan bile hızlı.. hııhhh çokiyi demişsin.. biz daha çok şey biliyoruzzz kiiiii :roflol: :roflol:

evet canımmm dogru söylüyorsun vallaaakaydirigubbakcemile5
bizde biliyoruz dimi bunlarıkaydirigubbakcemile3
neyseee stressssss yokkkk kızlarrrr
bebişlerimize gelmezsen gelme diyelimde belki gelirlerrr:roflol::roflol:

stres yok diyoruz ya nasıl becericez acaba.. hele bir de değişiklikler olunca kim stres yapmaz ki.. biraz korkutmak lazım yumoşları olmuyor böyle kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba.bende şu an tüp bebek tedavisi görüyorum.beni de aranıza kabul edermisiniz.

keşke sorunun olmadan gelseydin buraya ama kader işte.. alırız tebi alırız Şeniz

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm

vay vay vay işte süper bir haber.. kaç gündür bizi sıkıntıya sokan bebek geliyorsun demek .. oh ne güzel valla yuppiiiii sositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey:

iyi yolculuklar canım.. güzel bir tatil geçirirsiniz inş.. daha önce de dediğim gibi bol bol resim çekilin .. belki bize de gösterirsin .. ben çok seviyom resim bakmayı kaydirigubbakcemile3

Allah çaresini verir canım üzülme sakın.. malesef yaşamamız gereken kaderimizmiş bu durumlar.. tedavinden olumlu sonuçlar alırsın inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bize de güzel haberi verirsin burda.. eminim çok iyi vakit geçirecek hatta buraya girmeden edemiyeceksin.. Şeniz HOŞGELDİİİİNNNNNN zehra yerimseniben

dlkhsyn canım benim tebrikler biz demiştik bak mutlu haberini alıcaz diye allahım inşallah hyılrıısyla kucağına almayıda nasip eder darısı bizlere bende halaydayım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyy 2009 uğurlu geldi maşallahh

sırada kim var arkadaşlar asicim senmisin sıradaki

4,5 senelik evliyiz.eşim 1,5 sene askerdeydi.doktorlar o 1,5 seneyi saymıyorlar.birliktelik olmadı diye.yani 3 sene diyebiliriz.sende ankaradamı oluyorsun tedaviyi.geçmiş yazıları hep okuyordum 3 aydır falan ama yeni üye oldum.hep karıştırıyorum.içinde olmadığım dan dı galiba.

hoşgeldin canım , İnşallah tedavin başarılı geçer ve yakın zamanda güzel haberler verirsin

pink rose iyi tatiller iyi dinlenmeler canım tadını çıakrın iyi değerlendirin :jeyyar:tatilin kafaya bişide takmayın

dlkhsyn canımmmmmmmmmm öyle sevindimki yeminederim herkese seviniyorum ama senin değer o kdar düşüktü ki katlanması için dualar ettim üzüntüsünü biliyorum çünkü o stresi iyib bilirim
sana demiştim 50 lerde olması lazım diye Rabbim ' e şükürler olsun kucağına almayı nasip etmiş (cümlemi değiştirmiyorum hatalı yazdım ama Allah söyletti belki :))) )

Şimdi sıra geldi bizlere Rabbim bizlere de mucizesini göndersin inşallah
Ve dua sırasıda hamiş arkdaşlarımızda bizler için bol bol dua edin...................
Rabbim belkide sizin sesinizi duyar..
Canlarım bugün gerçekten çok mutluyumm yaaaaaaaaaa
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt

Son düzenleme:

allah yardımcınız olsun canımmm
inşallahhh bebişin bu ilkdenemende seninle olur:Saruboceq:
kaç yıllık evlisinizzz

canım çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin duası gerçekleşir.daha bugün ilk defa giriyorum ama ortam çok sıcak geldi.hepinize teşekkür ederim.

Kızlar bugun ısten ızın aldım cıkıyorum bırazdan evde kutlama varmıs bu aksam annemler kayınvalıdemler gelıyoooo hoscakalın en kısa zamanda gorusuruz

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm

canım tebrikkkkkkklerrrrrrrr allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dlkhsyn hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.darısı bizim başımıza.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Canım çok çoooookk tebrik ederim
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah
:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey:

canım çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin duası gerçekleşir.daha bugün ilk defa giriyorum ama ortam çok sıcak geldi.hepinize teşekkür ederim.

canım bizim topik diye söylemiyorum herkes çok iyikaydirigubbakcemile3
kafandaki sıkıntını rahatlıkla anlatabilirsinn herkes yardımcı olmaya seni rahatlatmaya çalışırrr
unutmadan şuuda söyliyim bagımlılıkta yapıyorrrr-tatlicadiarzu-
girmeden duramazsınn burayaaaa:lepi:

Canım çok özür dilerim seni atlamışım
Tebrik ederim çok sevindim
Negüzel haberler geliyo bugün
aman maşallah diyim nazar değmesin
:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…