senağlamasenağlama canlarım allah hepinizden razı olsun tez zamanda kucaklarınız çifter çifter dolsun...
öncelikle asicim çok çok geçmiş olsun ama bu çektiklerini çok yakında unutacaksın canım buna yürekten inanıyorum...
bana gelince ben hala hayal dünyasında yaşıyorum ne oldu neden oldu test yaptım hala bilincinde deilim elim gitti evde vardı testi yaptım silik çizgi görünce hemen hastaneye gittim çok şükür ordanda iyi haberi aldım ama hala inanamıyorum...bilmeyenleriniz için söyliyim bu benim 19. ayımdı çok diplere vurdum çok depresyonlara girdim ama artık kendimi alıştırmıştım olmıycak benim diyordum son 3 aydırda ne yumurtla günü nede başka bişeyi taktım adet olunca hiç üzülmedim....demekki takmamak gerekiyormuş bunu anladım...neyse çokta uzatmak istemiyorum allahım tez zamanda sizlerde nasip etsin hep dualarımda olacaksınız sizleri çok iyi anlıyorum...
Tabiki geliyor bitanem. sengözlerimebaksanab Benim tren bu ay da kaçtı ama gelecekten her zamanki gibi umutluyum. Ben , sen , o , bu , şu , hale , jale , tüm mahalle.. Hepimiz kalacağız Allahın izniyle. :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
zeynepcim asıl problemniz neydi canım yani eşinin sperm değerlri nasıldı
Deneme Deneme cokacimcoook sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook Herşey normal
tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.[ı]canlarım hepinize en büyük teşekkürüm sizlerinde tez zamanda iyi haberlerinizi almaktır...güzel dilekleriniz için saolun canlarım allahım sizlerde nasip etsin...
Dlkhsyn canım umarım iyi haberlerle dönersin stres yapma canım olurmu herşey olacağına varıyor...öyle 500 değerleri felanda kafana takma yükselsin yeter illa 500 olacak diye bir kaide yok...[/ı]
nevrommm nasılsın canımmm cok heyecanlıyımmm cok dua edın olurmuuuu
Canım gördüğün üzere herşey normal. Senin bilgisayarda sorun var sanırım. :1no2:
kızlar kanal d de bebekle ilgili konuşuyorlar...
ne diyolar cnm?
kızlar kanal d de bebekle ilgili konuşuyorlar...
canım kulaklarını dört aç dinle bizede bildir
tedavinin daha kolay olduğunu .. iğnelerin hasta tarafından yapıldığı.. transfer sonrası içinde progestron olan merhemin verildiği ve bunun yerleşmede yardımcı olduğu.. eşlerin artık birlikte tedaviye geldiklerini.. stresin çok önemli faktör olduğu.. kişilerin bebek fikrinden uzaklaştığında vücutlarının dinlendiğini ve daha kolay hamilelik olabileceğini söyledi.. reklam girdi ve bundan sonra da pek bişey çıkmaz sanırım kaydirigubbakcemile3
casperım duyduklarımı yazdım .. ama bilmediğimiz birşey demedi ki.. kaydirigubbakcemile3 biz de doktor olmuşuz artık kaydirigubbakcemile3 hıh defilesi çıktı program bitti demektir.. bugün birşey öğrenemedik yani naniknanik
casperım duyduklarımı yazdım .. ama bilmediğimiz birşey demedi ki.. kaydirigubbakcemile3 biz de doktor olmuşuz artık kaydirigubbakcemile3 hıh defilesi çıktı program bitti demektir.. bugün birşey öğrenemedik yani naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?