Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yine her zamanki gibi en güzel haberi en sonda cevaplıyorum. Kaymaklı bir haber bu.

Bitanem , zeynepciğim ; çok sevindik çooook. :hooray: :teytey: İlaç gibi geldi bu haber. :dance: Sana özel mesajda da belirttiğim gibi içimden geçirmiştim seni. O yüzden bana daha şok oldu valla. :teytey: :teytey: Eşin de sen de şu an bulutlardasınızdır muhakkak. :sm_cool: Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. :Saruboceq: Sağlıkla gelsin dünyaya. :Saruboceq: Seni çok seviyoruz. :asigim: Allaha emanet olun canım. :Saruboceq:

tünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından herkese merhaba :1hug:
zeynepcim çok tebrikler rabbim sağlıkla kavuştursun bebişini sana ne kadar mutlusundur şimdi rabbim bizleride o mutluluk kervanına katsın inşallah :Saruboceq:

asicim çok geçmiş olsun neler gelmiş başına rabbim bir daha yaşatmasın bebişlerine kavuşunca hepsini unutacaksın inşallah :CüvCüv:

nesrincim şimdiden allah kavuştursun zor be canım ayrılık hayat şartları işte ayrı kaldığın 6 ay su gibi geçsin :teselli:

dilekciğim bu kadar stres yapma herşey olacağına varsın rabbim hakkında hayılısını versin canım hadi bakalım güzel haberler ver bize :CüvCüv:

nevrocum pozitifliğine hayranım hep böyle kal a.s.

[ı]canlarım hepinize en büyük teşekkürüm sizlerinde tez zamanda iyi haberlerinizi almaktır...güzel dilekleriniz için saolun canlarım allahım sizlerde nasip etsin...

Dlkhsyn canım umarım iyi haberlerle dönersin stres yapma canım olurmu herşey olacağına varıyor...öyle 500 değerleri felanda kafana takma yükselsin yeter illa 500 olacak diye bir kaide yok...
[/ı]

cnm yaa ne güzel yazmışsın çok güldüm :roflol: benimde bu ay tren kaçtı ama peşindeyim yakalıycam

tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tedavinin daha kolay olduğunu .. iğnelerin hasta tarafından yapıldığı.. transfer sonrası içinde progestron olan merhemin verildiği ve bunun yerleşmede yardımcı olduğu.. eşlerin artık birlikte tedaviye geldiklerini.. stresin çok önemli faktör olduğu.. kişilerin bebek fikrinden uzaklaştığında vücutlarının dinlendiğini ve daha kolay hamilelik olabileceğini söyledi.. reklam girdi ve bundan sonra da pek bişey çıkmaz sanırım kaydirigubbakcemile3

canım kulaklarını dört aç dinle bizede bildir

casperım duyduklarımı yazdım .. ama bilmediğimiz birşey demedi ki.. kaydirigubbakcemile3 biz de doktor olmuşuz artık kaydirigubbakcemile3 hıh defilesi çıktı program bitti demektir.. bugün birşey öğrenemedik yani naniknanik

stres konusuna kesinlikle katılıyorum şu kafaları bi boşaltabilsek :1no2:

evet bilmediğimiz şeyler değil. geçen işyerinde arkadaşım bak dedi posta gazetesinde bebe tedavileri falan var adım adım anlatıyolar dedi hergün al oku bende dedimki onların soracağı bişi varsa bana sorsunlar dedim:roflol::roflol::roflol:

evet canımmm dogru söylüyorsun vallaaakaydirigubbakcemile5
bizde biliyoruz dimi bunlarıkaydirigubbakcemile3
neyseee stressssss yokkkk kızlarrrr
bebişlerimize gelmezsen gelme diyelimde belki gelirlerrr:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…