heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
bizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.
saol aymesçim canım çok teşekkür ediyorum dularım seninle inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz canım...
bizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.
Hoşgeldin aramıza canıma.s.
Allah yardımcın olsun
Rabbim bu yoldaki emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.
Bende şu an tüp bebek tedavisindeyim:1hug:
hoşbulduk canım.allah hepimizin yardımcısı olsun.hangi aşamadasın.yeni mi başladın?
hihoyyythihoyyytkızlar selam..dilek arkadaşımızı kutluyorum değeri güzel katlanmış maşallah..hayırlısıyla kucağına alur inşş ayşecim sende yat dinlen şubatta sevindir bizi hayırlısıyla positif sonuçlar diliyorum..
kızlar ben bu günden ptesiye kadar burda olmuycam eşimin tatili var biyerler egideriz dedi ..kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşürüz inşşş hoşçakalın canlarımm..:a015:
zambak çalış kız çalış .. eşini de sen heveslendir.. bol bol çalışın hehehehe :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
zambak sen hamiş haberi alsanda almasan da çalış çalış çalış. allah boş duranı sevmez kız
ya kızlarrr çok dogru allah boşduranı sevmezzzz çalışmak lazımmm:roflol::roflol:
sadece ben degilll sizlerde çalışınnnn amaaaaakaydirigubbakcemile
hepberaber ardarda hamiş çıkarız bellimi olurrrr:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
allahımmm duy sesimiziii:Saruboceq::Saruboceq:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ah bir hamiş kalsak lalalalalalalala ah bir hamiş kalsak üvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?