Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm

canım çok sevindim senin adına bak sana söylemiştik inan çok mutlu oldum değerinde gayet iyi sakın kafaya takma...

ne kadar güzel yine sık sık hamiş haberleri gelmeye başladı sıra bizlerde artık allahım her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizin gölğndeki murad neyse o hayırlı zamanda olsun inşallah

kızlar ya
bu hamiş haberlerini alınca daha çok çalışasım geliyorrr:jeyyar::jeyyar:
sanki çok çalışmayla olcak ama umut işte :dance:

]Allah çaresini verir canım üzülme sakın.. malesef yaşamamız gereken kaderimizmiş bu durumlar.. tedavinden olumlu sonuçlar alırsın inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/B]
bize de güzel haberi verirsin burda.. eminim çok iyi vakit geçirecek hatta buraya girmeden edemiyeceksin..

çok teşekkür ederim canım.banada öyle geliyor.buraya girmeden yapamıyacam gibi. çok sıcak bi ortam olduğu belli.ilk günden alıştım.

Hoşgeldin aramıza canıma.s.
Allah yardımcın olsun
Rabbim bu yoldaki emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.
Bende şu an tüp bebek tedavisindeyim:1hug:

Tamam bitanem. Seni de ekleriz litemize. İnşallah burası sana uğurlu gelir ve sen de bebişine kavuşursun. :Saruboceq: :CüvCüv: Aramıza hoşgeldin. :1hug: a.s.

zambak çalış kız çalış .. eşini de sen heveslendir.. bol bol çalışın hehehehe :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

zehra sen bizi sevdin bizde seniiii .. Allah yardımcın olsun.. ilk denemende hamile kalasın inş :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro dilek hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Özlüycez seni bitanem. :a015: Kendine iyi bak. İyi eğlenceler. a.s.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.arkadaşlar şu tedavide en çok neden korktum biliyormusunuz 2 gün arayla gidip kan testi vermekten.gerizekalı hemşire damarımı zedeledi galiba salı günü.kolumu 2 gün oynatamadım.mosmor oldu kolum.hergün 2 iğneden değil o hemşireden korkar oldum.

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm

:teytey: :teytey: :teytey: Allah Allah Allahhhhhhh. Tutmayın beniiiiii :teytey: Ben sizin hızınıza yetişemiyorum kızlar. Ben tam bitirmiştim listeleri yayına verecektim ki , yine bir hamile haberi. nanın sabahtan beri işlerime hiç dönemedim. İki ayağım bir pabuçta. Ama ben razıyım. hep böyle olsun. Bol bol hamile çıksın.. :sm_cool:

Tebriklerrrrrr bitanemmmm. :hooray: :hooray: Ben sana dedim sen o günlere takılma diye. :teytey: Bak yeniymiş hamileliğin daha. Allahım nasip etti çok şükür. :Saruboceq: Sen de mutlu mesutsun şimdi. Doya doya yaşa , kutla bu haberi. Çok sevindik tatlım. Sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçirmeni , sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorummmm. :Saruboceq:
Allaha emanet olunn. :Saruboceq:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ah bir hamiş kalsak lalalalalalalala ah bir hamiş kalsak üvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol:

zhrcnr
canım damarların ince ve zor bulunuyorsa kolunda agrını olması normal canımm
damarı bulmakta zorlandıysa o sebepten agrırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…