evet bilmediğimiz şeyler değil. geçen işyerinde arkadaşım bak dedi posta gazetesinde bebe tedavileri falan var adım adım anlatıyolar dedi hergün al oku bende dedimki onların soracağı bişi varsa bana sorsunlar dedim:roflol::roflol::roflol:
Sağol Nevrocum.
Sanırım benim bilgisayarda bi sorun var.
Seni de 2 gündür yordum.Kusura bakma.
Öptüm canım.....
inşallah dilekden güzel haberler alırız çok heyecanlandım ben
inşalalh bebişlerin seninledir canım....bizde seni çok özledik Şenizslm, arkadaslar, nasilsiniz?
ben geçmisi okuyamiyorum ama asinin msjini bu sayfada gordum canim sana çok gecmis olsun,
ben hiperstimilasyonun esiginden dondum, o bile yetti, insallah daha iyi olursun....
beni merak edenlere kisaca durumu ozetleyim
dun saat 10.55'te transferim gerçeklesti, embriyolog dondurulmus embriyolarimin çok iyi oldugunu ve pazartesi uyandirma isleminden çok basariyla uyandiklarini ve hemen kaldiklari yerden gelismeye hizla devam ettiklerini soyledi.
iki tane bebisim var su an benimle ve insallah tutunurlar.test tarihim 10 subat(geçen sene 13subatta hamile oldugu ogrenmistim)
kizlar sizleri korkutmak istemem ama 4 asilama ve 3tup bebekten sonra ilk defa dun canim çok yandi, spekulom canimi yakti bu yuzden kastim kendimi ben kastikça rahim agzi arkaya kaydi bu yuzden sekulomla birlikte birde pensle rahim agzi açik tutuldu, bugun agrilarim biraz hafifledi ama olsun yeterki bebislerim tutunsun onlar için herseye katlanirim..
hepinizi çok ozledim, kendinize bebisleriniz için iyi bakin...
optum
çok kolay gelsin a.s. allah yardımcınız olsun....Canlarım günaydınnnnlarrrrrr hihoyyyt Dün öğleden beri uğrayamadım. Hemen geçmişi okumata gidiyorum. İki gündür de listeleri güncelleyemiyorum. Hepsini ayarlayıp hemen işyerindeki işlere dönmem gerekli. İki gündür sabah taksiyle geliyoruz. Servisi kaçırıyoruz. O verilen işi geç saatlere kadar yapmaktan vücudumuz iflas etti. -tatlicadiarzu- Daha iki hafta sürecek. Takatimiz kalmadı. :bbo: Şu an ellerim titriyor resmen yorgunluktan , yazmakta bile zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun. :Saruboceq:
Haberlere göz atalım bakalım neler neler olmuş ben yokken.
nesrincim allah yardımcınız olsun...hayat böyle:a015:kızlar hepinize günaydınnnnn...
moralim çok bozuk ya anlatamam....eşim uzakyol kaptanı ve malum kriz olunca gemiye çıkmak zorunda kaldı...dün bir işyeriyle görüştü ve teklifi kabul etti... bugun sözleşme imzalamaya gidiyor... şimdi dua ediyorum hemen bugun gitmesin...bir gece daha geçireyimmm hayatımmmla diye... ben daha 4 aylık evliyim ve eşim 6 aylık kontrat imzalıyor ve uzakyola gidiyor... tamam nişanlı iken de gidiyordu ama bu kadar koymuyordu insana.şimdi daha farklı imiş... bu onun mesleği ve bizim geleceğimiz için gidiyor ama gelde bunu gönlüne anlat anlatabilirsen... eşime söz verdim üzülmiyeceğim,kendi ayaklarımın üstünde duracağım,kimseye yük olmayacağım,kimseye minnet etmeyeceğim diye.ama üzülmemek elde değilki... dün gece plan yaptık ve her ay ne yapmam gerektiğini ajandama tarih tarih yazdık... şuan bunları yazarken bile ağlıyorum...:a015:güle güle gitsin ve biran önce bana geldin die dua ediyorum.kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin bizden nolurrr... sonuçta deniz bu fırtınası var,korsanı var...
Allahım nolur sen eşimi tez zamanda bana kavuştur.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrocum canım artık beni listeye eklemene gerek yok canım.eşim 6 ay yok...:a015::a015: ama ben yine burada sizlerin arasında olacağım...:çok üzgünüm:
zeynepcim gözün aydın canımmm.eşini ve seni tebrik ediyorum...
benim eşimde de tek taraflı varikosel var ameliyat olmadı... sizleri görünce bize umut oluyor....
rabbim kucağına almayı da nasip etsin...demekki herşeyin bir zamanı var bu kadar takmamak lazım...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben artık oldukça yoğunum ev ,iş ,kurs derken hiç zamanım olmuyor internete.bakıyorum da listemiz 37 olmuş.maşallah allah nazardan saklasın.devamını da bekliyoruz inşallah.zaman çok çabuk geçiyor biz bu hafta 5,5 aylık olduk.geçen haftadan bu yanada hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır çok farklı bir şey.
Allah bu yolda olan bebklerinin yolunu gözleyen tüm arkadaşlarımıza nasip kısmet etsin.hepinizi öpüyoruz herşey gönlünüzce olsun.
canım sen kendini kastığın için böyle ouyor:çok üzgünüm:ben daha dün muayene oldum...çok rahattı...allah yardımcın olsun canımŞenizHerkese günaydın arkadaşlar
inşallah herkes için güzel bigün olur
Ben bugün çok yorgun ve halsizim :çok üzgünüm:
dün dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi
ama muayne çok zor geçti okadar canım yandıki anlatamam:çok üzgünüm:
ilk gittiğimde bile bu kadar korkunç değildi
niye bu kadar acı çekiyorum bilmiyorum
elimden geldiğince kendimi serbes bırakıyorum ama ne fayda.
Yine aynı yine aynı. Bugünde kımıldayacak halim yok
Pazartesi tekrar çağırdı nasıl gidicem tekrar kıslar gücüm tükeniyo yine çok mutsuzum
Sürekli kötü şeyler yazıyorum farkındayım ama hissettiklrimi anlatıcak yaşadıklarımı en iyi bilecek sizler varsınız:çok üzgünüm:
canım bende anlayamadım:sm_confused:hayırlısı olsun....Çok ilginç olmuş canım. Tabi hiçbir terslik olmamasına sevindim ama neden böyle oldu acaba? İnsan şaşırıyor. İlaçla tez zamanda gelsin inşallah. :Saruboceq: Öpüyorum seni bitanem. Şeniz
nevrom yardım et nolur yaa kadın moralımı bozdu o kadar yukselırmı canım sımdılık bu deger ayyy kafayı yıcem yaa
kızlar merhaba.bende şu an tüp bebek tedavisi görüyorum.beni de aranıza kabul edermisiniz.
inşallah canım
ama alacaz gibime geliyorrr:teytey::teytey:
canım ya çok sevindim , o kadar stres yaptın kendine ama sonucu çok güzel oldu , tebriklerrrheyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
şükürler olsun teyzeleri yesin onu haydi halaya:teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyytkızlar selam..dilek arkadaşımızı kutluyorum değeri güzel katlanmış maşallah..hayırlısıyla kucağına alur inşş ayşecim sende yat dinlen şubatta sevindir bizi hayırlısıyla positif sonuçlar diliyorum..
kızlar ben bu günden ptesiye kadar burda olmuycam eşimin tatili var biyerler egideriz dedi ..kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşürüz inşşş hoşçakalın canlarımm..:a015:
bizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.
iyi tatiller sanahihoyyythihoyyytkızlar selam..dilek arkadaşımızı kutluyorum değeri güzel katlanmış maşallah..hayırlısıyla kucağına alur inşş ayşecim sende yat dinlen şubatta sevindir bizi hayırlısıyla positif sonuçlar diliyorum..
kızlar ben bu günden ptesiye kadar burda olmuycam eşimin tatili var biyerler egideriz dedi ..kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşürüz inşşş hoşçakalın canlarımm..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?