Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:süpersinnn yaaaaa

hayırlı günler canlara.s. hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz

inşalalh bebişlerin seninledir canım....bizde seni çok özledik Şeniz

çok kolay gelsin a.s. allah yardımcınız olsun....
nesrincim allah yardımcınız olsun...hayat böyle ne yapalım...alalh başka keder vermesin.....

canım maşallahgünler ne çabuk geçiyor....bebşin kocaman olmuş

canım sen kendini kastığın için böyle ouyor:çok üzgünüm:ben daha dün muayene oldum...çok rahattı...allah yardımcın olsun canımŞeniz

Çok ilginç olmuş canım. Tabi hiçbir terslik olmamasına sevindim ama neden böyle oldu acaba? İnsan şaşırıyor. İlaçla tez zamanda gelsin inşallah. :Saruboceq: Öpüyorum seni bitanem. Şeniz
canım bende anlayamadım:sm_confused:hayırlısı olsun....

nevrom yardım et nolur yaa kadın moralımı bozdu o kadar yukselırmı canım sımdılık bu deger ayyy kafayı yıcem yaa

inşalalh pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
canım ya çok sevindim , o kadar stres yaptın kendine ama sonucu çok güzel oldu , tebriklerrr

ohh bee çok şükürrr :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

ben demiştiiiiiiiiiiiimmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok güzel ya allahım hepimize versinn inşalllahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inan çok sevindimmm
ama içim bituhafff olduuu:çok üzgünüm:

eşine verdinmi haberiii

hihoyyythihoyyytkızlar selam..dilek arkadaşımızı kutluyorum değeri güzel katlanmış maşallah..hayırlısıyla kucağına alur inşş ayşecim sende yat dinlen şubatta sevindir bizi hayırlısıyla positif sonuçlar diliyorum..
kızlar ben bu günden ptesiye kadar burda olmuycam eşimin tatili var biyerler egideriz dedi ..kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşürüz inşşş hoşçakalın canlarımm..:a015:

bizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.

ohhh ne güzel canım:sm_cool:
gezin dolaşınnn rahat ol bebek falan düşünme canımmm
anın tadını çıkarrr:dance:
belki yakalr bebişinizz siziiii:1hug:

eşine nasıl dedin mi diyecekmisin yada nasıl diyeceksin. tekrardan eşini ve seni tebrik ederim canım

ben eşime o haberi vermek için neler vermezdim yaaa

allah yardımcınız olsun canımmm
inşallahhh bebişin bu ilkdenemende seninle olur:Saruboceq:
kaç yıllık evlisinizzz

iyi tatiller sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…