Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canlarım ben artık çıkıyorum. İşlerime bakmalıyım. Birikti , gaza basmam lazım. Size iyi sohbetler. a.s.

merhaba kizlar
nasilsiniz bakim
dlkhsyn tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
ne guzel ocak sonu patlama var insallah boylede devam eder
hamislerimiz cogalir

eline sağlık nevrocum listeler süper olmuş maşallahı var topiğmizin kim tutar bizleri çalışmalara devam hamiş haberlerinin ardı arkası kesilmesin topiğimiz hamişsiz kalmasın sanada kolay gelsin canım

kizlar karnim elege döndü resmenkafamçokkarıştı
ne zaman hamis kalicaz Allahin izniyle cok merak ediyorum:Saruboceq:
folik asit kullanan varmi aramizda??

canım bana doktor verdi bir süre içtim ama bıraktım şu an kullanmıyorum. bir haftada 3 kilo aldım kullandığımda tesadüfmü etti banamı kilo aldırdı anlamadım aslında doktor kullanmam gerektiğini söylemişti

kızlar bende çıkıyorum yemek yapmam lazımmm cokacimcoook
kendinize iyi bakınnn
allahh bizede hamile kalmayı tez zamanda nasip etsin inşalllaaahh
aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrh arkadaşlar bir önceki sayfalarda hamiş kalan arkadaşların isimlerini okurken bile içime dolan mutlulugu anlatamam inş bir gün bizde oluruz onların listesin de

Meraba kızlar yine hamileler çıkmış çok mutlu oldum.zeynep bebeğin hayırlı olsun dlkhsyn canım seninkide hayırlı olsun rabbim ikinizinde bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza böle hamile haberlerinden midir nedir bende çok umutlandım doğrusu ...

Canım onu bende çok merak ediyorum
görebilecekmiyim acaba ogünleri:uhm:
ahhhhhhh ahhhhhhhh benim göbişimde delik deşik valla:teselli:
görücez tabii bitanemmmm,ay sende igne vuruodun demiii???
folik asiti biara biray boyunca kullandım ben ama şuan kullanmıyorumm
niye kullanmiosun bitanemmm
Canlarım ben artık çıkıyorum. İşlerime bakmalıyım. Birikti , gaza basmam lazım. Size iyi sohbetler. a.s.
kendine iyi bak topigin gülü..öpüyorum cok
casper sen mi ben mi,cok kilo yapiyor yaama evet kullanmak gerekiyormus
kız bakalım 40. hamiş kim olacak
benceeeeeee aymesyerimseniben
sence??bence sende 43.hamis olucaksin icime dogdu,maksat kafa dagitmak degil mi:)
Benim olmıycağım kesin:çok üzgünüm:
Ama kim olursa olsun en az kendim kalmış gibi sevinicem:dance:

sen olucaksin belkide ne biliosun,böyle yapma ama üzülüyorum...
cok stresli,cok düsüncelisin(

nevroşcum sen den bişey rica edebilirmiyim hamişler listesinde açelya diye bi arkadaşın adı vardı keçiboynuzu kürü domates suyu macun karışımı çakşır suyu çinko ve balya kullandıgını yazmışsın canım senden ricam benimde sorunum üç aşağı beş yukarı aynı o malzemelri nasıl bulabilecegimi kullanımını banada bi şekilde yazarmısın tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…