anestezili olucak nesrincim....
hadi canım allah yardımcın olsun inşallah bir problem çıkmazKızlar yarın hsg çekiliyoruummm.....
6 şubatta test yapıcam. şayet kırmızılar gelmezse
anestezili olucak nesrincim....
hadi canım allah yardımcın olsun inşallah bir problem çıkmaz
anestezili olacagın için hiçbir acı duymayacaksın tabikii
canım inşallah gelmezzz ve listemize eklenirsinn
dualarım seninleee:Saruboceq::Saruboceq:
ama moralini yüksek tut
ki gelseler bileea.s.a.s.
tünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından herkese merhaba :1hug:
zeynepcim çok tebrikler rabbim sağlıkla kavuştursun bebişini sana ne kadar mutlusundur şimdi rabbim bizleride o mutluluk kervanına katsın inşallah :Saruboceq:
asicim çok geçmiş olsun neler gelmiş başına rabbim bir daha yaşatmasın bebişlerine kavuşunca hepsini unutacaksın inşallah :CüvCüv:
nesrincim şimdiden allah kavuştursun zor be canım ayrılık hayat şartları işte ayrı kaldığın 6 ay su gibi geçsin :teselli:
dilekciğim bu kadar stres yapma herşey olacağına varsın rabbim hakkında hayılısını versin canım hadi bakalım güzel haberler ver bize :CüvCüv:
nevrocum pozitifliğine hayranım hep böyle kal a.s.
heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
dlkhsyn canım benim tebrikler biz demiştik bak mutlu haberini alıcaz diye allahım inşallah hyılrıısyla kucağına almayıda nasip eder darısı bizlere bende halaydayım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyy 2009 uğurlu geldi maşallahh
sırada kim var arkadaşlar asicim senmisin sıradaki
cucupete sendemi folik asitle kilo aldın canım
bende 6 subatta test yapicam 15.gun
nedense esim daha erken yapmak istemiyor bende cuma esim yanimda olacagi icin ta o gunu bekliycem ayni anda uzulelim diye
belkide seviniriz tabide
ne kadar sabirliyim demi
millet 8.gun yapiyor
ama daha dun transfer olmusum gibi hissediyorum o yuzden beklerim 1 hafta onemli degil
kizlar cuma gunu aglasmaya gelin ha beni yalniz birakmayin
belkide halay olur
neden olmasin demiiiiiiiiiiiiiii
zambak3,mrh bişey aklıma gelmedi sadece bi seslenim dedim
bende 6. şubatta test yaptırıcan canım demek aynı güne denk geliyo. her iki sonuçta çıkabilir hazırlıklı olmalıyız tabiki. ama inşallah halayları çekeriz burada
evet bitanem,aldirdigini düsünüyorum:bbo:
kizlar bu arada bende pazartesi gününe randevumu aldim az önce...
yumoslara bakilacak büyümüslermi diye,neler olucak cok merak ediyorum..off icim pirpir:ecrin_bebek:
hadi bakalım elimizde mendillerle bekliyoruz ozmana kadar
inşallahh halayy çektirirsiniz bizee:teytey::teytey::teytey:
cok sagol bitanem..insallah gerektigi kadar büyümüslerdir:Saruboceq:inşallah büyümüşlerdir canım
dr a gitmek bebişlere biradım daha yaklaşmak bence
şahsen ben aynen dedigin gibi içim pır pır oluyor giderken
ama dr.dan çıkınca birrahatlıyorum sormayınnnn
slm kızlarnasılsınız.nevrocum kırmızı bendede geldimalesefönmüzdeki ay devam artık hayırlısı .bi dahaki ay adet tarihimi yazayım 27 şubat eklersen sevinirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?