Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar yarın hsg çekiliyoruummm.....
hadi canım allah yardımcın olsun inşallah bir problem çıkmaz
anestezili olacagın için hiçbir acı duymayacaksın tabikii

6 şubatta test yapıcam. şayet kırmızılar gelmezse

canım inşallah gelmezzz ve listemize eklenirsinn
dualarım seninleee:Saruboceq::Saruboceq:
ama moralini yüksek tut
ki gelseler bileea.s.a.s.

inşallah:Saruboceq:

tsk ederim canim benim

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm

gercekten cok guzel ya
masallah cok sevindim adina iyi sevinmeler seninle birlikte artik 4 oldu halay cekebilirim hepinizin adinaaaaaaaa:teytey
:

canim benim ah aha olsamda 45 . olsam ama kizlar ben 2 3 ay once keni kendime bi hesapladim dedim 40 larda olurum insallah
o yuzden rica ediyorum bi kac hamile daha ciksin
sonrada ben hamile oluyum yaaaaaaaaaaa
valla acikcasi hic inanasim yok hadi hayirlisi canim sen varsin belkide sirada melegim

bende 6 subatta test yapicam 15.gun
nedense esim daha erken yapmak istemiyor bende cuma esim yanimda olacagi icin ta o gunu bekliycem ayni anda uzulelim diye
belkide seviniriz tabide
ne kadar sabirliyim demi
millet 8.gun yapiyor
ama daha dun transfer olmusum gibi hissediyorum o yuzden beklerim 1 hafta onemli degil
kizlar cuma gunu aglasmaya gelin ha beni yalniz birakmayin
belkide halay olur
neden olmasin demiiiiiiiiiiiiiii

bende 6. şubatta test yaptırıcan canım demek aynı güne denk geliyo. her iki sonuçta çıkabilir hazırlıklı olmalıyız tabiki. ama inşallah halayları çekeriz burada

bende 6. şubatta test yaptırıcan canım demek aynı güne denk geliyo. her iki sonuçta çıkabilir hazırlıklı olmalıyız tabiki. ama inşallah halayları çekeriz burada

hadi bakalım elimizde mendillerle bekliyoruz ozmana kadar
inşallahh halayy çektirirsiniz bizee:teytey::teytey::teytey:

evet bitanem,aldirdigini düsünüyorum:bbo:
kizlar bu arada bende pazartesi gününe randevumu aldim az önce...
yumoslara bakilacak büyümüslermi diye,neler olucak cok merak ediyorum..off icim pirpir:ecrin_bebek:

inşallah büyümüşlerdir canım
dr a gitmek bebişlere biradım daha yaklaşmak bence
şahsen ben aynen dedigin gibi içim pır pır oluyor giderken
ama dr.dan çıkınca birrahatlıyorum sormayınnnn

kızlar bişey soracam eşi azosperm olupta hamiş olan var mı?ne bileyim işte burda,çevrenizde.ben ümidimi kaybetmedim allaha da dua ediyorum inşallah olacak diyorum allahım benle birlikte isteyen herkese ver diyorum ama bazen ya olmazsa diyede geçiyor içimden.

DLKSHYN ayyyy hayırlı nuğurlu olsun....çooooooooookk sevindim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlarnasılsınız.nevrocum kırmızı bendede geldimalesefönmüzdeki ay devam artık hayırlısı .bi dahaki ay adet tarihimi yazayım 27 şubat eklersen sevinirim:))

arkadaşlar herkese selamlar bişe sorcam ben geçen perşembe adet oldum 2 günü doktora gittim doktorum önceki aydan kalan yumurtan var bu yumurta rahimde kalmış kist demiyeyimde su kabarcığı gibi bişe oluşmuş bu ay doğum konturol hapı kullan büyük bi ihtimalle öbür adete kadar geçer dedi perşembe adet oldum normalde 7 gün sürerdi benimki uzadı bitmesi lazımken hafif sulu bir şekilde heliyo acaba doktorun dediği bu rahimde gördüğü şeyden dolayı böyle uzadı benim gibi olan varmı aranızda???

hadi bakalım elimizde mendillerle bekliyoruz ozmana kadar
inşallahh halayy çektirirsiniz bizee:teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey: inşallah canım inşallah.

ya ben rüyada görmüyorum geçen 1 kere gördüm başka yok. benide rüyasında gören yok. gerçi uykusunda adımı sayıklayan varda:roflol:

gerçi bu kafa ne yapsın artık tüm gün boyunca bebeiş düşün bari bırak gece düşünmemi diyo acabaki:roflol:

inşallah büyümüşlerdir canım
dr a gitmek bebişlere biradım daha yaklaşmak bence
şahsen ben aynen dedigin gibi içim pır pır oluyor giderken
ama dr.dan çıkınca birrahatlıyorum sormayınnnn
cok sagol bitanem..insallah gerektigi kadar büyümüslerdir:Saruboceq:
birden fazla ve cok büyümüs yumurta istemiyoruz yoksa ameliyatla alicam hepsini dedi bakalim ne olucak...
varmi aranizda laparoskopiyle kistlerini aldiran????
slm kızlarnasılsınız.nevrocum kırmızı bendede geldimalesefönmüzdeki ay devam artık hayırlısı .bi dahaki ay adet tarihimi yazayım 27 şubat eklersen sevinirim:))

canim üzülme:teselli:
gelecek ay umutluyuz bakalim,hayirlisi olsun canim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…