Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
görücez tabii bitanemmmm,ay sende igne vuruodun demiii???
sen olucaksin belkide ne biliosun,böyle yapma ama üzülüyorum...
cok stresli,cok düsüncelisin(

Evet canım bende vuruyoruma.s

canım çok karamsarım bu sters, düşünce mahvedicek beni zaten:çok üzgünüm:
üzülme canım ben yeterince üzülüyorum bide sizin üzülmenize kıyamam:teselli:

bende bende çok sevinirim. canım olalımda 40. olmak önemli değil ister 45 ister 50. olalım ama yeterki olalım dimi

Evet haklısın yeterki olalımda
kaçıncı olursak olalım
hamiş olmayan kimse kalmaz inşallah
liste dolup taşsın heryer pembiş pembiş olsun:1hug:

selam kızlar nasılsınız diyicem ama böyle güzel haberler alıp kötü olmak mümkün mü maşallah topiğimiz atağa kalkmış inşallah hep böyle hamiş haberleri alırız dilek canım gözün aydın allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlerin başına :Saruboceq:

kızlar hanginiz hamiş olursunuz bilmiyorum ama kendimmiş gibi çok sevinecegim haberiniz olsun ALLAH gönlünüze göre versin inş

aymesim üzülme artık tamam. kapat gözlerini yaslan omzuma bebişlerini düşün bakayım geçecek bu günler. evet gidiyosun stres oluyosun drda ama 10 dk sonra muayene olup bitiyo geçiyoooo. psikolojik olarakda kendi kendini etkiliyosun canım. rahat ol. yanlış hatırlamıyosam hala adetlisin dimi. adetliyken muayenede biraz can yanıyo benim öyle oluyo onunda etkisi vardır biraz kaslarla ilgili oluyo heralde.

bende bende çok sevinirim. canım olalımda 40. olmak önemli değil ister 45 ister 50. olalım ama yeterki olalım dimi
aynen valla....ahh ahhhh

olucak,kalicaz bizdeeeeee,o ignelerin hatrina kalicaz canim.
nevrocum görse kizicak ama hazir seni yakalamisken sorayimkaydirigubbakcemile3
nevrocumada sorup sorup basini sisirmistimde:mymeka:yinemiiii dicek
bu igneleri vururken hamis kalan var mi?sonucta yumurta catlatiyooo

selam canimmmmm
hosgeldinn...yoktun gün boyu yanilmiyorsam..
ya sorma Rapunzelcim hamis kaldiginda hadin kizlar ayagimi sürüdüm demisti vallada öyle oldu,tipir tipir hamisler cogaliyo ne güzel

dilekkkkkkkkkkkkk hamileeesiiinnnn
çok sevindim canım benimmm yaaaa...
bak o kadar stres yapmana değmemiş gördün mü?
rabbim kucağına almayı nasip etsin bitanem çok sevindim inan...

:Saruboceq:
hoş bulduk canım evet yoktum canım annemle çarşıya çıktık gelince hemen açtım güzel haberle karşılaştım evet ya rapenzel ayağını sürttü sıra inşallah bizlerde benim de yarın kontrolüm var inşallah artık büyük ihtimalle aşılama günü belli olucak rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::CüvCüv:

kızlar ya benim sanki hemen adet olacakmışım gibi sancım var dünden beri çoğaldı. buda tutmadı heralde. 1. aşılamadada çok ağrım olmuştu

kızlar ya benim sanki hemen adet olacakmışım gibi sancım var dünden beri çoğaldı. buda tutmadı heralde. 1. aşılamadada çok ağrım olmuştu

canım benim olumsuz düşünme:mymeka:
lütfen kötü düşünürsen kötüyü çagırırsın bence:mymeka:
8gün sonra falanmı belli olcaktı seninnCADIARZU
canım moralini yüksek tut lütfen a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…