Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm canım mersindenmişsin bende mersin TARSUS
neler yapıyorsunuz tedavi olarak dr kim paylaşırsan sevinirim çünki kendime yeni bir merkez arıyorum tüp bebek için karasızım bilğiye deneyimine düşünceye ihtiyacım var inşş RABİN bizlerinde bebiş için zamanının geldiği günleri gösterecek

mrb kızlar 1 saat once asılamam yapıldı ya bulsunlar yerini klava: dimi ama :1ninca: bakalım bekleme suresi basladı bizim icin umarım guzel haberler verebilirim size ama once sizin hamilelik haberlerinizi duymalıyım 15 gunde kac hamile cıkacak bakalım

cucu-petecim öle Allahtan herşey umudumuzu yitirmiyoruz gelecek ay inşallah olur hepimizin Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm::)

canim hadi hayirli olsun diyelim...allahim insallah bu ay yüzünü güldürür tatlim:Saruboceq:
cucu-petecim öle Allahtan herşey umudumuzu yitirmiyoruz gelecek ay inşallah olur hepimizin Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm::)

insallah canim,umutlarimizda olmasa ne yapariz ki...sükür kii varyerimseniben
Rabbim ol desin yeter....:Saruboceq:

Anacım kassamda kasmasamda acıyo işte:çok üzgünüm:
bi türlü rahat geçmiyo hep aynı hep aynı
nedir benim şu drdan çektiğim
şaka bi yana adamda bıkmıştır bendenkaydirigubbakcemile3
ay uy diye bağırıp duruyom beni hamiş yapsada
kurtulsak birbirimizden:jeyyar::jeyyar:

ne o senin doktorun yağmur'un ki gibi yakışıklı değil mi yoksa :jeyyar: :jeyyar: inş diyelim aymesim önümüzdeki hamilelerin arasında başları çekersin :Saruboceq: :Saruboceq:

asiiii umutsuz umutsuz konuşmaaaa :mymeka: iyi düşün iyi olsun o kadar şey atlattın kötü şey düşünmek olmaz.. inş sende aymesle birlikte hamilelerin başlarında olursun canım.. Şeniz

hadi hayırlısı olsun canım .. yumoşları gönderme geri sıkı tut onları kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

corneliaaaaaaaa sonucu almadınız mı ... nerdesiiiinnnnn neden yazmadııınnnnnnnn ....

mrb arkadaslar.yeni uye sayılırım.aslında hep okumaktan taraftım ama bu defa yazacagm uzun uzun .15 aylık evlıyım.evlendıkten 3 ay sonra muayene olmaya gıttım.adetlerım hep duzensızdı(hos haladuzensız.1.5 ay oldu hala adet olmadım.)rutin seyler iste.hormon testi falan.butun yaz degısık haplar kullandm.hersey normaldı.yumurtlama falan ok.sonra hastane degıstım.ordakı dr.rahım fılmı cektı.o da normalmiş.heray ümitle test aldım.kan testi.hepsi hayal kırıklıgı.insanların sormaları dokunur oldu.sureklı ısyanlardayım.niye ben?yeni ogrendıkkı sorun esımın spermlerıymıs.dr.ilac bıle etkı vermez.para bırıktırın tup bebek tek care dedı.yıkıldık.bosluga dustum sankı.ne bu dunyada nede otekı tarafta yuzum gulecek.bu ısyanlar sonum olacak....ama neyse kı bu kulube gırıyorum arada ve moral depoluyorum.ümitlerim yeseriyor.ve ilk etkisi eminonune gıttım ve burdan ogrendıgım bıtkılerı alıp macun yaptım.bırıkı ılac aldım(l.argının ginseng )havuc kuru k.boynuzu kuru falan.ama sorun bukadarda deıl.adetlerım cok duzensız.nerdeyse 40 45 gunde bır oluyorum.affffff aff.neyse cokuzun yazdım.kusura bakmayın.burdan baska yerde ıcınızı dokemıyosunuz.icimi bosalttım bıraz ama.bakalım zaman ne gosterecek.yınede ALLAH tan herseyın hayırlısını ve saglıklısını dılıyorum hepimize.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hadi bakalım elimizde mendillerle bekliyoruz ozmana kadar
inşallahh halayy çektirirsiniz bizee:teytey::teytey::teytey:

bende 6. şubatta test yaptırıcan canım demek aynı güne denk geliyo. her iki sonuçta çıkabilir hazırlıklı olmalıyız tabiki. ama inşallah halayları çekeriz burada

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden

corneliaaaaaaaa sonucu almadınız mı ... nerdesiiiinnnnn neden yazmadııınnnnnnnn ....

almis canim sonucu masallah kuzeninden hemen bana yazdi cikti msnden$
masallah sonucu cok guzel ama kendi yazsin demi dur ayip olmasin devami ondan

mrb canim hosgeldin aramiza
sana tek tavsiyem kendini uzme ve hicbirzaman isyan etme
bizlerde senin durumundayiz ayrica adet duzensiz olunca bir sorun degilki sonucta yumurta rezervin iyise sorun degil
benim kuzenim 4 ayda bir olurdu olacak evlendi 2 ay sonra hamile kaldi hemde 32 yasinda evlenmisti
allahim ol desin sorun yok bence
sen esinin testini yazsana sonucu
cok iyi bilen arkadaslarimiz bir baksin
hic uzme kendini burada cok mucize gorduk bizzzzzzzz:lepi:

canım tebrik ederim seni.eşim ameliyat olmuşmuydu senin merak ettim.eşimde tek taraflı varikosel var da...

yok canım eşim ameliyat olmadı bizim solda 2 sağda 1 varikoseli vardı belki sizlere moral olur...ne olur hiçbiriniz umudunuzu kaybetmeyin...sabırla kafaya takmadan bekleyin olumsuz düşünmeyin canlarım...inşallah allahım sizlerede yakın zamanda nasip eder....:Saruboceq::Saruboceq:

üzülüyorsun seni anlıyorum.hepimiz seni anlıyoruz.zaten o yüzden buradayız.ama emin ol ki,burada rahatlayacaksın.bende yeni katıldım bu aileye ama öyle mucizeler okudum ki burada..ağlama nöbetlerim bitti artık.her ne olursa olsun her zaman daha kötüsü vardır.hep şükretmek gerekir

zeynep kardeş tebrik ederim.allah tamamını erdirsin inşallah,ben yeni üyeyim.duydukça çok mutlu oluyorum.inşallah bizde o mutluluğu tadacağız diyorum.zeynepler bu ay şanslı galiba.benim bi kız arkadaşım da 3.aşılamada hamile kaldı.3 aylık hamile şu an.inşallah ayşeler,fatmalar.....çoçuk isteyen herkes bu duyguyu tadar.

merhaba minyoran bende bugün katıldım bu sıcak ortama.bence ağlamak,sevinmek,üzülmek,dertleşmek için tam uygun bir ortam.kimseye anlatamassın derdini.ama burdaki arkadaşlar sağolsun her zaman birbirlerine destek oluyorlar.ayrıca kendini üzme bu kadar.sadece sen değilsin,inşallah burda hepimiz hamiş olacaz birbirimizi destekleyerek.

dlkhsyn canımcım cok sevındım senın adına...tebrık ederım..rabbım saglıklı bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder..
bu arad saka bır yana ayagımı surudum demıstım...hadı bakalım şimdı kalan arkadslarıımızda..2009 yenı basladı
:teytey::teytey::teytey::teytey:

canom benim hikayeni okudum inanki benim hayat hikayemle birebir ben benim hikayemi anlatmak istiyorum sana ben ilk adetimi 13 yaşımda gördun ama ilk adet olalı beri adetlerim hep düzensizdi 16 yaşımda doktora gittim ve doktor bana chylo prognova diye bi ilaç verdi 3 ay kullandım ve tekrar bozuldular iyi sen 1.5 ayda bir görüyodun gene ben 3 4 5 ayda bir dörüyodum ozamanlar nese evlendim 3 ay adet görmedin tekrar doktora gittim doktor p rogestan diye ilaç verdi eşimin annesi devamlı bana senin adetlerin düzensiz çocuğun olmaz kolay kolay sade bana dese eşimin bütün akrabalarına gelininin niye çocuğu olmuyo dediğinde adetleri düzensiz olanın çocuğu olurmu hiç deyip duruyodu bende cahildim 22 yaşımı doldurdum 2 hafta sonra evlendim bende inanmıştım kayınvaldemin bu dediklerine doktora benim çocuğum olmicak dimi diye sorduğumdo toktor çok şaşırmıştı kızım kim söylüyo böyle cahilce şeyleri sana diyodu ama benim içim içimi yiyo kayın validemin ineleyici laflarından birtürlü kurtulamıyodum neyse onun allaha havale ettim ben yüce allahım duydu bu haykırışlarımı her gece ağlıyodum eşimide ister istemez sıkıyodum bu davranışımla hatta ayrılmayı bile düşündüm ama eşimi çok seviyodum biliyorumki oda beni seviyodu neyse1.5 senelik evliyken tekrardan doktora gittim doktor sperm testi istedi eşimden yaptırdık ve ben testi alıp görümcemle birlikte doktora gittim baktı teste şöyle bi durdu ve eşinin bu deyerleriyle senin hamile kalman imkansız dedi ve men o an kaldım bir müddet görümceme baktım gözgöze geldik ve kendimi tutamadım sinir damarlarım boşandı ve alamaya başladım kayınvaldemin beni suçlamaları söylediği sözler geldi aklıma içimden dedimki allahım bu ne büyük bir sınav inanın kayınvaldemin suçlamaları karşısında sabrettim bir kırıcı söz bile söylemedim rabbim okadar büyükki benim yüzümü aka çokardın şunu unutmamak lazımki kimsenin yaptığı yanında kalmaz rabbimin büyüklüğüne bak eşimin sperm sayısının düşüklüğüne gerçekten ço üzüldüm ve eşimi doktora getirdik doktor sol tarafta varikosel var dedi derhal ameliyat olması lazım dedi neyse 5 ay eşimi ikna etmekle uraştım ve ameliyat oldu ameliyatının üzerinden 1sene 3 at geçmesine rağmen düzelmedi ve bizde şimdi mikroya karar verdik doğum kontrol hapı kullanıyorum önümüzdeki adet sonrası tedaviye başlıcaz yani 25 gün sonra yaaa işte benim hikayemde böyle canı o yüzden kendine dert etme daha çok yeni evlisin şunuda sakın unutma adet düzensizliğiyle çocuk olmamasının hiçbir alakası yok canım allah bütün isteyenlere versin ,şallah böyleböyle bebişlera.skendine iyi bak canım umarım yazdıklarımla sıkmamışımdır seni

tatlım daha olmadın demek
vücut istiyo herhalde böyle olmasını ara sıra dinleneyim diyo :roflol:
hadi hayırlısıyla

canım benim yaaa sende çok yoruluyosun
inşallah çarçabucak geçer şu yoğunluk

canım benim herşeyin hayırlısı bitanemmmm
inşallah bebişlerin hayırlısıyla tutunur :Saruboceq:

canım Allah kavuştursun
dediğin gibi herşeyde bi hayır var
sizin içinde herşeyin hayırlısı ama 6 ay yalnız kalmakta baya zor olacak

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
canım benim yaaa gün doğmadan neler doğuyo çook sevindim:dance:Allah tamamına erdirsin inşallah
kizlar karnim elege döndü resmenkafamçokkarıştı
ne zaman hamis kalicaz Allahin izniyle cok merak ediyorum:Saruboceq:
folik asit kullanan varmi aramizda??
canım yaaa inşallah herşey güzel olacak bitanem
ben hiç kullanmadım ama arada vitamin alıyorum onda var

Kızlar yarın hsg çekiliyoruummm.....
aaa hadi bakalım tatlım hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
:Saruboceq: herşey gönlünce olsun tatlım
dualarımız seninle:asigim:

hayırlısı olsun tatlım
inşallah güzel haberini alırız

tatlım öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin
hepimiz ilk duyduğumuzda yaşadık bu hayal kırıklığını
ama rabbim neler veriyo
hep umutlu ve duada olalım
rabbim birgün bizede göndercek mucizelerini:teselli:

slm kızlarrr napıosunuz benı soran tülin arkadaşım cok saol asi cevap vermiş olsun sorun deil asicim keşke yazsaydın girdim yazayım die ama cıkmak zorunda kaldım..benı merak eden etmeyen herkes ynee de saolunn..dilek cnm cok sevindim senın adına..hayırlı olsun hadi gözünaydın..bizde bugun sabah gittik baya bi koşuşturmalı gün gecirdik..kızlar birkez daha keçiboynuzun faydasını gördüm..bizim 1 günlük sperm 2milyon, 3 günlük perhızle 11 milyondu... spermmımız milimde 32 milyona toplamda 64 mılyona cıkmışş.küre devam edin mutlaka.hereketlilik %70 denn %80 olmul coğu ve hemen hemen hepsi ileri hızlıymış...fakat morfolojı sorunumuz var(bunu yenı ögrendik..bizm spermlerin %100 100 ü nün başı bozukmuş yanı bas morfolojısı şekili bozuk..deger olarak bu var bunu ögrendim..nevro ccnm ne yapabiliriz bunun içinn eşime evicap verdi 1.5ay kullancak sonra tekrar perhız var eger düzelme yoksa asılama yapılcak düzelme varsa ona göre tedavi uygunlancak..ben eşime artık akşamları keçiboynuzu kürü ve sabahları bal,arı sütü, ve polen karıştırp hergün sabah ac karna yedircem bende yicem:)buarada eşim sigarayı bırakması gerekıor şuan içmior bırakıcak allahın izniyle..strestende uzak durucas..inş bebişimize kavuşucaz.bende kı gelişmeler bu kızlar.öptm hepinizi...

veeeeee benim tedavi aşamalarımdan bahsetim çok size ama hayat hikayemi hiç anlatmadım sizlere ilkdefa şimdi yazıyorum hiçbişeye üzülmüyorum sadece kayınvaldemin şu söylediği söz çok yaraladı benim MİLLET ÇİNGENEYİ ALIR 9 AY SONRA DOĞURUN SEN HALA BİE ÇOCUK DOĞURAMADIN işte bu söz resmen yıkmıştı beni ama suçlamıyorum genede allah kimseyi cahil yapmasın onun sadece cahilliğine veriyorum bide allah kimseyi evladıyla sınamasın sen başkasının doğurduğu evlada kusur ararsan rabbim senin evladının başına verir böyle olmasını istemezdim tami gene ucu bana dokundu :))) neyse iyi oldu yaaa içimi döktüm oh beee:sm_cool:

canım benim
artması çok güzel demekki siz yarar görenlerdensiniz
inşallah morfolojide düzelir tatlım:Saruboceq:
vee herşeyin hayırlısı olsun tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…