kıslarrr ben bugun kan tahlili yaptrdım ilk defa ya aslında yaptrmıcaktım cünkü adetime daha 4 gün var sonuc cıkarmıydı bilmiyorum yarın uzun yolculuğa cıkmam gerekiyo icimdeki kusku azalsın diye yaptrdım ama sonuc 2 00 cıktı bu ne demek sizce kıslarr ya hamis değilim değilmi zaten kalsam mucize olurdu :) rabbimden ümit kesilmez herkesin hakkında hayırlısı olsun
miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
nasıl sizce ne yapmamız lazım
akşam ve yarın hafta sonu yaahoş bulduk canlar dilerim herkez iyidir maşallah nede kalabalıgız bu arada
hormon testinin güzel çıkmasına sevindim canım....ama ya neden böyle oluyor acaba:uhm:
evet canımmm :1closedeyes:
hoşbulduk
hormon testimi almaya ve göstermeye gitmiştim hastaneye
herzamanki gibi normal çıktı şükür
ben sana sormuşmuydum sen hangi hastaneye gidiyosun canım Ankarada:uhm:
oh oh buraya kadar hiçbir sorun yok:dance: inşallah sonuçta pozitif olur canımiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:
kıslarrr ben bugun kan tahlili yaptrdım ilk defa ya aslında yaptrmıcaktım cünkü adetime daha 4 gün var sonuc cıkarmıydı bilmiyorum yarın uzun yolculuğa cıkmam gerekiyo icimdeki kusku azalsın diye yaptrdım ama sonuc 2 00 cıktı bu ne demek sizce kıslarr ya hamis değilim değilmi zaten kalsam mucize olurdu :) rabbimden ümit kesilmez herkesin hakkında hayırlısı olsun
bosver güzelim hic kafaya takmaya degmez üzülme bosver:teselli:iyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.
miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
nasıl sizce ne yapmamız lazım
canım benim
kaç günlük perhiz bu
sperm miktarı sadece 1ml imiş yani az en az 2ml olması lazım
ml de 20 milyon olması lazım spermin
sizin 4 milyon sayınız düşük
hareket ise 10
harekettede sorun var
morfoloji ise %4 buda düşük
lökositte sınırda
ayy hep kötü haber verdim gibi oldu
çook geçmiş olsun
tatlım bi üroloğa gittinizmi:uhm:[/COLOR][/FONT][/B]
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.
ah ah bu büyükler neden herşeyi yanlış anlıyorlariyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.
bende doktora sordum acaba yumurtlamadamı problem var oda olabilir dedi nasıl anlayacağız dedim
hormon testinin güzel çıkmasına sevindim canım....ama ya neden böyle oluyor acaba:uhm:
aaa yaaa çok doğrusmhsmh canım sayı 4 değil,40 milyon galiba ben öğle okudum...inşallah da öğledir...eğer öğle ise en azından sayı da sorun olmaz....
blny72 canım smhsmh arkadaşım yorumlamış...çok sağolsun:asigim: yazdıklarına katılıyorum...çok geçmiş olsun....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?