Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

2 mi 200 mü canım? 2 ise bişey yoktur. ama 200 ise bebiş yolda inşallah:)

canım benim
kaç günlük perhiz bu
sperm miktarı sadece 1ml imiş yani az en az 2ml olması lazım
ml de 20 milyon olması lazım spermin
sizin 4 milyon sayınız düşük
hareket ise 10
harekettede sorun var
morfoloji ise %4 buda düşük
lökositte sınırda

ayy hep kötü haber verdim gibi oldu
çook geçmiş olsun
tatlım bi üroloğa gittinizmi:uhm:

hoş bulduk canlar dilerim herkez iyidir maşallah nede kalabalıgız bu arada
akşam ve yarın hafta sonu yaa
arkadaşlar dinlenmede olsa gerek
o yüzden sessiz burası

canlar bende çıkıyorum yarın görüşmek dilegiyle dilerim yarın hepimiz için yepyeni güzelliklerle beraber gelir... hoşçakalın

bu ne kızlar bir gittim yığılmış sayfalar geçmişi oludum dağıldım yaa
tuliyn inşallah amişsindir canım
bende rüyamda regli olduğu gördüm iki kereve oyda zaten ikizlerimi hamileydim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.

evet canımmm :1closedeyes:

hoşbulduk
hormon testimi almaya ve göstermeye gitmiştim hastaneye
herzamanki gibi normal çıktı şükür
ben sana sormuşmuydum sen hangi hastaneye gidiyosun canım Ankarada:uhm:
hormon testinin güzel çıkmasına sevindim canım....ama ya neden böyle oluyor acaba:uhm:

oh oh buraya kadar hiçbir sorun yok:dance: inşallah sonuçta pozitif olur canım

canım ya eğer 2 ise negatif demek :çok üzgünüm:

bosver güzelim hic kafaya takmaya degmez üzülme bosver:teselli:

smhsmh canım sayı 4 değil,40 milyon galiba ben öğle okudum...inşallah da öğledir...eğer öğle ise en azından sayı da sorun olmaz....

blny72 canım smhsmh arkadaşım yorumlamış...çok sağolsun:asigim: yazdıklarına katılıyorum...çok geçmiş olsun....

cnm sıkma tatlı canını bunlarla değmez sen eşinle kendine bak siz iyiyseniz gerisi boş

ah ah bu büyükler neden herşeyi yanlış anlıyorlarklava: ya herşeyde büyüklerin yanında konuşulmaz ki....canım boşver ya...:dilcikar:

inşallah ptesi güzel haberini alırız canım....

hormon testinin güzel çıkmasına sevindim canım....ama ya neden böyle oluyor acaba:uhm:
bende doktora sordum acaba yumurtlamadamı problem var oda olabilir dedi nasıl anlayacağız dedim
10.gün gel dedi
ama eşinin değerleride önemli dedi
yeni bi hastaneye başladığım için onların hastanesinde test vercek haftaya cumartesi olsun diye planladık bakalım
dr ona göre sizi hocamıza yönlendireceğim dedi
bakalım

aaa yaaa çok doğru
arkadaşım çok pardon
başım ağrıyo bi sıfırı görememişim
ozaman sayı iyi tatlım
fadiğim çok sağol :1hug:

Allah Allah yaaa
eşinde öyle dedi demek
takma tatlım boşver

iyi akşamlar kızlar fadiğim canım benim çok sağol evet buraya kadar sorunsuz geldik inşallah sonucuda güzel olur inşallah eşimin değerleri de iyi olmuştur bakalım pazar günü görücez :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…