Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bosver güzelim hic kafaya takmaya degmez üzülme bosver:teselli:
valla hep böyleler huzurumuzu kaçırmak için herşeyi yapıyorlar.
cnm sıkma tatlı canını bunlarla değmez sen eşinle kendine bak siz iyiyseniz gerisi boş
caanım eşimde kaynanamın ağzına bakıyor yoksa gelip ne diye içerde konuşamıyormusun desin.anasına bak oğlunu al işte..

ah ah bu büyükler neden herşeyi yanlış anlıyorlarklava: ya herşeyde büyüklerin yanında konuşulmaz ki....canım boşver ya...:dilcikar:

inşallah ptesi güzel haberini alırız canım....

içerde kaynanam,3 tane görümcem ve eşim vardı yani ne konuştuğumu duyurmammı lazım.neymiş onlar benim yanımda konuşuyorlarmışta her zaman ben niye dışarda konuşuyormuşum..kapatıktan sonra tel.aynı yere bıraktım eşim getirip oturduğumuz odada sehpanın üstüne koydu bundan sonra tel.burda olacak dedi gelde moralin bozulmasın herşey eşimin yüzünden böyle.:mymeka::mymeka:klava:

canım üzülme diyicem ama gerçekten insanın moralini bozmaya yetiyor helede eşinin yaptıkları umarım hamiş kalırsın da artık bundan sonra yalnız bebişini düşünürsün boş ver canım yukarıda allah var o herşeyi görüyor sen yalnızca allaha sığın rabbim yardımcın olsun :teselli:

Kızlar morfoloji bozukluğu içi kullanılan bir bitkisel ilaç varmış deniz42 arkadışmda bu konuyla ilgili başlık açmış PYCNOGENOL adında .Yaptığım araştırmaya göre bozukluğu olan arkadaşlar kara üzüm çekirdeğide de bu ilaçla aynı değerlere sahipmiş hatta daha fazla o yüzden morfoloji için kara üzüm çekirdeği kullanabiliriz ben en yakın zamanda aktardan almayı düşünüyorum.Ya birde kızlar bu morfoloji olayı gerçekten hiç çözümü yokmu yani düzelme şansı yok diyen var az diyen var bu şekilde bitkisel şeylerle düzelten var.Analayacağınız bir yeri okuyorsun umutlanıyorsun sonra bir başka yorumla ümitlerin tükeniyor napıcaz bilmiyorum.Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bebeğimzi göndersin .Burda mucize yaşayan arkadaşların mucizelerini bizede yaşatsın inşallah...

yabangülümü kim üzmüş böyle. ah bu kaynanatörler ahhhhh. ne anlarlar bu gelinlerle uğraşmaktan anlamadım gitti. sen kendini üzme canım ya. kocişindede hata var tabi seni kollaması gerekirken halbuki orda dese anne arkadaşı ile konuşuyo gelir şimdi ne var bunda büyütecek kaynanatörün sesi bile çıkmaz. koçişler işte her zaman bizim gibi ince düşünemiyolar canım takma kafana salla gitsin inşallah pzt si pozitifi görürüzde şöyle bir halaya diziliriz senin için canım

gözün aydın hejacım.. maşallah yumurtalarına .. pazar günü açık demek.. hadi hayırlısı olsun.. inş sende bırakmazsın yumoşlarını onlarda seni bırakmaz.. çok heyecan yapma çok stres yapma.. hiçbir şey yapma yani kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu ne kızlar bir gittim yığılmış sayfalar geçmişi oludum dağıldım yaa
tuliyn inşallah amişsindir canım
bende rüyamda regli olduğu gördüm iki kereve oyda zaten ikizlerimi hamileydim

yağmurcum bende neye yorayım bilmiyorum.. kanı gördüm rüya bozulmuştur.. kısmet bakalım 6 şubata az kaldı sayılır.. sağol canım :1hug: Şeniz

yabangülüm kusura bakma canım ama senin eşini eşşek sudan gelene kadar dövmek lazım.. bir iki söz söyleyememiş annesine.. görümcene ne oluyor.. telefon özeldir sonuçta .. dışarda konuşmuş olmanda normal.. kafana takmamaya çalış.. eşin de en kısa zamanda kendine gelir inş :mymeka: :teselli:

laluz bende yazmıştım arkadaşa henüz kullanmamışlar o ilacı.. ama araştırıcam.. pahalıymış galiba alamıyabiliriz de.. kara üzüm çekirdeği tozu diye birşeyde varmış sanırım.. araştırır bulursam yazarım.. :1hug:

selam canımcım hoşgeldin.. nasılsın? :1hug:

sağol canım şimdi çok daha iyiyim. Eşim uyudu ben de biraz sizlerle olayım dedim. Bugün iyice ortalık duruldu. Hiçbişey olamış gibi yedik içtik, güldük eğlendik ve gece bitti işte. İlgin için de sağol canım Şeniz

iki gündür yoktum geçmişi yeni bitirdim kızlar .. eşim rahatsızlandı dün geceyi acilde geçirdik.. üstüne üstlük 3 gündür sularımız yok daha yeni geldi :1ninca: yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum çok sevindim kızlar :teytey:: :teytey:

nasıl bışey anlamadım test yaptırmama daha 5gun vardı gozlerım şıştı aglamaktan 3.aşılamayı falan duşunmuyorum tedavıyıde bırakıyorum

Canım üzüldüm ama herşeyin sonu değil biliyorsun. 3. aşılama için veya başka tedavi için ara verebilirsin. Ama tamamen de ümitsizliğe kapılma a.s.

Bu arada başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Gerçekten hayatta neler oluyor. Çok acı olaylar bunlar. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. a.s. :Saruboceq:

Canım tek yumurta da olsa bir şansın var. Belki de şu an bebişin seninle. İçini ferah tutmaya çalış. :1hug: a.s.

Tatlım Allah rüyanı hayra çıkarsın. Bebeğinin habercisi olsun inşallah. :Saruboceq: a.s.

Şifa olsun canım arkadaşım. Kullanmaya başlayınca haber verirmisin listemize ekleyelim. a.s.

evet canımmm :1closedeyes:

hoşbulduk
hormon testimi almaya ve göstermeye gitmiştim hastaneye
herzamanki gibi normal çıktı şükür
ben sana sormuşmuydum sen hangi hastaneye gidiyosun canım Ankarada:uhm:
Tatlım sevindim , sonuçların güzel çıkmış çok şükür. :teytey: :teytey: İnşallah yumurtlama durumunda da sorun çıkmayacak. :Saruboceq:

Ooo tatlışım. Bak tedaviyi ortalamışsın neredeyse. Pazar günü aşılama , sonra da heyecanlı bekleyiş. İnşallah bebeğin gelir sana bitanem. a.s. :Saruboceq:

Tatlım sınavın iyi geçmiş sanırım. Çok güzel. Stresi geçti en azından. Şimdi heyecanla sonucu bekleyeceğiz. İnşallah istediğimiz gibi olur sonuçlar da. Öpüyorum seni. a.s.

Tatlım inşallah adet gelmez. Pazartesi de testin pozitif sonucunu alırsın dilerim. Şeniz O kaynanatörüne de gıcık oldum :dilcikar: Gıcıkkk klava:

Canım direkt olarak yok benim bildiğim. Bunları da duydum ama denemedim. Ben de araştırayım bakalım. a.s.

Canım hayırdır ne oldu eşine. :1shok: Anlatmadan çıkmışsın merak ettim şimdi. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…