valla hep böyleler huzurumuzu kaçırmak için herşeyi yapıyorlar.bosver güzelim hic kafaya takmaya degmez üzülme bosver:teselli:
caanım eşimde kaynanamın ağzına bakıyor yoksa gelip ne diye içerde konuşamıyormusun desin.anasına bak oğlunu al işte..cnm sıkma tatlı canını bunlarla değmez sen eşinle kendine bak siz iyiyseniz gerisi boş
ah ah bu büyükler neden herşeyi yanlış anlıyorlarklava: ya herşeyde büyüklerin yanında konuşulmaz ki....canım boşver ya...:dilcikar:
inşallah ptesi güzel haberini alırız canım....
valla hep böyleler huzurumuzu kaçırmak için herşeyi yapıyorlar.
caanım eşimde kaynanamın ağzına bakıyor yoksa gelip ne diye içerde konuşamıyormusun desin.anasına bak oğlunu al işte..
içerde kaynanam,3 tane görümcem ve eşim vardı yani ne konuştuğumu duyurmammı lazım.neymiş onlar benim yanımda konuşuyorlarmışta her zaman ben niye dışarda konuşuyormuşum..kapatıktan sonra tel.aynı yere bıraktım eşim getirip oturduğumuz odada sehpanın üstüne koydu bundan sonra tel.burda olacak dedi gelde moralin bozulmasın herşey eşimin yüzünden böyle.:mymeka::mymeka:klava:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:
bu ne kızlar bir gittim yığılmış sayfalar geçmişi oludum dağıldım yaa
tuliyn inşallah amişsindir canım
bende rüyamda regli olduğu gördüm iki kereve oyda zaten ikizlerimi hamileydim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.
Kızlar morfoloji bozukluğu içi kullanılan bir bitkisel ilaç varmış deniz42 arkadışmda bu konuyla ilgili başlık açmış PYCNOGENOL adında .Yaptığım araştırmaya göre bozukluğu olan arkadaşlar kara üzüm çekirdeğide de bu ilaçla aynı değerlere sahipmiş hatta daha fazla o yüzden morfoloji için kara üzüm çekirdeği kullanabiliriz ben en yakın zamanda aktardan almayı düşünüyorum.Ya birde kızlar bu morfoloji olayı gerçekten hiç çözümü yokmu yani düzelme şansı yok diyen var az diyen var bu şekilde bitkisel şeylerle düzelten var.Analayacağınız bir yeri okuyorsun umutlanıyorsun sonra bir başka yorumla ümitlerin tükeniyor napıcaz bilmiyorum.Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bebeğimzi göndersin .Burda mucize yaşayan arkadaşların mucizelerini bizede yaşatsın inşallah...
selam canımcım hoşgeldin.. nasılsın? :1hug:
nasıl bışey anlamadım test yaptırmama daha 5gun vardı gozlerım şıştı aglamaktan 3.aşılamayı falan duşunmuyorum tedavıyıde bırakıyorum
kızlar dun karşı komsum 5aylık bebegını kaybettı bugunde annemın amcasını oglu daha gencecık delıkanlı annesının kucagında can vermış anne benı kurtar demış son sozu bu olmuş kalp krızı geçırmış okadar çok uzuldumkı anlatamam sızlere çok zordur emınım evladının olumunu gormek kendım ıçın hıç uzulmuyorum hayatta neler yasanıyor
merhaba kızlar gıremıyoum topıge ne zamandır dır.... pek cok seyle ugrastım..yumurtlık rezervımazmıs... transferım oldu soncu beklıyorum sadece tek kalıtelı yumurtam var cok moralım bozuk... hepınızı cok öpüyorum... gecmısı okuyamadım cunku 600sayfa var :))))))))))))))))))))))) herkese güzel hfta sonu diliyorum.
kızlar uzun zamandır rüya görmeyen ben dün gördüm.. adet olduğumu gördüm.. kanı da gördüm.. adet gebelik demekmiş demiştiniz ama kanda rüyayı bozar .. bu durumda bu ay olmadı gibi benimde.. bakalım 6 şubat ne getirecek ya da getirmeyecek ..
kimse sıkmasın canını.. tamam çok istiyoruz bazen yılıyoruz sıkılıyoruz ama durumumuz herkesten biraz farklı.. sabretmeli doktorlarımızı dinlemeli ve hayata sıcak bakmalıyız ki bebişlerimiz gelsin.. biraz zor anne olucaz ama olucaz.. bu yolda yorulmayın arkadaşlar lütfen.. emek vermeden, zorluklara katlanmadan kavuşamayız bebişlerimize.. hayat iyisiyle kötüsüyle akıp gidiyor.. herşey biz insanlar için.. ne derdi sıkıntısı olan insanlar var kimbilir.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. sadece bebeğe odaklanıp hayata küsmeyin derim ben.. çevremizde iyileri de kötüleri de görüp şükredelim halimize..
birde kızlar bu gün netten sperm sayısını arttırıcı tribulus terrestrist diye bi bitkisel ilaç sipariş verdim onun yanında harnup pekmezi ve polen ile e vitamini ve çinko tableti keçiboynuzu kürünede başlıcaz siparişlerin tamamı gelince öylece oturmakta işime gelmiyo bakalım inş hayırlısı canlar dualarınızda eksik etmeyin ltf
Tatlım sevindim , sonuçların güzel çıkmış çok şükür. :teytey: :teytey: İnşallah yumurtlama durumunda da sorun çıkmayacak. :Saruboceq:
evet canımmm :1closedeyes:
hoşbulduk
hormon testimi almaya ve göstermeye gitmiştim hastaneye
herzamanki gibi normal çıktı şükür
ben sana sormuşmuydum sen hangi hastaneye gidiyosun canım Ankarada:uhm:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:
canlarimmmmmm,hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve ayri ayri kocaman öpüyorumŞenizcok ümitliyim rabbimin izniyle ve dualarinizla insallah..
tüm güzel dileklerinizi hissettim..iyiki sizlerle beraberim,cok seviyorum sizi,cok sagolun..
6da bitti sinavim az önce geldim eve,inanilmaz yorgunum,sagolsun kocis yemek yapmis,mutfagi bile toplamadim hemen size kostum...
bugün hemen simdi yatmak ve tüm stresimi geride birakmak istiyorum...yarin doya doya yaninizda olurum insallah...atladigim mesajlar varsa bugünkü yorgunluguma verin canlarim,hepinize hayirli aksamlar diliyorum...hersey gönlünüzce olsun ve melekleriniz bin adim daha yaklasmis olsunlar...:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.serenalar canım işallah diğer aya.valla benimde pek ümidim yok yarın test günüm yaptırmayacam yada p.tesi giderim negatif sonucu görmek daha kötü bi ümitle gidiyorsun negatif dendimi mahvoluyorum..moralim bozuk adet olacam diye bu akşamda eşimle kaynanam moralimi bozdu derdim bana yetmiyormuş gibi.nedir bu kaynanalardan çektiğimiz.akşam ordaydık benim telf.antredeydi tel.çaldı arayan en yakın arkadaşım.test yaptımmı diye sormak için aramış.konuşuyordum baktım eşim geldi sordu kim diye.bende söyledim içerde konuşamıyormusun dedi.ark.kapatalım dedi.içeri girdim kaynanamın suratı on karış.eşime ü.burda konuşamıyormu demiş eşim o yüzden gelmiş.görümcemle mutfaktayız eşimin yaptığını söyledim oda annem sordu bizde tel.konuşuyor dedik annemde burda konuşamıyormu dedi annem sevmez dedi öyle şeyleri.bende herkesin içinde e.ben adet olacam göğüslerim şişmi diyecektim ben bekar değilimki sevgilimle konuşayım dedim.arayan ya ailem yada arkadaşım dedim.görümcem tekrardan siz bilirsiniz ama annem sevmiyor öyle şeyleri içerde konuşursun önemli bişeyse dışarı çıkarsın dedi.bi yemek yedirdi burnumdanda getirdi.
Kızlar morfoloji bozukluğu içi kullanılan bir bitkisel ilaç varmış deniz42 arkadışmda bu konuyla ilgili başlık açmış PYCNOGENOL adında .Yaptığım araştırmaya göre bozukluğu olan arkadaşlar kara üzüm çekirdeğide de bu ilaçla aynı değerlere sahipmiş hatta daha fazla o yüzden morfoloji için kara üzüm çekirdeği kullanabiliriz ben en yakın zamanda aktardan almayı düşünüyorum.Ya birde kızlar bu morfoloji olayı gerçekten hiç çözümü yokmu yani düzelme şansı yok diyen var az diyen var bu şekilde bitkisel şeylerle düzelten var.Analayacağınız bir yeri okuyorsun umutlanıyorsun sonra bir başka yorumla ümitlerin tükeniyor napıcaz bilmiyorum.Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bebeğimzi göndersin .Burda mucize yaşayan arkadaşların mucizelerini bizede yaşatsın inşallah...
iki gündür yoktum geçmişi yeni bitirdim kızlar .. eşim rahatsızlandı dün geceyi acilde geçirdik.. üstüne üstlük 3 gündür sularımız yok daha yeni geldi :1ninca: yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum çok sevindim kızlar :teytey:: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?