Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın canımm
salla gitsinnn ozaman bunlarrııııa.s.a.s.

boşver yaa napalım hayat işte kimine kelek kimine ham çökelek :roflol: :roflol: :roflol: ben çıkıyorum şimdilik şeker şeyler.. akşama görüşürüz.. eşimden fırsat kalırsa.. Şeniz öptüm siziii

kızlar ben çıkıyorummm
birazdan kociş gelir ve birdaha giremem
yarın görüşürüz inşallahhh
kendinize iyi bakın oldumuuu:a015:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:

hayırlısı olur insallah canım umarım tutnur bebis kalır icerde

canımm
hayırlı olsunn...inşallah tutar bebişine kavuşursunn....:ecrin_bebek:

çak teşekkürler canım inşallah allahım hepinizin muradını versin inşallah destekleriniz için çok sağolun kızlar a.s.

canımm allah hepimizin gönlüne göre versinn...bende bi daha ki ay aşılama tedavisine başlıcamm....adetimi bekliyorumm....adetimin 3.günü göbekten iğnelere başlıcamm....şubat 15 inde yani...şubat sonuna doğruda aşılama olur sanırımmm....allah hepimizin yardımcısı olsunn..inşallah emeklerimizin karşılığını almak nasip olur..inşallah 2009 da hamiş patlaması yaşanırr...bide sen iğneleri göbekten mi yaptın acı falan oluyormu....

hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsın canım evet ben de göbekten iğne oluyorum benim iğne fobim var ama gerçekten hiç acımıyor ama ben kendim yapamıyorum eşim yapıyor inşallah canım sen de emeğinin karşılığını alırsın :CüvCüv:

canım dualarımız seninle rabbim yar yardımcın olsun inşallah başarıyla verirsin sınavını :Saruboceq:

cucu-pete inşallah sınavın güzel geçer canım. allah zihin açıklığı versin

canlarimmmmmm,hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve ayri ayri kocaman öpüyorumŞenizcok ümitliyim rabbimin izniyle ve dualarinizla insallah..
tüm güzel dileklerinizi hissettim..iyiki sizlerle beraberim,cok seviyorum sizi,cok sagolun..
6da bitti sinavim az önce geldim eve,inanilmaz yorgunum,sagolsun kocis yemek yapmis,mutfagi bile toplamadim hemen size kostum...
bugün hemen simdi yatmak ve tüm stresimi geride birakmak istiyorum...yarin doya doya yaninizda olurum insallah...atladigim mesajlar varsa bugünkü yorgunluguma verin canlarim,hepinize hayirli aksamlar diliyorum...hersey gönlünüzce olsun ve melekleriniz bin adim daha yaklasmis olsunlar...:Saruboceq:

Son düzenleme:

aaaa cok sevındım tebrık ederım arkadasım yaa....
insaalah canım allah hepımıze versın bebek.amin
:1hug:

kıslarrr ben bugun kan tahlili yaptrdım ilk defa ya aslında yaptrmıcaktım cünkü adetime daha 4 gün var sonuc cıkarmıydı bilmiyorum yarın uzun yolculuğa cıkmam gerekiyo icimdeki kusku azalsın diye yaptrdım ama sonuc 2 00 cıktı bu ne demek sizce kıslarr ya hamis değilim değilmi zaten kalsam mucize olurdu :) rabbimden ümit kesilmez herkesin hakkında hayırlısı olsun

canım yaa çook sevindim:asigim:
hadi şimdiden gözün aydın diyeyim:lepi:
üzerinden stres kalsın biran önce:Saruboceq:
kocalarımızında canları sağolsun Allah eksik etmesin:Saruboceq:

miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
nasıl sizce ne yapmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…