haklısın canımm
salla gitsinnn ozaman bunlarrııııa.s.a.s.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:
hayırlısı olur insallah canım umarım tutnur bebis kalır icerde
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:[/
insallah canim hamile kalirsin emeklerini allah bosa cikarmisin tedavide olan herkes insallah:CüvCüv::CüvCüv:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:[/
insallah canim hamile kalirsin emeklerini allah bosa cikarmisin tedavide olan herkes insallah:CüvCüv::CüvCüv:
canım benim çok sağol amin inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bu gün son kontrolüme gittim her şey çok güzel yumurtalar bayağı büyümüş bu gün çatlatma iğnesini olucam ve hayırlısı ile pazar günü oniki de aşılam var rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlı ve umutluyum :CüvCüv::Saruboceq:
canımm
hayırlı olsunn...inşallah tutar bebişine kavuşursunn....:ecrin_bebek:
çak teşekkürler canım inşallah allahım hepinizin muradını versin inşallah destekleriniz için çok sağolun kızlar a.s.
canımm allah hepimizin gönlüne göre versinn...bende bi daha ki ay aşılama tedavisine başlıcamm....adetimi bekliyorumm....adetimin 3.günü göbekten iğnelere başlıcamm....şubat 15 inde yani...şubat sonuna doğruda aşılama olur sanırımmm....allah hepimizin yardımcısı olsunn..inşallah emeklerimizin karşılığını almak nasip olur..inşallah 2009 da hamiş patlaması yaşanırr...bide sen iğneleri göbekten mi yaptın acı falan oluyormu....
kızlar sevcan bu saate kadar buraya damlamadığına göre kesinn gitti:lepi:.iyi vazgeçmemesine sevindim:teselli:.umarım canı hiç yanmaz ve çok güzel sonuç alır...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cucu-petecim canım inşallah sınavın çok iyi geçer ve istediğin başarıyı elde edersin...dularımız seninle...hadi Allah zihin açıklığı versin...:Saruboceq:
canım benim Allah zihin açıklığı versin
inşallah geçersin
3. dtresine veya sınıf tekrarı korkunda bu sayede ortadan kalkar
stressiz bi tedavi süreci olur senin için:lepi:
dularım senle tatlım:Saruboceq:
herşey güzel olacak:asigim:
başarılarkaydirigubbakcemile5
canım dualarımız seninle rabbim yar yardımcın olsun inşallah başarıyla verirsin sınavını :Saruboceq:
cucu-pete inşallah sınavın güzel geçer canım. allah zihin açıklığı versin
canım pozitif ol bakimklava:inşalalh halay çekeriz.....
hayırlı olsun canım...inaşşalh bebişin şimdi seninledir....
canım ya allah yardımcın olsun....arar ara bize katıl...biz burda sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşıp rahatlıyoruz:1hug: bizi bizden daha iyi kim anlayabilir....
kız sakın ayağını yerden kaldırmaklava:kaydirigubbakcemile3
kaynanaya bakklava: şimdi sana birşey diyemiyordur...ama yinede üzüldük:çok üzgünüm: eşinin değerleri güzel olsaydı keşke....
canım sizde varikosel varmı...neden değerler düşmüşki....allah yardımcınız olsun....
canım maşaşlh çok güzel artmış...inşallah morfolojide düzelir....
canım allah zihin açıklığı versin...inşallah sınavı kazanırsın....
]
Canım belki de sınavdan çoktan çıkmışsındır. Daha yeni cevaplayabiliyorum. İnşallah güzel geçer sınavın veya geçmiştir. Bu hakkını güzel değerlendireceğini düşünüyorum ben. Sana güveniyorum. a.s.
Herşey Allah'tan deyip beklemekten başka yol yok canım.. belki o da tutar hiç belli olmaz.. sen kendine iyi bak iyi davran.. sıkıntı yapma.. moralini yüksek tut.. olsa da olmasa da ölüm yok ucunda.. bir gün olup inadı bırakıp gelicekler nasipse.. dlkhsyn hamile bilmiyosundur diye yazdım :1hug:
canlarimmmmmm,hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve ayri ayri kocaman öpüyorumŞenizcok ümitliyim rabbimin izniyle ve dualarinizla insallah..
tüm güzel dileklerinizi hissettim..iyiki sizlerle beraberim,cok seviyorum sizi,cok sagolun..
6da bitti sinavim az önce geldim eve,inanilmaz yorgunum,sagolsun kocis yemek yapmis,mutfagi bile toplamadim hemen size kostum...
bugün hemen simdi yatmak ve tüm stresimi geride birakmak istiyorum...yarin doya doya yaninizda olurum insallah...atladigim mesajlar varsa bugünkü yorgunluguma verin canlarim,hepinize hayirli aksamlar diliyorum...hersey gönlünüzce olsun ve melekleriniz bin adim daha yaklasmis olsunlar...:Saruboceq:
herkeze mrh iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?