selam canıma.s.selam kızlar nasılsınız yeni hamiş haberleri yokmu??
canlar benden bu kadar artık yarın sabah görüşürüz üşenmezsem akşamda açarım neti hoşçakalın ALLAH a emanet olun
CASPERİMM
canım topikte kimse kalmamış
bir sen ve ben kalmışız
casper33 canım sana sabah başkent hastanesi hakkında yazdıklarımın tamamını okuyabildin değilmi
evet canım ya bende kaçıyom şimdi. görüşürüz
kızlarrrrr ben geldiiim
ayıptır söylemesi yaprak sarması yaptımmmm
gelinnn birlikte yiyelimmmmcokacimcoookcokacimcoook
tulıny
haaa busaat oldu hala pc başındamısın kız sennn
yokmu senin ev işin kocana yemek yapsana :mymeka:
akşamm sorarr sana hani yemek diyeee:mymeka:
:kızlar istanbula gitmekten malesef vazgeçtim.hem maddi hem manevi
maddi tarafı ağır bastı çünkü hastalıkdı falan derken herşey para malum durumlarıda biliyorsunuz.hemde yumurtalam günüm :1ninca:
evde olmak lazımmmm:1rolleyes:
kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM
kızlar zaten yavaş yavaş bebek fikrinden de uzaklaşıyorum.
sanki benden o benden uzaklaşıyor.senağlama
kızlar sağolun umut hep olack taki menopaoza girene kadaryerimseniben
ama benim üzüntüm 36 yaşında bu kadar garip hasatlığın gelip beni bulamsı.çünkü eşime maddi manevi yük olduğumu düşünür oldum.
allah bana en güzel hadiye verdi.rabbim tez zamanda sizlerinde yanına melekleriniz göndersin
benim üzüntüm eşime sanki ayak bağı oluyorum sadece bu:çok üzgünüm:
bende istiyorumkızlarrrrr ben geldiiim
ayıptır söylemesi yaprak sarması yaptımmmm
gelinnn birlikte yiyelimmmmcokacimcoookcokacimcoook
tulıny
haaa busaat oldu hala pc başındamısın kız sennn
yokmu senin ev işin kocana yemek yapsana :mymeka:
akşamm sorarr sana hani yemek diyeee:mymeka:
seni cadı seniiiicanımm gel buyur herkese yeter sarma
valla çok dogru söylüyorsunnn:roflol:
ama neyseki adınnn casperrrsırnaşık şey
ne o öyle falan dese kociş hemen bahane hazırrr
"hani sevimli hayalet casper varya onu gördümm hayırdır inşallah "falan der sıyırırımm
allahtanki "smhsmh" arkadaşı sayıklamıyorum
çünkü ben onu semihsemih diye okuyorummm:roflol::roflol::roflol:
yoksaaa:mymeka:
CASPERİMM
canım topikte kimse kalmamış
bir sen ve ben kalmışız
yok anacım online gözükürüm ama yazamasamda arada okumaya çalışırım.. yaptım tabi yapmazmıyım .. canınız çekebilir ama mantı yaptım :1rolleyes: çorba da var.. benim kocam mantı yapıyorum diyorum ben yemem diyor bana :mymeka: :mymeka: :mymeka: Hey Allah'ım sabır ver bana.. mantıda seçilir mi yaaaaa :çok üzgünüm:klava:
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza. Benim kontrollerim normal çıktı. Eşimin ileri hareketliliğnde sorun vardı . Varikosel ameliyatı oldu. Ama sanırım biraz acemice davrandık. Apar topar ameliyat oldu. Yani başka altenatifler denemedik. Açıkçası doktorda tavsiye etmedi. Umarım yanılıyorumdur ama sanki para için ameliyat yaptılar. Kafam burada okuduklarımdan sonra dha da karıştı. Neden ağrısı filan olmadığı halde hemen ameliyat yaptılar diye. Şimdide ameliyatın tam olarak sonucunu alabilmek için bir yıl geçmesi gerekir diyolar. Başka bir yolu yokmudur anlamadım. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yada Ankara da iyi bir ürolog tanığı olanlar yardımlarınızı bekliyorum.
canlarım nasılsınızzzzzzz hayırsızınız geldi:) söliyim dedim oğluşum olcakmış allahım dualarımı kabul etti ve sölemeden geçemicem o anki sevincimle dedimki allahımmmm kk daki tüm bebiş isteyen güzel anne adaylarına nassip et bu mutluluğu her an aklımdasınız her an dularımda emin olun hergün okuyorummmm ama nedense elim gitmiyo klavyeye sizi üzerim diye korkuyorummmm
şükür oğlumda bende sağlıklıyızzzzz duacınıızızzzz
anacım senin okocan agzının tadını bilmeyenlerden:mymeka:
ozaman koy önüne çorbayı yeter ona
yada git ananın pişirdigini ye de:roflol::roflol:
ya ev hanımı olmak çok zor beee
onu hakediyo valla.. ama git ananın pişirdiğini ye diyemicem.. çünkü birlikte yiyoruz .. onlarda benim yaptığımı yemek zorunda :roflol: :roflol: :roflol:
sarma da yemez o kadar uğraşıyorum.. başkası can atar ama benimki :mymeka: :mymeka:
canııım hoşgeldinnn a.s.
nasılsın gel yiyelim birlikteeecokacimcoook
ya buarada adın semihaymış galiba
ama ben hep semihsemih diyorum valla sana:roflol::roflol:
canım senin işin zorrr kafamçokkarıştı
allah kolaylık versinn
kayınvaldenlerle aynı apartmandamıydınız
yazmıştın ama unuttum bennn:uhm:
zor ya zor evet canım üst katta oturuyorlar.. 3 - 4 ay burdalar ama daha fazlasına gücüm olmazdı herhalde.. yazlığa gidiyorlar.. bu senede evimde durayım diye yemekleri ben yapıyorum.. yukarda yiyoruz artık .. napalım idare.. :1rolleyes: :bbo:
enazından aynı evde kalmaktan iyidiryerimseniben
canım yanlışmı düşünüyorum bilmem ama ev ev üzerine kurulmaz derler
ben buna inananlardanımmm:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?