Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dlkhsyn canım sana göre seni uyumaktan benide iş yapmamaktan kovacaklar gibi geliyor banada, gelir gelmez açtım neti bakalım kim var kim yok diye çogalıyoruz maşallah

evet canım bende siteye girmekten fazla iş yapamıyorum. kapatsamda aklım burda kalıyo. bende her an kovulabilirim zaten topun ucundayım. bebek düşünüyorum diye 1 yıl gelme demişledi bana bide böyle yakalansam :roflol::roflol::roflol:

tekrar hoş geldin canım casper33 dlkhsyn,çalış çalış nereye kadar yaa hem bu gün psikoloji itibariyle tatil kimse beklemesin valla bu gün çalışmamı,kızlar bu arada dün akşam itibariyle macunlu karışımlar almaya başladık eşimle bakalım inş. dualarınızda eksik etmeyin ltf

kızlar ben bulunduğum işyerinde mali müşavirlik stajı yapıyordum. 2 yıl yapmam gerekiyodu. 2 yıl önce sınavı kazanınca korunmayıda bırakmıştım. bugün stajımın son günü staj bitti bebiş hala yokkk:roflol:

birde bir yandan burayı takip ediyorum diger taraftandan netten eşime süeter modeli arıyorum kızlar dün akşam bordo karışımlı yün aldım.bende biraz maymun iştahlıyım ama inş bitirmek nasip olur

sidelya kocişler birgün isyan edecekler. akşam olunca keçiboynuzu pekmezi - meyva- fındık-fıstık- e vitamini keçiboynuzu kürü düşünsene yeterin diyecekler mide iflas edecek:roflol::roflol::roflol:

valla haftanın son iş günü iyice çökmüş durumda bencede bugün hiç dokunmsınlar bize mirmirmirmir

kızlar ben geldimmm hihoyyythihoyyyt
tam uyanmış haldeyim şimdiiii
ya casperımmm dogru karışık rüya-tatlicadiarzu-
ama hayır olsun inşallah bebek sesini allah senin için malumm etmiştir bana :Saruboceq::Saruboceq:

işteki hatunlar çalışın kendinize gelin yaaaaaklava:
millet işten çıkırılıyor sizz ne haldesiniz kıymetini bilin vallaaklava:klava:

birde bir yandan burayı takip ediyorum diger taraftandan netten eşime süeter modeli arıyorum kızlar dün akşam bordo karışımlı yün aldım.bende biraz maymun iştahlıyım ama inş bitirmek nasip olur

aaa bende eşime kazak ördüm
hatta baktıgım sitede çok güzel süveterler vardııyerimseniben
ama yünün 2renkli gibi karışımsa hiç örnek koyma düz ör (enbasiti buda ):roflol::roflol
:

zambak3 canım günaydın hoşgeldin.yok canım tek renkli senin baktıgın sitenn adını hatırlaya biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…