Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar haftasonunuz nasıl gidiyor bakalım :1rolleyes:
sevcancım tüplerin açık olmasına çok sevindim ohohh buda geçti gitti bitti anestezili yaptırman çok iyi olmuş bende bir daha yaptırırsam kesinlikle anestezili olur :1closedeyes:

sen allahın bir lutfusun
gözlerimin nurusun
seni gören şifa bulur
gelde gönlüm şifa bulsun:ecrin_bebek:
seni seven aşkı bulur
gelde gönlüm aşkı bulsun:ecrin_bebek::asigim:

biliyorum yüreğin beni ister
o zaman bu biçare niye bekler
geliverde gül yüzünü göster
buraba bir garip seni bekler

gel sevindir şu garibi :ecrin_bebek:
gelde üzme bu garibi:ecrin_bebek:

Sevcanım canım çokk geçmiş olsun allaha şükürler olsun atlattın flimi açıktaa çıkmışşş
Şaşırdım demek kızlık zarı duruyormuşş :)Kız belkıde sımdı hamiş kalman daha kolaylaşır :)
Canımm dikkat et kendinee üşütme sıkı giyin ayaklarını ..
Ben hiç ağrı hissetmedim neden sen bu kadar ağrı hissettinki zardan dolayıdır belkidee.
hADİİ Gözünaydınn olsun
Şeniz

Canım hayırdır ne oldu eşine. :1shok: Anlatmadan çıkmışsın merak ettim şimdi. :uhm:
nevocum senden başka merak eden olmamış beni zaten :1hug: özeline yazdım merak etmissin sağol bitanem ilgin için iyiki varsın:asigim:

çok geçmiş olsun sevcanım tüplerin açık olmasına çok sevindim gözün aydın canım inşallah daha fazla bekletmez seni bebeğin :1hug:

casper33 canım o şaka tabide ALLAH gönlüne göre versin,sabirsiz canım kusura bakma senin konun hakkında bilgim yoktu yoksa sana ilgisizlik olarak düşünme ltf.inş sende eşinde iyidir

anladım canım...inşallah yumoşlarda da bir problem çıkmaz...
bende aslında yumurtlamanın normal olup almadığını anlamak için de dr a gitmeği düşünüyorum...ama bizim şuan için sosyal güvencemiz yok....ve maddiyatta da biraz sıkntıdayız....hormon testini sordum...70 ytl te yapıyorlar:bbo: 50 ytl de geçen hastaneye gittiğimde ödedim düşün yani....birde bu harcamalar hiç hesapta yoktu:çok üzgünüm:allah yardımcımız olsun...allah daha beerinden korusun...

canım çok çok geçmiş olsun a.s. hayırdır ne oldu eşine....

dördüzmü kız nasıl başederim ben dördüzle ikiz olsun çok istiyorumda dördüzü nasıl taşırım ki ben:uhm:

canım dördüz zor olur...mevlam ikiz verrir inşallah...

sevcancım canım çok geçmiş olsuna.s.ağrılar zamanla geçer canım...tüplerin açık olmasına çok sevindim....

Son düzenleme:
Kızlar beni merak eden herkese, geçmiş olsun diyen herkese
hepinize çok çok teşekkür ederim.
Sizler hep yanımdaydınız.
Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için.....

(Ah ah büyük büyük yazmak istiyorum ama olmuyooo)

Korkak mı?
Biz mi?
Hiç de bile........
Biz çok güçlüyüz kızım....

bende canım allah bilir tabikide hayırlısı ile ikiz istiyorum

sabırsız nasılsın cnm bende merak ettim seni bugünlerde hastalanman lazımdı sanki o geldi aklıma ama yazamadım.yok dimi gelen giden

sevcan canim gecmis olsun atlatmissin sonunda acikta cikmis tuplerin
ben rahim filmi cektirdigim zaman hic agrim olmamisti korkmuyodumda cunku ne oldugunu bilmiyordum
sabirsiz canim esin rahatsizlanmis cok gecmis olsun

sabırsız nasılsın cnm bende merak ettim seni bugünlerde hastalanman lazımdı sanki o geldi aklıma ama yazamadım.yok dimi gelen giden
yok adet gelmedi tatlım.. eşim hastalandı 2gündür hastanelerdeyiz izmirde felaket salgın var anons yaptılar hastanede.. şimdi daha iyi iğne kullanıyor ..

geçmiş olsun diyen arkadaşlar sağolun a.s.
sen nasılsın tatlım naptın aşılamayı?

kızlar asıden haber varmı

canim benim olsun saglik olsun ne diyelim zamani gelmemis demekki
hemen pes etmek yok rapunzel arkadasimiza bak sabrinin sonucunu aldi insallah sende alirsin
ben iyim canim tsk ederim

canim benim insallah hersey yolunda gider insallah halay zamanin yaklasmistir allahin izniyleeeeee

canim cok gecmis olsun ve gozunuz aydin tuplerin acik cikmis
bu arada desene kizlikta gitti :jeyyar:
bu arada benide cok duygulandirdin o yalnizlik kelimeleri benim kalbime ok gibi saplaniyor
cektiklerimi biliyorsunuz uzulmemek icin sizlere hic bahsetmiyorum
yanimda kimse olmadan dil dis olmadan o acilari cekmek stresi yasamak
kendini anlatmaya calsimak neyin var ogrenmeye calismak kimseye caktirmamaya calismka o kadar zor kiiiiisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…