Kızlarrrrr.....
Günaydınnn.......
Ben geldim.Dün hsg çekildi.
Anestezili olarak.Veeee Tüpler açık çıktı.
Hastaneye gittiğim zaman çok heyecanlıydım.
Hele de o yeşil önlüğü giyip, masaya yattığım zaman içimden hep dualar okudum.Ayetel Kürsiyi okudum hep.
Allahım nolur bana yardım et, hiçbir acı hissetmek istemiyorum dedim.
Hemşire geldi.İlk önce koluma iğne takmaya çalıştı.Çok canımı acıttı.Olmadı dedi.
Sonra elimin üstüne takmayı denedi.Elimin üstüne taktı iğneyi.
Sonra doktor geldi.Anestezici geldi ve makinayı ayarlayacak adam geldi.
Doktor makinaya göre senin pozisyonunu ayarlamam lazım dedi.Çünkü sen uyuduktan sonra yapamam dedi.Tabi ben oramı buramı örtüyorum, görmesinler diye.Doktor hemşireden beyaz örtü istedi.Hastamız biraz çekiniyo,altını örtelim dedi.
Bide ben 1 haftadır gribim.Felaket öksürük var.Masada da öksürmeye başladım.
Narkozcu demez mi "Bu kız gripli ben buna narkoz veremem diye" Ben dedim beni ilgilendirmez ben gram acı hissetmek istemiyorum dedim.
Doktorda "tamam tamam sen uyumadan hiçbişey yapmıycam" dedi.
Ondan sonra narkozcu elimdeki iğneye narkozu verdi.Benim bütün vücuduma o anda bi sıvı dağıldı sanki.Başım dönmeye başladı.
Başım dönüyo benim dedim.Vee gerisini hatırlamıyorum.
Masaya yattığım zaman saate baktım saat 10 du. Uyandığımda tekrar baktım. 10.35 falandı.Niye bu kadar uzun sürdüğünü de anlatıcam size.
Benim kızlık zarım esnek.4,5 yıldır evliyim.Benden ilişki sonrası hiç kan gelmedi.
Ben uyurken eşimi arayıp, ondan izin almışlar.Eşim telefonda doktorun sesini duyunca şok olmuş, bana bişey oldu sanmış.Doktor "Eşinizin kızlık zarı duruyo, onu kesmeden filmi çekemeyiz, napalım" demiş.
O da "evet biz biliyoruz, kesin" demiş.Ondan sonra benim zar da gitti yani.Hemşireyle hasta bakıcı da şaşırmış benim durumuma.Ama doktor normal demiş.Doğum anında kızlık zarını kestiğim hastalarım oldu benim demiş.
Ayılırken "ben çok yalnızım, benim kimsem yok" diye ağlamışım. Babanemle hemşire de ağlamışlar başımda.Tabi ben bunu sonradan öğreniyorum. Sonra ben uyur uyanık başımda babanem Sevcan Sevcan diyo.
Duyuyorum ama başımı kaldıramıyorum.Sonra başımı kaldırdım a bitti mi dedim.Başım döndü tekrar masaya yattım. Sonra beni sedyeyle ayrı bi odaya geçirdiler. Ama felaket bi ağrım var.Yürüycek halim yok. 1 saat film sonucu bekledik. En sonunda sonuç geldi hastaneden çıktık ama eve kendimi zor attım.Zor yürüyorum.
Akşam saat 8 civarı tuvalete gittim.Bi baktım benim aşağıdan bişey sarkıyo.Meğer hemşire bana tampon koymuş.Söylemedi de bana.Ben sanıyorum filmden sonra olan normal bi ağrı herhalde diyorum.Ama çok acıyo.Sonra o tamponu bi çektim ordan.Benden kan boşaldı.Hemen eşimden orkid istedim.Zavallım getirdi. O da çok korktu.2 tane koydum. Hala daha azar azar kan geliyo benden.Ama o tamponu çıkarınca bi rahatladım ki sormayın.
Şu anda çok iyiyim.Hepinizi çok özledim....
Allahım bütün tedavi aşamasındaki arkadaşlarımıza yardım etsin....