Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben artık netten çıkıyorum malüm iş çıkışı yaklaştı müsait olursam akşama gelirim tekrar nete herkez yumişlerine iyi baksın iyi hafta sonları..inş hepinizin gönlünden ne geçiyorsa en kısa zamanda olur,tekrar görüşmek dilegiyle hoşçakalın

bu arada gunaydin kizlar insallah her sey yolundadir tum arkadaslarimiz icinn
ben dun allahim bi sinyal ver deiye dua ettim meraktan catliyorum artik
ve ruyamda iki tane test yapmisim ikiside iki tane kipkirmizi cizgi var sok oldum ruyamda inanamadim
insallah ruyam tersine cikmaz cok korkuyorum
sonra evde bir tane yedek test vardi esim saklamayi unutmus dikildim basina
yapiyimmi yapmayimmi diye ve vazgectim cesaret edemiyorum yaaaaaaa
bebegimin benimle olma ihtimalini dusunmek bile bana yetiyor

aa ben o kısmı atlamışım cnm çok geçmiş olsun ben seni göremeyince hastalandın sandım çok şükür gelen olmamış :lepi: benim adetim bitmek üzere cnm aşılama yaptırmıyorum bıraktım şimdilik akışına bakalım nolcak :sm_confused:

cnm hayra yor sen hayır çıksın stres yapıpda üzme bebişleri bakim :CüvCüv:

''rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır'' diyor nette,, hayıra yoralım hayır olsunn,,,:1hug:
sabırsızım geçmiş olsun canımmma.s.,, inş. önemli bişey değildirrr Rabbim acil şifalar versinn:Saruboceq:

sabırsızım çok geçmiş olsun Şeniz
sevcan sanada canım geçmiş olsun biranem tüpler açıkmış ohhh ne güzel
kızlık zarı meselesi ne hoş kız.:roflol:

aşkitommmmmmmmmmmmmmm günaydın ttalışım herşey yolunda ne güzelll:içelim:

BTRKLC ablacım gerçekten çok hoş valla.
Benim bile düşününce gülesim geliyo halime.
Elalem kızlık zarını diktirir, ben tam tersi kestirdim.

asicim kendini yalnız hissetmeni anlıyorum ama üzülme lütfen.
Belki ikizlerin olur ve aileniz kalabalıklaşır o eski yalnız günlerini ararsın inşallah.

Çok istiyorum hamile olmanı.
Biraz daha sabret test yapma.
Şimdi negatifi görürsen üzülürsün.Erken daha hamile de olsan negatif çıkıcaktır.
Rüyandaki gibi kopkoyu çift kırmızıyı görmeni istiyorum.

sevcancım çok geçmiş olsun canım benim ohh çok şükür temiz çıkmış tüplerin heheheh zar meseleside züpper yani delüüüü

inşallah beben gelir tatlım hemencik hadi hayırlısı

sabırsız canım benşm seninde eşine çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir şekerimm

ELCHIN canım benim nasılsın?
Aşılama mı yaptırıyosun sen...
İnşallah ilk denemende hamile kalırsın.
Hadi hayırlısı.

iyiyim sevcancım evet başladım hayırlısıyla bugün giidip ilk iğnemi olcam hastanede sonrasını öğrenip kendim vurcam inşallah hemen gelir bebem tatlım yaaa biraz tırsıyom açıkcası

iyiyim sevcancım evet başladım hayırlısıyla bugün giidip ilk iğnemi olcam hastanede sonrasını öğrenip kendim vurcam inşallah hemen gelir bebem tatlım yaaa biraz tırsıyom açıkcası

Tırsma canım baksana hiç acımıyo diyolar.
Sen yaparsın. Güveniyom ben sana.
Bu iğneleri SSK karşılıyo mu?
Kaç para tuttu iğneler.Bide kaç tane iğne olucan?
Bilgi verirsen sevinirim.

vereyim canım benim bilgi ben gonal f diye iğnelerden 6 gün 75cc olacam ve ovitrelle diyede çatlatma iğnem var rapor çıkınca karşılıyomuş ssk bağkur ama bizimde daha çıkmadığı için eczaneden aldık 400 tl tuttu ama sonra alırız sanırım parayı

inşallah benimde acımaz yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…