Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evicap trental ve l arginin nasıl kullananlar var mı

canım evicap ı nevronun eşi kullanıyo.
bende onu merak ediyorum.günde kaç tane kullanılıyo acaba?
Nevro gelince cevaplar.
eşime alıcam bende.
bide bu ilaçlar kilo yaparmı?
benim eşim çok kilolu zaten.
bide bu ilaçlar kilo yaparsa yatağa sığamayız valla.

canım Allah yardımcın olsun. Acımaz korkma. İnşallah bir an önce tutunur sana bebişlerin.

canım ben evicap günde 1 tane diye biliyorum. Daha önce nevroya sormuştum öyle demişti sanırım. Alırken eczaneye de sorabilirsin bugün alacaksan yarın pazar kapalı olur. Kilo yapacağını pek sanmıyorum. öyle de olsa biz o kadar hormonları gözümüzü kırpmadan vuruluyoz iğneleri. Ya erkeklere de iğne olsaydı onlar bizim kadar cesaretli olamazdı herhalde.

sağol canım ..
buarada sakın test filan yapıpta canını sıkma olur mu test gününü bekle inşallah her şey istediğin gibi olucak
:Saruboceq:

evet canim pazartesine kadar yapmayi dusunmuyorum pazartesi belki idrar yaparim11.gun

amin amin amin insallah

asi74 test ne zamandı canımm:uhm:

normlade persembe ama cuma yapicam canim

amin canim insallah ikiz olur
evet daha erken en az 10 gun olsun demi :Saruboceq:

sabırsız canım benim eşine ne oldu?
Ne salgını var İzmir'de.
Çok geçmiş olsun.

Mrb canım bende anestezili çekilmiştim.Ve anestezi verildi gerisini hatırlamadım.Ama uyandığımda ki halim aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.Yarı uyanık şekilde gözümü açtım ve hemen monitöre bakamaya çalıştım.Monitörde ilaç verildikten sonraki son hali görünüyo ve sonuç nasıl diyordum ekrana baktım ve o tüplerin açık olduğu şekli görünce ha iyi sonuç normal çıkmış diyip tekrar uyumuşum.Düşün daha şuurum tam yerinde değil di ama ben o halde bile sonucu öğrenmeye çalıştım....Neyseki sonuç güzel çıktı .Sanada geçmiş olsun

Teşekkür ederim elitu.

Bugün Nevro neden gelmedi acaba?
Bi şeyi mi var?
Ben 2-3 gündür tam olarak takip edemiyorum da.

Kızlaaarrrrrr ben çıkıyoruuummm..
Hepinize iyi hafta sonları.
Gündüz uyuyosunuz, bizi burda yalnız bırakıyosunuz.
Geceleri girip muhabbet ediyosunuz.
Çok fazla konuşmayın bari.Sonra size yetişemiyorum.

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hayataaaaaaaaaaaaaaa yenilmiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
keyifliyimmmmmmm
yikilmiycam ne olursa olsun
huzurluyum bugunnnnnnnnnnnnnn

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hayataaaaaaaaaaaaaaa yenilmiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
keyifliyimmmmmmm
yikilmiycam ne olursa olsun
huzurluyum bugunnnnnnnnnnnnnn

asicim seni böyle görmek çok güzel inşallah yakında süper haberler alırsın bitanem

arkadaslar mrb.sat 19 aralıktı.yani adetim 20 gun gecti.b-hcg testi yaptırdm.sonuc 13 cıktı.dr.var yada yok dıyemem 2 gun sonra tekrarla dedı.ama ben cok umutsuzum.cunku hesaplamaya gore eger hamileysem 6haftalık olmalı.ve hcg degerinin cok cok daha yuksek olması gerekır.bilgisi olan lutfen yazsın.simdi benim 20 gun gecikti 13 cok az deıl mı?baska yerde okuyorum 6 haftalık olanlarınki 200 lerde.burda olan varsa lutfen yardım.

kızlar benım iki aşılamamdada hep aşılamamın 10. 11.gununde adet oldum sızce neden oluyor boyle doktorumda saşırdı pazartesı kontrole gıtcem ama içim içimi yıyor neden boyle oluyor dıye bır bılgısı olan varmı aramızda lutfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…