sevcancım rahım fılmını cektırdın mı canım benım nasıl gectı
evicap trental ve l arginin nasıl kullananlar var mı
vereyim canım benim bilgi ben gonal f diye iğnelerden 6 gün 75cc olacam ve ovitrelle diyede çatlatma iğnem var rapor çıkınca karşılıyomuş ssk bağkur ama bizimde daha çıkmadığı için eczaneden aldık 400 tl tuttu ama sonra alırız sanırım parayı
inşallah benimde acımaz yafff
canım evicap ı nevronun eşi kullanıyo.
bende onu merak ediyorum.günde kaç tane kullanılıyo acaba?
Nevro gelince cevaplar.
eşime alıcam bende.
bide bu ilaçlar kilo yaparmı?
benim eşim çok kilolu zaten.
bide bu ilaçlar kilo yaparsa yatağa sığamayız valla.
sağol canım ..
buarada sakın test filan yapıpta canını sıkma olur mu test gününü bekle inşallah her şey istediğin gibi olucak :Saruboceq:
''rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır'' diyor nette,, hayıra yoralım hayır olsunn,,,:1hug:
sabırsızım geçmiş olsun canımmma.s.,, inş. önemli bişey değildirrr Rabbim acil şifalar versinn:Saruboceq:
asi74 test ne zamandı canımm:uhm:
asicim kendini yalnız hissetmeni anlıyorum ama üzülme lütfen.
Belki ikizlerin olur ve aileniz kalabalıklaşır o eski yalnız günlerini ararsın inşallah.
Çok istiyorum hamile olmanı.
Biraz daha sabret test yapma.
Şimdi negatifi görürsen üzülürsün.Erken daha hamile de olsan negatif çıkıcaktır.
Rüyandaki gibi kopkoyu çift kırmızıyı görmeni istiyorum.
sabırsız canım benim eşine ne oldu?
Ne salgını var İzmir'de.
Çok geçmiş olsun.
canım ben evicap günde 1 tane diye biliyorum. Daha önce nevroya sormuştum öyle demişti sanırım. Alırken eczaneye de sorabilirsin bugün alacaksan yarın pazar kapalı olur. Kilo yapacağını pek sanmıyorum. öyle de olsa biz o kadar hormonları gözümüzü kırpmadan vuruluyoz iğneleri. Ya erkeklere de iğne olsaydı onlar bizim kadar cesaretli olamazdı herhalde.
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hayataaaaaaaaaaaaaaa yenilmiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
keyifliyimmmmmmm
yikilmiycam ne olursa olsun
huzurluyum bugunnnnnnnnnnnnnn
asicim inşallah güzel haberini almak nasip olur............
asicim seni böyle görmek çok güzel inşallah yakında süper haberler alırsın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?