Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay gerçekmi inanamıyorum ya bende haber bekliyordum ondan.:teytey::teytey:

ay gerçekmi inanamıyorum ya bende haber bekliyordum ondan.:teytey::teytey:

ewet canım öglen benı aradı bende mutluluktan agladım cok sevindim onun adına inşş kucagına aldıgı günü görürüz...degeri 9773 daha muayene olmamış acaba ikizmi 15 günü gecmişti pko vardı:uhm::teytey::teytey::dance:

sudyoncayı tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına aldığı günleride nasip etsin :CüvCüv:

darısı biz anneliği hasretle bekleyenlere :1rolleyes:

çok tatlısın yaaa ne güzelde ifade etmişsin durumunu :1rolleyes:
canım hakkında hayırlısı ne ise onu dilerim allahtan inşallah gönlündeki olsun hayırlı olan :CüvCüv:

bende merak etmiştim sabırsız nerede diye balımla sana çok gülüyorum süper ikililer sizi :jeyyar:
canım eşine çok geçmiş olsun çokta nazlı olurlar,rabbim onları başımızdan eksik etmesin :1hug:

canım inşallah hamilesindir en iyisi birkaç gün beklemek belkide geç döllenme olmuştur :CüvCüv:
cok sagol bitanemm,dedigim gibi iki sonucuda pazartesi alicam,hem doktor hem sinav...
insallah sinavi gecerim ve insallah yumoslarda iyi durumdadir ve ameliyat demez doktor...
destegin icin cok sagol canim:asigim:
cucucum inşallah sınavıda geçeceksin yumoşlarda süper çıkacak iki sevinci birlikte yaşarsın canım :1hug:
kızlar iyi akşamlar.akşam 11 de çatlatma iğnemi yapıcaz.pazartesi günü de yumurta toplama ve eşimin tese ameliyatı var.allahım hepimizin yardımcısı olsun.dua edin bizim için.

zehracım hakkında hayırlısı olsun canım, eşinin ameliyatı inşallah güzel geçer, rabbim yardımcın olsun, dualarımızdasın :Saruboceq:

Tamam tatlışım düzenleyeyim. a.s.

Canım maşallah ki kazanmışsın. Gerçekten kazanmak zor o sınavı. Stajı bile bitirmişsin. Bu kadar çalışkansın demek. Biraz da başka şeylere çalışın da bebek gelsin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1hug: sağol canım benim :asigim: eşim biraz daha iyi atlatmaya çalışıyor gece nöbet tutuyorum başında ateşi çıkmasın diye dünya atlet değiştim buara fazla giremiyorum yoğunluktan .. sanırım birsüre böyle devam eder :çok üzgünüm: Şeniz

Sevcancım çok çok geçmiş olsun bitanem. a.s. Tüplerinin açıklığına çok sevindim. kaydirigubbakcemile2 Yalnız o hemşire yüzünden yok yere ağrılar çektin. Kızdım onaaa. Çok üzgünüm çoook

Canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun. Demek İzmir'de salgın var. Çok dikkat etmeliyiz ailecek. a.s.a.s.

Fadik bitanem sen hastalanabildin mi? Ben kaçırdım mı? Yoksa halen beklemede misin? :uhm:

evicap400 trental ve l arginin ilacları nasıl kullanan varmı

Canım benim eşim hepsini kullandı değişik dönemlerde. Sayı ve harekete iyi geliyorlar.

Evicap - Günde 1 kere akşam

Trental : Günde 3 kere yemeklerden sonra

l-arginine : Günde 3 kere yemeklerden sonra

Yalnız yine de doktora danışılmalı. Herkesin sorununun boyutu farklı ne de olsa. Haliyle dozlar da farklı olabilir. a.s.

Canım Allah rüyanı hayra çıkarsın. İnşallah bebişlerinin habercisidir bu rüyalar. Çok istiyoruz güzel haberini duymayı. Çok sevineceğiz canım arkadaşım. İnşallah olmuştur , inşallah rabbim bağışlamıştır. :Saruboceq: :Saruboceq:

Teşekkür ederim elitu.

Bugün Nevro neden gelmedi acaba?
Bi şeyi mi var?
Ben 2-3 gündür tam olarak takip edemiyorum da.

Canım hastalık veya kötü birşey yok çok şükür. :Saruboceq: Geçen bahsettiklerim. Eşimin sınav hazırlıkları , eşimin işyerinden getirdiği ve evde yaptığımız işleri , Kayınvalidemlerin bizde oluşu , sitedeki çok önemli görevler.. Hepsi üst üste gelince gelemiyorum. Ama en geç 1,5 hafta içinde herşey düzelecek Allahın izniyle. a.s.

Canım ben de bir aşılamamda 11. gününde hastalanmıştım. Diğerinde 16. günde hastalanmıştım. Sebebini bilmiyorum ama olabiliyor. Ben sonra doktora gittiğimde ters bir durum yoktu. :1rolleyes:

kızlar iyi akşamlar.akşam 11 de çatlatma iğnemi yapıcaz.pazartesi günü de yumurta toplama ve eşimin tese ameliyatı var.allahım hepimizin yardımcısı olsun.dua edin bizim için.

Canım Allah işlerinizi rast getirsin. Allahım çifter çifter bebek göndersin. Özlemleriniz son bulsun dilerim. Herşeyin yolunda gitmesi , dualarınız kabul olması dileğiyle. Bizim de dualarımız sizlerle. a.s.

Canım inşallah Pazartesi günü her yönden iyi geçer. Mutlu haberler alır ve verirsin. Muayenen de olumlu sonuçlanır dilerim. Öpüyorum çok a.s.

kızlaer iyi akşamlar bu ara pek giremedim nasılsınız

nevroyuda hiç göremiyorumsenağlamasenağlama

ben geçen hafta adet oldum sositosositosositososito
nevro canım yenı adet tarihim 25 şubat yazabilirmisin

Canım ben bazı işlerimden dolayı gelemiyorum. Sonra anlatırım sana da. Geçmişte yazıyor ama dönüp okuyamazsın geride kaldı baya. :1rolleyes:

Yeni tarihini eklerim canım. a.s. Ama inşallah bir dahaki ay bu tarihi bana vermezsin de başka haberler verirsin. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…