kızlar nasılsınız pazartesi test yaptırıyorum ama korkuyorum.adet olacam gibi tüm belirtiler.eşimde korkuyor yaptırmamı istiyor bu gün sordu ben yok dedim..
kocam:a.s
ben::1no2:
ben::çok üzgünüm:
kocam::teselli:
kocam::dilcikar:
ben:Şeniz
kocam:Şeniz
işte kızlar aynen böyle..
ii geceler canım...
kıslar size yenı bir hamile haberi getirdimmmm canım arkadasım sudeyoncaa mm hamileee yanı emoşummm bitanecik arkadasım haydın halaylara başlayalım başı ben cekerimm bu yola beraber bas koydukkk birlikte sevindik birlikte dertleştik birlikte agladıkk ama şimdi canım benım hamileeeeeeee oleyyyy beeeee :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-ben-de-hamileyimmm/250555-hamileyim-inanamiyorummm.html
ewet canım öglen benı aradı bende mutluluktan agladım cok sevindim onun adına inşş kucagına aldıgı günü görürüz...degeri 9773 daha muayene olmamış acaba ikizmi 15 günü gecmişti pko vardı:uhm::teytey::teytey::dance:[/B]
ayy senden cok ben heyecanliyim tatlimm,bitsede su tedavi baslasada minik melek gelse bir an önce:Saruboceq:
benim 6 gün sürer tatlım bitmedi
demek pazartesi sonuç günü :lepi:
hadi bakalım hayırlısı
cok tatlisin canimm..hadi insallah test bekledigimiz gibi cikar bitanemmm,icini rahat tutyerimsenibenkızlar nasılsınız pazartesi test yaptırıyorum ama korkuyorum.adet olacam gibi tüm belirtiler.eşimde korkuyor yaptırmamı istiyor bu gün sordu ben yok dedim..
ben::çok üzgünüm:
kocam::teselli:
kocam::dilcikar:
ben:Şeniz
kocam:Şeniz
işte kızlar aynen böyle..
cok sevindim gercekten:teytey::teytey::teytey:allahimmm darisi hepimizin basina insallahhhii geceler canım...
kıslar size yenı bir hamile haberi getirdimmmm canım arkadasım sudeyoncaa mm hamileee yanı emoşummm bitanecik arkadasım haydın halaylara başlayalım başı ben cekerimm bu yola beraber bas koydukkk birlikte sevindik birlikte dertleştik birlikte agladıkk ama şimdi canım benım hamileeeeeeee oleyyyy beeeee :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-ben-de-hamileyimmm/250555-hamileyim-inanamiyorummm.html
cok sagol bitanemmm,allahim herkesin gönlündekini versin insallahcanım inşallah hamilesindir en iyisi birkaç gün beklemek belkide geç döllenme olmuştur :CüvCüv:
cucucum inşallah sınavıda geçeceksin yumoşlarda süper çıkacak iki sevinci birlikte yaşarsın canım :1hug:
zehracım hakkında hayırlısı olsun canım, eşinin ameliyatı inşallah güzel geçer, rabbim yardımcın olsun, dualarımızdasın :Saruboceq:
nevromm aminnnn:Saruboceq:Canım inşallah Pazartesi günü her yönden iyi geçer. Mutlu haberler alır ve verirsin. Muayenen de olumlu sonuçlanır dilerim. Öpüyorum çok a.s.
kızlar benım iki aşılamamdada hep aşılamamın 10. 11.gununde adet oldum sızce neden oluyor boyle doktorumda saşırdı pazartesı kontrole gıtcem ama içim içimi yıyor neden boyle oluyor dıye bır bılgısı olan varmı aramızda lutfennnnn
casperim günaydın canımmm
evet pazar pazar güzel gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?