Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet zor bir sınav bende hemencik kazanamadım ama vazgeçmedimde sonunda oldu.

bebişede çalışıyoruz ama olmuyo. kocişe diyorum biz bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde diyorum bir türlü beceremiyoruz kesin biz bu işi bilmiyoruz diyorumda delimisin sen diyo bana :roflol::roflol::roflol:

kızlar bildiğiniz üzere eşim salı günü gemiye gidiyor ve 6 ay yok...
cuma akşamı görümcem 2 çocuğuyla bize geldi ve hala da bizde.ayrıca diğer görümcemin evi de karşı blokta.ve görümcem tek yaşıyor oraya da gitmez.bizde bilgisayar varmış,işi varmış...biz çocuklarla ilgilenirken onu halledecekmiş...o kadar sinir oldum ki anlatamam... benim eşimle son günlerim ve biz daha 3,5 aylık evliyiz.yalnız kalmak istermiyiz istemezmiyiz soran yok... hiç düşünce yok yaa...bide çocukları o kadar yaramaz ki anlatamam.söz falan dinlemiyorlar.ufak 15 aylık kız eline kırmızı tükenmez kalem vermiş annesi oyalansın diye,bir fark ettim ki yemek masasının sandalyelerini çiziyor rastgele.bide krem döşeme düşünün.kızım ne yaptın dedi sadece o kadar.diğer oğlan 6 yaşında bilgisayarın bütün kablolarını usb soketlerini hep çıkarmış.ağzımı açıp tek kelime etmedin.niye yaptın bile demedim.neyse akşam eşim geldi evi bir gördü heryer heryerde.benim elimde çayım tv izlemeye çalışıyorum.ne oldu dedi.bilmem ablana sor dedim...başladılar tartışmaya.ya boşver falan dedim,canı sağolsun çocukların ama dinletemedim.baktım abla küstü başladı somurtmaya.o kadar rahatsız oldum ki onun o tavrına.neymiş efendim eşim çocukken çok bozmuş onun eşyalarını sıra çocuklardaymış.bunu geçtim asıl bu haftasonu benim yumurtlama günümdü.yalnız kalamadık ki... cuma akşam sordu bana adet günün ne zaman oldun mu die?bende oldum hatta bu akşam yumurtlama günüm dedim.(bu arada görümcem hemşire)hıı dedi.neyse biz boş durmadık tabi durumu değerlendirdik.:jeyyar:eşim banyo yapalım dedi.hayır sabaha karşı yapıcaz dedim.baktım çocuk ağlıyor görümce uyanık.napim dedim.o da bile bile durmasaydı...girdim banyoya takır tukur sesler çıkarıom anlasın die yok:lepi:...bugunde allahtan nöbetim var hastaneye geldim sabah 9da.eşim de sonkez kursa gidecek saat 11de o evde tek başına 2 çocukla.bakalım gidince ne görücem...ev yıkılmasa iyi...asıl kızdığım olay çocuğna sahip çıkmıyor...bırakıp komşulara gidiyo.ben bakıcımıyım.eşime akşam yalvarıo.sen dayısın bu gece de sen uyut die.eşim de abla sana 2.yapma dedi herkes bakamazsın dedi ama ben başımın çaresine bakarım dedin.o zaman başının çaresine bak...bana da izin vermrdi...kafamçokkarıştıhaksızmıyım kızlar ya sinirlenmekte...:a015:

nesrincim sinirlenmekte haklısın tabiki. görümcen çok düşüncesizmiş gerçekten. hem daha yeni evlisiniz hemde eşin gidecek biraz duyarlı olması gerekirdi ama nerdeeee inadına yaparlarmış gibi yakında görümcede var mış gitseydi oraya durumuda söylemişsinde açık açık ama takmamış belli. neyse siz durumu değerlendirmişsiniz canım allahtan.sen bana gönder akşam görümceni hakkından geleyim bir klava:

bide böyle doğurur doğurur ilgilenmezler ya bendde ben ona sinir oluyorum ya kendi evinde ne yaparsan yap ama başka yere gidince ilgilenilmeli çocuklarla. atıyolar meydana çocukları keyiflerine bakıyolar. ben olsam rahat oturamamda çocuklar bişi yapacak diye zarar verirler diye

ya görümcem bizim evimizde bekarken çok oturmuş butun çevresi burda...herkesi tanıyor.geldiği gün üst katta bir arkadaşı var ona gitti hemen şacımı boyasın iniyom dedi bende işten izin aldım eşimle vakit geçirim die.başladım yemek yapmaya.eşimde çocuklara bakıyor saat akşam 7 oldu yok.8 oldu yok eşim gelmezse gelmesin onu beklersek aç kalırız o şimdi fal baktırıyordur.40 yıllık ablam tanırım dedi.ben küçüğe eşim oğlana yemek yedirdik ama çocuklar nasıl açıkmış anlatamam.küçük kız 1 tabak makarna 1 kase patates yemeği yedi.düşün artık...gezmeye bayılıyor anneleri.çocuklar kendi hallerinde...valla o kadar rahat oturdum ki casperim anlatamam.çünkü öbür türlü strese giricem ve gider ayak eşimin kalbini kırıcam... en iyisi takmamak oldu ne kadar becerdiysem artık...

nesrincim sabrına hayran kaldımm ,,,ben olsam bu kadar dayanamazdımm hemde 3,5 aylık evliymişsinn acemiliğine veriyorumm evliliğinde tecrübe kazandıkça ben nasıl dayanmışım diceksinnn,delikafadulden,eşin çocukken ablasının evini mahvetti diyee şimdi o da öcünü alıyomuşş vay beeCADIARZU neyse canımm Allah sabır versin sanaa ,, inş. en kısa zamanda giderlerr inş. 6 aylığına yerleşmezlerr

ayy kıyamam yaaa çook tatlısınız
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah
ozaman bide bize o anki smileyleri yazarsın olurmu tatlım:1rolleyes:

tebrik ederim
darısı hepimizin başına inşallah:Saruboceq:

kıyamam baya sinir bozucu
Allah kolaylık versin canım

neslicim sabırlıyımdır ben herkonuda.tam tersi eşimde çok sabırsızdır...
herşeyi hemen olsun ister. ya zaten eşiyle arası bozuk.adam haklı yaa.her fırsatta çocuklarını alıp buraya geliyor...evini benimsemiyor ki kadın.böyle giderse o da olur.erkek kardeş ya eşim gelir kalır.bende gece çalışmaya başlarım.gece çalışır gündüz bütüngün uyurum he he he :lepi: ne yaparsa yapsın...:sm_confusedff offf bide tatlı ki kızı anlatamam.40 yaşında kız istiyorum diye doğurdu şimdi ağlıyor çocuk uyumuyor diye.bide kocası 2 haftadır tepki olsun die eve gelmiyormuş.okul bitene kadar böyle devam edersem alıp çocuklarımı bu tarafa gelicem dio.eşim ne yapcan peki burda.bu sitelerde kiralık ev tutarım dio.başının çaresine bakarmış.bide hep kendisi plan yapıyor ve biz son saniyede planın içinde olduğumuzu bilyoruz...bize gelceğini 1 hafta önceden plamlamış.bizim cuma akşam haberimiz oluyor...

nesrincim ev tutcaksa biran önce tutsunda sizden ayrılsın o zamann böle gidersee olan senin eşyalara olacakk,,Rabbim o tatlı kızdan sanada nasip etsin inş:Saruboceq:... Allah yardımcın olsun canım,,,

cucu hoşgeldinnnn canım iyi pazarlar...

selam canim günaydin sanadaa.s.
valla massallah demek istiyorum sana ,iyi sabir varmis sende gercektende
ama ne kadar ayip görümcenin yaptigi,ay bu görümceler neden böyle yaaklava:
bizde görümceyiz ama tek derdim aman abimle iyi olsun,yuvasinda mutlu olsun,ben senede bir görsemde olur...hele hele böyle bir durumda:mymeka:
üzüldüm adina bitanem,sonucta sende yeni gelinsin ses cikaramiyorsundur:a015:

yeni hamişimizi tebrik ediyorumma.s.Rabbim sağlıcakla hayırla tamamına erdirsin inş..:Saruboceq:.bölelikle listemizdeki 40. anne adayıda belli olduuu..a.s

arkadaşlarr ben 100.olmak istiyorummm :lepi::lepi:listenin 100. hamilesii:roflol: hadi elleri çabuk tutunn sona kalıp dona kalmayalımmm:roflol:

ayy bugün yine sinirlerimm fena bozuk kötü espiriler yapıyorumm,,delikafadulden az önce camdan bakıyodumm eşimin arkasındann adamın ayağı bir kaydıı sırt üstü uzandı resmen aklım çıktıı camdan atlayasım geldii:çok üzgünüm: ayy RAbbim acılarını göstermesinnn:Saruboceq:

valla benim derdim evlat sahibi olmak.çünkü eşimin değerleri çok kötü.diğer şeylere şimdilik gözümü kapatıyorum...

ayyyy aman aman bişi olmadı dimi eşine...ben olsam fırlamıştım valllaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkarmı var canım sizin orda.bu arada nerde oturuyorsun...

ayyyy aman aman bişi olmadı dimi eşine...ben olsam fırlamıştım valllaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkarmı var canım sizin orda.bu arada nerde oturuyorsun...

gebzedeyim canımm ,, hayır kar yokk cumartesi günlerii bizim kapının önüne pazar kuruluyoo-tatlicadiarzu- pazardan kalan kırıntılar vardıı sanırım onlara bastıı kaydıı ,,4. kattayımm aşağı nasıl indiğimi anlamadım ,,neyseki eli kanamış sadecee,,Şeniz

ay aman kar yok.muza basmıştır kesinn...:)))
şefkat gösterseydin.bide tam sen bakarken olmuş.sansa baksana...
dikkat çekmeye çalıştı seninki herhalde...

ay aman kar yok.muza basmıştır kesinn...:)))
şefkat gösterseydin.bide tam sen bakarken olmuş.sansa baksana...
dikkat çekmeye çalıştı seninki herhalde...

delikafaduldendiyosun evet olabilir erkek milleti herşey beklenirrr,,:smiley-coolğlumun yanına gidiyordu ona mezarlık yapıyor tutturduu illa ben kendim yapacam diye öğleden sonra bende gidecem yanına nasıl yapmış diye bakacam eğer beğenmessem yandı elimden çekeceği varrklava:

canım çocuklarını niye düşünsün ki sen varsın ya gelinsin ya alıştırıyorlar baştan alışsında sonrada böyle gider inan bana bende evlendiğimde görümcemle aynı şeyi yaşamıştım dedim ben kimsenin çocuğuna bakamam çok istersem kendim yaparım dedim bakmam mı tabiki bakarım ama biliyorum ki sonra hep bana güvenicek o yüzden baştan tavrını koymanda fayda var canım

canım işte görümcemi örümcek mi belli değil

Selam canlarımmm evet bende hamileyim sonunda bilgilerimi istemişsiniz... 16 aylık evliyim hiç korunmadık pko oldugumu öğrendim ve tedavime başladım ilk tedavimdi klomen 1 tane ile başladık yumurta takibim başladı yumurtam 8-9 ml de kalmıştı ve dr artık büyümez dedi artık gelme bir dahaki aya kaldı. Tabi ben o gün üzüldüm hapla bile yumurtam büyümedi diye sonra aradan 1,5 hafta gecti benden sümüksü akıntı geldi yapışkan bende acaba yumurtladım mı diye dr gittim tekrar bide baktık yumurtalmışımda çatlamışta ben şok oldum nsl oldu die.. Tabi yine üzüldüm çatladığı günü kaçırmıştık çünkü. Neyse sonra bana dr dediki yinede belli olmaz hamilede kalabilirsin adet tarihim 14 ocakdı ama gec yumurtala oldugu için gec adet olursun 14 ocagı 15 gün gecsin dedi öyle test yap dedi. Ve ay sonu oldu adet olmadım belirti olarak sadece göğüslerim hassastı ve acıyodu neyse en son dün işte artık kan testi yapmaya gidicez ama ben çok tuhaftım çıkmazsa diye ağlıyodum Allaha dua ediyodum hayırlısını ver diye ilk önce eyip sultan hz.lerine gittik dua ettik eşimle sonrada hast. gittik sonuc cıktı actım baktım değer yazıyo 9973 buda ne dedim hemen dr gittik hemşire dedi hamilesin eşim ve ben birbirmize baktık güldük işte öyle sonra eve geldik idrarda yaptım hemen çıktı çok şükür Allahıma nasip etti gercekten Allahtan ümit kesilmiyormuş bana yumurtan büyümez dediler ama büyüdüde çatladıda hamile kaldım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…