Selam canlarımmm evet bende hamileyim sonunda bilgilerimi istemişsiniz... 16 aylık evliyim hiç korunmadık pko oldugumu öğrendim ve tedavime başladım ilk tedavimdi klomen 1 tane ile başladık yumurta takibim başladı yumurtam 8-9 ml de kalmıştı ve dr artık büyümez dedi artık gelme bir dahaki aya kaldı. Tabi ben o gün üzüldüm hapla bile yumurtam büyümedi diye sonra aradan 1,5 hafta gecti benden sümüksü akıntı geldi yapışkan bende acaba yumurtladım mı diye dr gittim tekrar bide baktık yumurtalmışımda çatlamışta ben şok oldum nsl oldu die.. Tabi yine üzüldüm çatladığı günü kaçırmıştık çünkü. Neyse sonra bana dr dediki yinede belli olmaz hamilede kalabilirsin adet tarihim 14 ocakdı ama gec yumurtala oldugu için gec adet olursun 14 ocagı 15 gün gecsin dedi öyle test yap dedi. Ve ay sonu oldu adet olmadım belirti olarak sadece göğüslerim hassastı ve acıyodu neyse en son dün işte artık kan testi yapmaya gidicez ama ben çok tuhaftım çıkmazsa diye ağlıyodum Allaha dua ediyodum hayırlısını ver diye ilk önce eyip sultan hz.lerine gittik dua ettik eşimle sonrada hast. gittik sonuc cıktı actım baktım değer yazıyo 9973 buda ne dedim hemen dr gittik hemşire dedi hamilesin eşim ve ben birbirmize baktık güldük işte öyle sonra eve geldik idrarda yaptım hemen çıktı çok şükür Allahıma nasip etti gercekten Allahtan ümit kesilmiyormuş bana yumurtan büyümez dediler ama büyüdüde çatladıda hamile kaldım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin
Selam canlarımmm evet bende hamileyim sonunda bilgilerimi istemişsiniz... 16 aylık evliyim hiç korunmadık pko oldugumu öğrendim ve tedavime başladım ilk tedavimdi klomen 1 tane ile başladık yumurta takibim başladı yumurtam 8-9 ml de kalmıştı ve dr artık büyümez dedi artık gelme bir dahaki aya kaldı. Tabi ben o gün üzüldüm hapla bile yumurtam büyümedi diye sonra aradan 1,5 hafta gecti benden sümüksü akıntı geldi yapışkan bende acaba yumurtladım mı diye dr gittim tekrar bide baktık yumurtalmışımda çatlamışta ben şok oldum nsl oldu die.. Tabi yine üzüldüm çatladığı günü kaçırmıştık çünkü. Neyse sonra bana dr dediki yinede belli olmaz hamilede kalabilirsin adet tarihim 14 ocakdı ama gec yumurtala oldugu için gec adet olursun 14 ocagı 15 gün gecsin dedi öyle test yap dedi. Ve ay sonu oldu adet olmadım belirti olarak sadece göğüslerim hassastı ve acıyodu neyse en son dün işte artık kan testi yapmaya gidicez ama ben çok tuhaftım çıkmazsa diye ağlıyodum Allaha dua ediyodum hayırlısını ver diye ilk önce eyip sultan hz.lerane ine gittik dua ettik eşimle sonrada hast. gittik sonuc cıktı actım baktım değer yazıyo 9973 buda ne dedim hemen dr gittik hemşire dedi hamilesin eşim ve ben birbirmize baktık güldük işte öyle sonra eve geldik idrarda yaptım hemen çıktı çok şükür Allahıma nasip etti gercekten Allahtan ümit kesilmiyormuş bana yumurtan büyümez dediler ama büyüdüde çatladıda hamile kaldım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin[/Q
rabbim ol dedimi hersey oluyor yeterki o istesin gerisi bahane canim cok tebrik ederim.allah kucagina almayi nasip etsin.:teytey::teytey::teytey:
ay kiyamam yaa:çok üzgünüm:allahim herseyin hayirlisini versin bizim hakkimizdada...saglikli sihhatli evlatlar versin..allah onlarin annelerinede sabirlar versin..sende iyi dayaniyorsun..ama mecbur is iste:a015:bugun kötü bir gün arkadaşlar
sabah 2 yaşında havaleden menenjit geçiren çocuğu taburcu ettik.bakalım emar çekilecek çocuğa beyninde hasar var mı? o kadar şanslı mı?
birde 2 günlük bir bebek solunum yetmezliğinden ex olmuş.sadece 2gün yaşayabilmiş...
çocuklara üzülüyorum yaaa...
slm kızlar nasılsınız
bakıyorum kimse kalmamışş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yarın haftanın ilk günü
inşalllahhh
güzel hamiş haberi alırızda bugünki durgunluk yerini halaylara bırakırrr:teytey::teytey:
bugun kötü bir gün arkadaşlar
sabah 2 yaşında havaleden menenjit geçiren çocuğu taburcu ettik.bakalım emar çekilecek çocuğa beyninde hasar var mı? o kadar şanslı mı?
birde 2 günlük bir bebek solunum yetmezliğinden ex olmuş.sadece 2gün yaşayabilmiş...
çocuklara üzülüyorum yaaa...
canım sen hangi hastanedesinn ,,, geleyim ziyareteekaydirigubbakcemile3zambakcım canım burdayım ben hastanede nöbetteyim(
zambakcım bende burdayım canımmmya niye kimse yokkk
ama ben sizin için gelmiştimmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tatlım uzun zamandır yoktun. Özlettin kendini. :1hug: :asigim: İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım? a.s.
zambakcım bende burdayım canımmm
selam kızlar herkeze hayırlı pazarlar nasılsınız?
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın canımmm
topikte kimse yok bugünn:sm_confused:
kızlar iyi akşamlar.akşam 11 de çatlatma iğnemi yapıcaz.pazartesi günü de yumurta toplama ve eşimin tese ameliyatı var.allahım hepimizin yardımcısı olsun.dua edin bizim için.
cok sagol bitanem benim:asigim:
stres insallah pazartesi bitecek gülüm..hakkimizda hayirlisi bakalim..hemde pazartesi doktorada gidiyorum of off sorma yani...
amin kocislerimizi Allahim hic bir zaman bizden ayirmasinn:Saruboceq:
senden naber??bittimi adetin bitanem?
cok sagol bitanemm,dedigim gibi iki sonucuda pazartesi alicam,hem doktor hem sinav...
insallah sinavi gecerim ve insallah yumoslarda iyi durumdadir ve ameliyat demez doktor...
destegin icin cok sagol canim:asigim:
canim benim cok gecmis olsun,cok duygulandimm okurken..
allahim daha büyük seyler vermesin,sonucun iyi olmasina cok sevindim
insallah bundan sonra bebegin sana cok ama coook yakindiryerimseniben
canim benimm hadi hayirlara ciksin rüyan insallah
söyle cifter cifter gör cizgileri insallahhhhhh:Saruboceq:
hayirdir adetin falan mi gecti bitanem??
bu arada kizlar sayfalara yetismek icin ucmak gerekiyo..massallah diyelim..
günaydın kızlarrr
pazar pazar hastaneye nöbete geldim.aslında gece arkadaş aramasa aklıma gelmezdi.HAMİŞ ARKADAŞŞŞŞ TEBRİK EDERİM DARISI BİZİM BAŞIMIZA....
asi canım hayırlara yoralım rüyanı bakarsın mutlu sona yaklaşmışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?