Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugun kötü bir gün arkadaşlar
sabah 2 yaşında havaleden menenjit geçiren çocuğu taburcu ettik.bakalım emar çekilecek çocuğa beyninde hasar var mı? o kadar şanslı mı?

birde 2 günlük bir bebek solunum yetmezliğinden ex olmuş.sadece 2gün yaşayabilmiş...
çocuklara üzülüyorum yaaa...

:sm_cool::hooray::dance: yuppy bi hamişimiz daha oldu allahım analı babalı büyütmek nasip etsin canım allahım bizede nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin tebrikler

slm kızlar nasılsınız
bakıyorum kimse kalmamışş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yarın haftanın ilk günü
inşalllahhh
güzel hamiş haberi alırızda bugünki durgunluk yerini halaylara bırakırrr:teytey::teytey
:

ay kiyamam yaa:çok üzgünüm:allahim herseyin hayirlisini versin bizim hakkimizdada...saglikli sihhatli evlatlar versin..allah onlarin annelerinede sabirlar versin..sende iyi dayaniyorsun..ama mecbur is iste:a015:

evet bitanem ya kimsecikler takilmiyo bugün..geliyorum gidiyorum 1-2mesaj var..:uhm:

kıyamam o yavrulara,,,Rabbim o bebeğin ailesine sabır versinn ,,bilirim o acıyı hemde çok ii ,, benim bebğimde 24 gün yaşadıı epikrizinde 9.8.2008 saat 2:30 ex olmuştur yazıyorsenağlamasenağlama

[QUOTE=neslihan1983;5133560]zambakcım bende burdayım canımmm[/QUOTE]

ya kızlar valla bu topik böyle durgunluklara hiç alışkın degil valla pekbituhaf oldummm

canım hast.de çalışmak çok zor çok ama çok sogukkanlı olmak lazımmm
seni çok iyi anlıyorum:teselli:

pazar pazar çalışmak nasıl sıkıcıdır dimi canım.şakkıdışakkıdı

Tatlım uzun zamandır yoktun. Özlettin kendini. :1hug: :asigim: İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım? a.s.

haklısın canım uzun zamandır giremedim arada bi bakıyodum ama seninle karsılasamıyoduk bi türlü ben grip olmusum da yattım falan işte birasda sitemim var ben kızlara yazıyorum ama beni tanımadıkları için olsa gerek cevap alamıyorum birazda o yüzden girmedim neyse canım umarım denk gelip sohbet ederiz kendine cok iyi bak

-badem-

Doğum günün kutlu olsun

İyi ki doğdun bitanemmmmm :sm_cool:

Bu yaşında tüm güzelliklerin seninle , bebişlerinle , ailenle ve sevdiklerinle olmasını diliyorum. :Saruboceq:

Yeni yaşında Allahın izniyle bebeklerini kucaklayacaksın. Dünyada aldığın en güzel hediye muhakkak ki onlar. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bitanem mucizelerini. Dualarımız hep seninle. Sağlıkla gelsinler , hayırlı evlat olsunlar. :Saruboceq:

Sağlık , huzur , mutluluk , şans ve refah hep sizinle olsun. :Saruboceq:

Nice yaşlara inşallah canıımmm. Şeniz

Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:

bilmiyordum ama ögrendimmm şimdiiii
bugün bademin dogum günüymüşşyerimseniben

canımm allah nice yaşlara sevdiklerinle beraber geçirmeni nasip etsin inşallah
umarımm gelecekteki yaşların birönceki yaşından çoook çoook daha güzel geçsin inşallahhh:Saruboceq:
allah seni sevdiklerinden özelliklede eşin ve bebişlerinden ayırmasın:Saruboceq:

kızlar iyi akşamlar.akşam 11 de çatlatma iğnemi yapıcaz.pazartesi günü de yumurta toplama ve eşimin tese ameliyatı var.allahım hepimizin yardımcısı olsun.dua edin bizim için.

allahim yardimciniz olsun canim insallah esinde sorunsuz ameliyatini olur

canim transfer oldum ya ben mikroenjeksiyon haberin yok galiba o yuzden adetim gecmedi

gunaydin canim
insallah hayra cikar
bu arada esin icin cok uzuldum ya
insallah cok cabuk gider gelir kazasiz allahim sabir versin sana ayricada boyle gorumcen kalacaksa yandin haaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…