Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman başarılı olma ben başarılıyımda ne oldu
ola ola kilo olduuu:mymeka:
azcık ucundan verseydinnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neyse canım sen bian önce başla işlere
görüşürüzz canımmma.s.

Selam canım nasılsın? iyisindir inşallah.
rapor alma sürecinin başarı ile geçmesni diliyorum. Allah kolaylık versin.

Sağol bitanem. :1hug: İyiyim çok şükür. Güzel dileklerin için teşekkürler. Öpüyorum seni ve bebişlerini. Şeniz Canlarım yaa. :asigim: Takvimde ne kadar da şirin duruyorlar. :asigim:Annelerini çook seven , ona sıkı sıkı tutunan minik yavrucuklar. :asigim: Allahım sizleri korusun. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

sabırsıııızzz....
inşallah hamilesindir.
Ne zaman adet olman gerekiyodu.
Ve 1 haftalık ateşini yazarmısın buraya bakalım.

buralardayım şimdilik :jeyyar: adet gelince müzlümleşirim biras :roflol: sonra geçer inşallah senağlama :roflol:

Canım sen almaya çalışıyorsan ben de hazır var. Sana hemen 5 kg göndereyim güzel tarafından. :roflol:
2kg yolla nevom laelaelaelaelae aldım kabul ettim kaydirigubbakcemile3

selam kızlar iyisiniz maşallah muhabbette süper..
balkafa çok özletme kendini çabuk dön emi :çok üzgünüm:
ezel eşini suçlama .. arkadaşlar doğru söylemişler.. Takdir Allah'tan .. zamanı gelince sana da gönderir meleğini..
elçin yumoşların büyüyormuş kız hadi hayırlısı bakalım.. bi de çatlat bi de yapıştır oh oldu bitti.. kaydirigubbakcemile3
zambak ne ediyosun .. bugün işin yok mu iş delisi bırak bi gün dağınık kalsın kaydirigubbakcemile3
sabırsız hayra yor belki de hiç beklemediğinde hamileyim dersin şaşkınlıktan mutluluktan ağlarsın inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: cumaya kadar git test yap Allah aşkına kaydirigubbakcemile5 Şeniz

sabırsıııızzz....
inşallah hamilesindir.
Ne zaman adet olman gerekiyodu.
Ve 1 haftalık ateşini yazarmısın buraya bakalım.
25.gün 36.5
26.gün 36.6
27.gün 36.7
28.gün 36.7
29.gün tam ölçemedim dengesiz çıktı
bugün 30.gün 36.8
gün içindede ölçüyorum yüksek çıkıyor bazen 37.0 olduğuda oluyor
:sm_confused:

canlarım günaydın klasik bir pazartesi günü yoğun iş temposu işlerimi yoluna koyayım hemen geçmişi okumaya başlıcam nevar ne yok bakalım yeni hamişimiz varmı geçen hafta odkar alıştıkki artıık hep olsun istiyoruz mutlu bir hafta diliyorum benim için öyle olcak gibi nedeni açıkalrım sonra hepinize sevgiler

rapunzewlim yorma kendini güzelim sonuçta eşinin aileside halini bilmiyormu ona göre senden fazla bişey beklemezler

sabırsızm yeni yazıyorum cmrtai yazcaktım benmerak ettim seni topictede sordum sabırsız yok ortalarda diye sonra öğrendşmki şin hastalanmış geçmişler olsun canım dikkat edin kendinize umarım şimdilik bisorunu yoktur

sevcancım sanada geçmiş olsun güzünaydın temiz çıkmış hsg.inaşşalh bebekte en yakın zamanda gelir sizlere öptüm

Allah aşkı deme nan hemen yollayacan beni tek çizgi çıkarsa gelirim yanına ama kaydirigubbakcemile3
sağol bitanem Şeniz eşim daha iyi çok şükür .. ama zor günler yaşadık bebe filan yoktu aklımda ama nasip işte bide geliverirse tam süper olucak yani

sabırsız bitanem inşallah hamilesindir tatlım ama gün içinde ölçme ateşini o doğru olmaz okişşşşşş

aman cnm sende hiç işim yok bide bu halimle hazırlık yapcam...onlar biliyomu haömile olduğunu misafir gekiyolar...tabi bulantı...tiskintin yoksa bişi diyemicem ama...hamile olduğumu bilipte misafir gelcem diyende şaşarım.ç..ben evde 1 aydır yemek yaptığım yok...sağolsun kayınvalidem hafta sonları yapıyo okadar.....bu günlerini ii değerlenir ben yaklaşık senin haftandayken başlamıştı bulantılar....belki olmas sende...bebeişlerimiz sağlıkla gelsinde...

rapunzelcim ağrı değilde böyle hareketlenme var sanki ama iğneyi olduktan yarım saat sonra filan ağrıya benzer bişiler oluyor heheheh ama bana çok erken gibi geldiydi

ben cabucak gerı dondum aranıza..sular gııtmıs sınır oldum...
su ıslerını aradım 1 saatten gelır dedıler..suda olmayınca hıc bırsey yapılmıyor

zambakcım azcık vereyım...bısey olmaz bırgun yemekdenkaydirigubbakcemile3
anem şimdık aramıs yaprak felan var dolapta ben getırırım..dedı..cokacimcoook
2 cestıte annemden cıktı pasta..:1hug:

ne yiyosanız bende isterim hehehehe yüzsüzlük yaparımmm delikafadulden

canım bende cok sukur belırtı felan yok...belkıde kucuk oldugu ııcın henuz...yemek konusunda massallahım var..hıc tıksınme olmadı...tek mandalınadan tıksınıyorum..onuda cok yerdım ama...
napalım mecbur cekeeczz..evım cok kırlı degıl allahtan..dun esımle beraber temızlemıstık..yarın annemde gelcek artık o yyrdım eder..canım annem.:1hug:
senın hamıslık sorunlu gecıyoır anladıgım kadarıyla...olsun bebekler saglıklı olsunda..hıc sorun degıl..sıkıntılar
rapunzelcim ağrı değilde böyle hareketlenme var sanki ama iğneyi olduktan yarım saat sonra filan ağrıya benzer bişiler oluyor heheheh ama bana çok erken gibi geldiydi

canımcım bende ıgnelerı yedıkce olurdu..yarım saat sonra felan olur..
gonal-f cok acıtmamıstı puregon mahvetmıstı benı..tabı 8 tane yumos olunca ben mahvolmustum..allahtan bırı ıse yaramıs benımkının..senınkılerde guzel guzel buyyurler...askıs spermcıkle hemn bulusurlar...bu sefer sızın sperm cıceklerle gıdera.s.

canımcım bende ıgnelerı yedıkce olurdu..yarım saat sonra felan olur..
gonal-f cok acıtmamıstı puregon mahvetmıstı benı..tabı 8 tane yumos olunca ben mahvolmustum..allahtan bırı ıse yaramıs benımkının..senınkılerde guzel guzel buyyurler...askıs spermcıkle hemn bulusurlar...bu sefer sızın sperm cıceklerle gıder

benim herifin spermlerinden heç beklemem romantiklik adamda yokki sperminde olsun puhahahahahah ama bellide olmas inşallahhh öyle bişiy yaparlar heheh ohhhh 8 yumiş heee allah artırsın bacum darısı bizide inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…