zambakcım rejımı bozmak ıstersen beklerım canım...cok basarılı degılım pasta konusunda ama kendı capımda yapcam bıseyler
hazır alırsam derlerkı..kız bısey yapömayı bılmıyor hep hazır allmıs derler...naniknanik
elcıncım hosgeldın canım..yumoslar buyyor o zamn agrı varsa...hadı hayırlısyla ılk ve son asılaman olur
Selam canım nasılsın? iyisindir inşallah.
rapor alma sürecinin başarı ile geçmesni diliyorum. Allah kolaylık versin.
buralardayım şimdilik :jeyyar: adet gelince müzlümleşirim biras :roflol: sonra geçer inşallah senağlama :roflol:yaramazsınız ondan tabı kılo almıyorsunuz...
balkafanın kendını toparlamaya ıhtıyacı var sanırım..gece bıraz bahsettı..
ınsallah bıze mujdelı haberler doner buraya
sabırsız balı getırecem dıye sende gıtmede:jeyyar:
2kg yolla nevom laelaelaelaelae aldım kabul ettim kaydirigubbakcemile3Canım sen almaya çalışıyorsan ben de hazır var. Sana hemen 5 kg göndereyim güzel tarafından. :roflol:
25.gün 36.5sabırsıııızzz....
inşallah hamilesindir.
Ne zaman adet olman gerekiyodu.
Ve 1 haftalık ateşini yazarmısın buraya bakalım.
hoşgeldin canım :1hug: evet ağrıların yumişlerinin büyüdüğünün göstergesi delikafadulden
Allah aşkı deme nanselam kızlar iyisiniz maşallahmuhabbette süper..
balkafa çok özletme kendini çabuk dön emi :çok üzgünüm:
ezel eşini suçlama .. arkadaşlar doğru söylemişler.. Takdir Allah'tan .. zamanı gelince sana da gönderir meleğini..
elçin yumoşların büyüyormuş kız hadi hayırlısı bakalım.. bi de çatlat bi de yapıştır oh oldu bitti.. kaydirigubbakcemile3
zambak ne ediyosun .. bugün işin yok mu iş delisi bırak bi gün dağınık kalsın kaydirigubbakcemile3
sabırsız hayra yor belki de hiç beklemediğinde hamileyim dersin şaşkınlıktan mutluluktan ağlarsın inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: cumaya kadar git test yap Allah aşkına kaydirigubbakcemile5 Şeniz
sağol bitanem Şeniz eşim daha iyi çok şükür .. ama zor günler yaşadık bebe filan yoktu aklımda ama nasip işte bide geliverirse tam süper olucak yanisabırsızm yeni yazıyorum cmrtai yazcaktım benmerak ettim seni topictede sordum sabırsız yok ortalarda diye sonra öğrendşmki şin hastalanmış geçmişler olsun canım dikkat edin kendinize umarım şimdilik bisorunu yoktur
zambakcım rejımı bozmak ıstersen beklerım canım...cok basarılı degılım pasta konusunda ama kendı capımda yapcam bıseyler
hazır alırsam derlerkı..kız bısey yapömayı bılmıyor hep hazır allmıs derler...naniknanik
elcıncım hosgeldın canım..yumoslar buyyor o zamn agrı varsa...hadı hayırlısyla ılk ve son asılaman olur
ben cabucak gerı dondum aranıza..sular gııtmıs sınır oldum...
su ıslerını aradım 1 saatten gelır dedıler..suda olmayınca hıc bırsey yapılmıyor
zambakcım azcık vereyım...bısey olmaz bırgun yemekdenkaydirigubbakcemile3
anem şimdık aramıs yaprak felan var dolapta ben getırırım..dedı..cokacimcoook
2 cestıte annemden cıktı pasta..:1hug:
eeeeee kızlar nasılsınız bakimmmmm ben dün gelemedim neler oldu geçmişi okumadımda
canım bende cok sukur belırtı felan yok...belkıde kucuk oldugu ııcın henuz...yemek konusunda massallahım var..hıc tıksınme olmadı...tek mandalınadan tıksınıyorum..onuda cok yerdım ama...aman cnm sende hiç işim yok bide bu halimle hazırlık yapcam...onlar biliyomu haömile olduğunu misafir gekiyolar...tabi bulantı...tiskintin yoksa bişi diyemicem ama...hamile olduğumu bilipte misafir gelcem diyende şaşarım.ç..ben evde 1 aydır yemek yaptığım yok...sağolsun kayınvalidem hafta sonları yapıyo okadar.....bu günlerini ii değerlenir ben yaklaşık senin haftandayken başlamıştı bulantılar....belki olmas sende...bebeişlerimiz sağlıkla gelsinde...
rapunzelcim ağrı değilde böyle hareketlenme var sanki ama iğneyi olduktan yarım saat sonra filan ağrıya benzer bişiler oluyor heheheh ama bana çok erken gibi geldiydi
selam canım. hayırlı olsun tedavin. inşallah Allah tamamına erdiririr hamiş olursun .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?