Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne yiyosanız bende isterim hehehehe yüzsüzlük yaparımmm delikafadulden

yarın bana mısafır gelcek de..pasta felan...cokacimcoook
hadı gel sende elcın..
gezmeden sonra temızlık var ama ona gore..eltımın yaramaz oglu gelıyor..anacım cocuk yerınde hıc durmuyor...duz duvara tırmanıyor..annesıde nor<mal nede olsa tup bebek dısarıya gordu oyle dogdu dıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ınsallah..pc zarar vermez

tulıny
canım dün tüm evi silip süpürdüm bugün hiçbişey yapmadım sadece yatagımı topladım ve burdayımm
azöncede bi yimeek koydumm kocişten laf işitmiyimm dimii ama :mymeka:
rapunzeelimmm
ayrılık uzun sürmediii:roflol::roflol:
e güzel annen azalttı işte yükünükaydirigubbakcemile5

benim herifin spermlerinden heç beklemem romantiklik adamda yokki sperminde olsun puhahahahahah ama bellide olmas inşallahhh öyle bişiy yaparlar heheh ohhhh 8 yumiş heee allah artırsın bacum darısı bizide inşallahhh

elcıncım..benım herıfde hıc ormantık degıldır...sınır eder benı..bızımkıde nasıl olduysa yolunu sasırdı sanırsam...gecenın bır yarası nereye gıdecegını bılemedı...dogru benım yumosa gıtmıs..lülülülülülü

geliyimmmm aç kapıyııı loooo

burdan yamaç paraşütü yapar gayseride inerim okişşşşşş ehehehehehe sende pc nin olduğu odanın kapısına kilit vur amcan kızıyor de ben öyle diyomda hehehehdelikafadulden

aaa canımmmm biz seni yerinden kaldırmayızzz merak etme sennn
tüm işleri biz yaparıızzza.s.
klava: pııışıııkkk oh ne akıllısınn hem misafirlige gelcez hemde temizlik yapcazz
banane ben gelmiyorummm:tomato:
ymem pasta falannnlülülülülülülülülülülülü
elchını bilem gelirmi sana

canım annem saolsun ıslerımı azalttı.temizlık yapamda yarın ben gelırım sabah yaparım dıyor..anam zaten hasta astım bronsıtı var..ben nasıl kıyayım ona..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sular gıtmısde ondan erkenden dondum aranızadelikafadulden

hehehe yanlışlık oldu diyprsun heee benimkide yapsın yanlışlık öyle yanlışlığa can kourban :CüvCüv::jeyyar:

asicim sende buradasınnn galiba
nasılsın canımmm iyimisinna.s.
düşünüyormusun idrar tahlili yapmayı günü gelmedenn

slm canim sen nasilsin ne var ne yok ben bugun gordum msjini
valla ne olan olsun cesaretimi toplayip yarin test yapicam idrar testi bakalim ne var missssssss

asicim özür dilerim bitanem...söyleyince hatirladim...kafam baska yerlerde oluce böyle oluyor bitanem...ama yinede rüyan insallah güzel hayirli seylere cikar tatlimmm

onemli degil canim olabilir herkesin sorunlari var kendimizi anca toparliyoruzzzzz

cuma günü canım. ama cumayı beklemeye gerek kalmayacak gibi

insallah gelmez ya
lutfen cumaya hamileyim de bizeeeee

kiz deli guldurdun beni
benimkilerde sasirsa keske yolu alkol icirip yapsak kocislerleeeeeeee
cicek isini beceremedilerkaydirigubbakcemile

insallah hepimiz icin cok guzel bir hafata olur
insallah bol bol hamis cikar allahim yuzumuzu guldurrrrrr:Saruboceq:

canım yumurtlama trihinden itibaren 14 gün geçtiyse ve ateşin hala düşmediyse bence hamile olabilirsin

kızlar bende eşime bak gözün sperm görsünn utan utan diyorummm
çok komik o video ya:roflol::roflol:

asicim canım bugün yapsan testi olmuyormuuuu:çok üzgünüm:
yarın nasıl gelcekkkdelikafadulden
neyse bebiş olsunda yarınıda beklerizzz

actım kapıyı....parasut bızm tam evın oorda ındıırır..ben senı karsılarım...delikafadulden
dogru valla ben bunu hıc dusunememıstım..kapıyı kılıtlemek...kılıtleyeme ama...kayınvalıdemde gelcek..nederler sona bana...gelın kapılatı kıtlıyor dıye..ama yınede dusuneyım bu durumu

nede olsa kayserılıyım....akılı olcaz demıdelikafadulden
hadı gel yaptrmam sana..nede olsa kocısle temızlıyor..benımkı azcık tıtızde:mymeka:

kızlar moralim acayip bozuldu daha 2 ay önce evlendi arkadaşın biri hamileymiş biz ne zaman sevinecez bu konuda yaaaa :sm_confused:

kız rapunzel bişiy demes kaynanan orda bilgisayar var ellemesinler diye kapadım dersin ben misafir gelince bütün odaları kitliyom hehehehe kimse bişey diyemez valla heç kusura bakmasınlar

ası hosgeldın...
gecesını karıstırma kotu ornek olmak ıstemedım arkadaslara...
o kısmı teget gecıyorum.
bal,nevro bıde sen bılıyon o kısmı...:1ninca:

kızlar moralim acayip bozuldu daha 2 ay önce evlendi arkadaşın biri hamileymiş biz ne zaman sevinecez bu konuda yaaaa :sm_confused:

üzülme canım yaaa arkadaşın için sevinmelisin çünkü bizler gibi uğraş vermiyor rabbim inşallah en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürcek inanıyorum ben :CüvCüv:

canım ben alıştım herzaman üzülmüyorum hatta benimle aynı zamanda evlenenler şimdi 2.ye hamile bile
takma kafana üzülmede
sabır canım bizlerinkide gelecek bigünn:CüvCüv:

elchın sağol canım da hani sizleren biri hamiş olsaydı sevinirdim elbette ama neyse yaaa devam etmesem daha iyi olcak moralim daha da bozuluyo çünkü... inş canım inş :saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…