söylemem söylemem kaydirigubbakcemile2
heheheh a.s merak edin :sm_cool:
kk da yok albümü falan :icecream:
ben görürüm :tomato:
Şimdi herkes emrak ediyo :teytey:
nevrocum ya 3 aşılama şart demişlerdide. 3. aşılama şartı kalkmışmı canım bilgin varmı
Selam canım nasılsın? iyisindir inşallah.Canım bu ay sonuna doğru rapor işlerini başlatacağım. 3 sene doluyor ya. 2 aşılama yaptırmıştım. 3. ye gerek yok dediler. Rapor çıkarsa Nisan gibi bir kere denemeyi düşünüyorum. Bana kalsa Kasım'a kada istemiyorum. Ama eşim boşuna beklemeyelim. Belki bebeğimiz gelir tüp bebekle. Sevincimizi ertelemeyelim. Bebişlerimiz olsun diyor. Tabi herşeyin hayırlısı. Nasip kısmet. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Bakacağız artık. a.s.
30 yaşımı doldurdum. eşim ameliyat olalı üç ayı geçti. 1 yıl sonunda tam iyileşme görünürmüş. bunu duydukça elimde olmadan eşime kızıyorum. Biliyorum çok yanlış ama elimde değil. Geç kaldım , yaşım geçiyor neden biz diyorum. Bana yol gösterin evliliğim tehlikeye girecek.
51 kiloyum bitanem:çok üzgünüm: ben almaya çalışanlardanım naniknanik
yaramazlıktan ha kaydirigubbakcemile3olabülür :jeyyar: balkafam yok buara izne ayrıldı -tatlicadiarzu- en kısa zamanda getircem ama kaydirigubbakcemile5=rapunzell_82;5142370]bence kılon ıyı sabırsızım.hıcde almayı dusunme..a.s
balkafada cok zayıf cok yaramaz oldunuz ıcın kılo almaya bılırsınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüsabırsızım alda kiloları gör bakalım nasıl bişeyyyylülülülülülülülülülülülü
arkadslar ben kactım...bırazonce eltım aradı yarın mısafır geleckmıs bana...offf offf..
esımın akrabaları cok ıyı hazırlanmam gerekecek...
nede olsa erkek evı gelcek..temızlık yaptıktan sonra pasta ısıne gıreyım..bugun bana oturmak haram oldu....
sabahda 8 gıbıde kaynanator gelır...:1ninca:
sıze ıyı sohbetlera.s.a.s.
hoşgeldin canım :1hug: evet ağrıların yumişlerinin büyüdüğünün göstergesi delikafaduldeniğnelerimin ikisini vurundum kaldı 4 gerçektende acımıyomuş heheheheh ne tırsağım yafff
neysem arada kasıklarımda bir hareketlenme oluyor sizdede olmuşmuyu aşılama yaptıran arkadaşlarım
Selam kızlarrrrr nasılsınız bakim ben geldimmmmm
yaramazlıktan ha kaydirigubbakcemile3olabülür :jeyyar: balkafam yok buara izne ayrıldı -tatlicadiarzu- en kısa zamanda getircem ama kaydirigubbakcemile5
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
nevrocum ya 3 aşılama şart demişlerdide. 3. aşılama şartı kalkmışmı canım bilgin varmı
51 kiloyum bitanem:çok üzgünüm: ben almaya çalışanlardanım naniknanik
tatlım üzülme nolur belli olmaz bu işler :lepi: ben pek anlamıyorum bu ateş işinden geçen ayki aşılamamda 36.4te adet gelmişti buay ne hikmetse düşmüyor :sm_confused: ama dediğim gibi buseferde bu şek,ilde yanıltıyor olabilir beni heran düşebilir belkide :bbo:
kızlar merhaba nasılsınız? her gün ara ara takip etmeye çalışıyorum ama yazamadım hiç, çünkü muhabbetinizi kaçırdığım için pek katılamıyorum sanırım yeni hamişlerimiz çıktı , yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.hep dua ediyorum sizin için sizi çok seviyorum.bu arada ben ve bebiş iyiyiz giderek şişiyoruz inşallah en kısa zamanda sizin de haberlerinizi bekliyoruz.öpüyorum
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?