Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba nasılsınız? her gün ara ara takip etmeye çalışıyorum ama yazamadım hiç, çünkü muhabbetinizi kaçırdığım için pek katılamıyorum sanırım yeni hamişlerimiz çıktı , yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.hep dua ediyorum sizin için sizi çok seviyorum.bu arada ben ve bebiş iyiyiz giderek şişiyoruz inşallah en kısa zamanda sizin de haberlerinizi bekliyoruz.öpüyorum

Selam canım nasılsın? iyisindir inşallah.
rapor alma sürecinin başarı ile geçmesni diliyorum. Allah kolaylık versin.

cnm benim hepimiz geçtik bu yolllardan elbette kolay diyil ama şu anda eşinin en büyük destekçisi sen olmalısın iyi günde olduğu kadar kötü gündede yanlarında olcaz tabiki,benim eşimde ameliyat oldu 6 ay sonra etkisini gördük biz biraz sabır lütfen canım yaşınada takma sakın neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz hayırlısı ne zamansa o zaman versin allah bu işlerde psikoloji çok önemli biliyosun böyle davranak hem eşinin hem kendinin psikolojisini bozma bence :teselli:

arkadslar ben kactım...bırazonce eltım aradı yarın mısafır geleckmıs bana...offf offf..
esımın akrabaları cok ıyı hazırlanmam gerekecek...
nede olsa erkek evı gelcek..temızlık yaptıktan sonra pasta ısıne gıreyım..bugun bana oturmak haram oldu....
sabahda 8 gıbıde kaynanator gelır...:1ninca:
sıze ıyı sohbetlera.s.a.s.

=rapunzell_82;5142370]bence kılon ıyı sabırsızım.hıcde almayı dusunme..a.s
balkafada cok zayıf cok yaramaz oldunuz ıcın kılo almaya bılırsınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaramazlıktan ha kaydirigubbakcemile3olabülür :jeyyar: balkafam yok buara izne ayrıldı -tatlicadiarzu- en kısa zamanda getircem ama kaydirigubbakcemile5

sabırsızım alda kiloları gör bakalım nasıl bişeyyyylülülülülülülülülülülülü
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

kolay gelsin ozaman sana
kendini çok yorma temizlıik yapıyorum diye oldugu kadar olura.s.a.s.
pastamı dediinnncokacimcoook:mymeka:

iğnelerimin ikisini vurundum kaldı 4 gerçektende acımıyomuş heheheheh ne tırsağım yafff

neysem arada kasıklarımda bir hareketlenme oluyor sizdede olmuşmuyu aşılama yaptıran arkadaşlarım

iğnelerimin ikisini vurundum kaldı 4 gerçektende acımıyomuş heheheheh ne tırsağım yafff

neysem arada kasıklarımda bir hareketlenme oluyor sizdede olmuşmuyu aşılama yaptıran arkadaşlarım
hoşgeldin canım :1hug: evet ağrıların yumişlerinin büyüdüğünün göstergesi delikafadulden

yaramazsınız ondan tabı kılo almıyorsunuz...
balkafanın kendını toparlamaya ıhtıyacı var sanırım..gece bıraz bahsettı..
ınsallah bıze mujdelı haberler doner buraya
sabırsız balı getırecem dıye sende gıtmede:jeyyar:

zambakcım rejımı bozmak ıstersen beklerım canım...cok basarılı degılım pasta konusunda ama kendı capımda yapcam bıseyler
hazır alırsam derlerkı..kız bısey yapömayı bılmıyor hep hazır allmıs derler...naniknanik

elcıncım hosgeldın canım..yumoslar buyyor o zamn agrı varsa...hadı hayırlısyla ılk ve son asılaman olur

nevrocum ya 3 aşılama şart demişlerdide. 3. aşılama şartı kalkmışmı canım bilgin varmı

Canım ben 2 kere iğneyle olmuştum geçen sene. Gerek yok dediler başka. Bilmiyorum. Asıl 18 şubattan sonra anlayacağım. 3 sene dolunca rapor için işlemler başlayınca herşey açıklığa kavuşacak.

Canım sen almaya çalışıyorsan ben de hazır var. Sana hemen 5 kg göndereyim güzel tarafından. :roflol:

Sağol bitanem. a.s. İyi olmanıza çok sevindim. :1hug: Allah hep iyi etsin. :Saruboceq: Allaha emanet olun bitanem.

:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...

Bana bak balsurat
yanına gelirsem kırarım senin o balkafanı.
Çabuk dön buraya.
Beni hasta etme.
Müslümleştin gene.
Msnyi aç bari.Sinir etme adamı.
Buraya gelmezsen hiç atlatamazsın tek başına....
Sensiz olmaz burası.....
Fazla özletme sakın...
Yoksa kendimize yeni balsurat buluruz ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…