yok sabırsızcım ates olcmedım hıc....kıst olusmamıstır belkıde..cunku atesın gayet guzel gıdıyor..
bende senın gıbı dusunuyordum..o kadr yumosdan sonra kesın kıst olmustur..ne bebegı dıye..
delikafaduldendelikafadulden
casper canım baya bır koılo almısın sende hamıs olda tombık anne olhihoyyythihoyyyt
30 yaşımı doldurdum. eşim ameliyat olalı üç ayı geçti. 1 yıl sonunda tam iyileşme görünürmüş. bunu duydukça elimde olmadan eşime kızıyorum. Biliyorum çok yanlış ama elimde değil. Geç kaldım , yaşım geçiyor neden biz diyorum. Bana yol gösterin evliliğim tehlikeye girecek.
kızlarr ya girelim diyete valla
ben zaten sözüm ona 1aydır dikkat ediyorum 2kilo gitti sadece
nediyorsunuzzz girelimmi diyetee:uhm::uhm:
30 yaşımı doldurdum. eşim ameliyat olalı üç ayı geçti. 1 yıl sonunda tam iyileşme görünürmüş. bunu duydukça elimde olmadan eşime kızıyorum. Biliyorum çok yanlış ama elimde değil. Geç kaldım , yaşım geçiyor neden biz diyorum. Bana yol gösterin evliliğim tehlikeye girecek.
canım nevrom sen ne yapmayı düşünüyorsunn?
yanlış hatırlamıyorsam mart gibi dr.a gitmeyi düşünüyordunn:uhm::uhm:
heheheh çatlayın gördüm işte fıstık gibi hatun içinin güzelliği harbiden yüzüne vurmuşşş
ciddi ciddi çok tatlı bi yüzü var :))
siz çatlayınnn [/QUO
yaa söyle nerde gördünnkiii
gıcıksın işte gıcıkkkkkk lülülülülülü
heheheh çatlayın gördüm işte fıstık gibi hatun içinin güzelliği harbiden yüzüne vurmuşşş
ciddi ciddi çok tatlı bi yüzü var :))
siz çatlayınnn
Canım bu ay sonuna doğru rapor işlerini başlatacağım. 3 sene doluyor ya. 2 aşılama yaptırmıştım. 3. ye gerek yok dediler. Rapor çıkarsa Nisan gibi bir kere denemeyi düşünüyorum. Bana kalsa Kasım'a kada istemiyorum. Ama eşim boşuna beklemeyelim. Belki bebeğimiz gelir tüp bebekle. Sevincimizi ertelemeyelim. Bebişlerimiz olsun diyor. Tabi herşeyin hayırlısı. Nasip kısmet. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Bakacağız artık. a.s.
51 kiloyum bitanem:çok üzgünüm: ben almaya çalışanlardanım naniknaniktopıkte herkes tombıs desenıze...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanırım sabırsızın boyle bır sorunu yok...kadın formunu koruyormu nee..
şimdı hamıslere bakıyorum mıllet bulantıdan zayıflıyor amma ben homını gırtlak yemek yıyorum..:roflol::roflol:
tatlım üzülme nolur belli olmaz bu işler :lepi: ben pek anlamıyorum bu ateş işinden geçen ayki aşılamamda 36.4te adet gelmişti buay ne hikmetse düşmüyor :sm_confused: ama dediğim gibi buseferde bu şek,ilde yanıltıyor olabilir beni heran düşebilir belkide :bbo:ayşecim halini anlayabiliyorum canım banada annem gelmişti oohh sultanlar gibiydim ye,yat ama bekleme süreci çok zor neyseki ailen yanında sohbet muhabbet derken 12 gün hemen geçer ve bize güzel haberler verirsin inşallah :CüvCüv:
yabangülüm canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
sabırsızcım bence bir idrar testi yapsan belkide vgöbüşüne konmuştur sabırsız meleğin :1rolleyes:
bende ölçüyorum 1 aydır 2 gün günüm geçti bugün pembemsi birşeyler var :çok üzgünüm:
son 3 gün ateşim
30.gün: 36.6
31.gün: 36.5
32.gün:36.6
33. gün:36.5 yani bugün :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?