Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topıkte herkes tombıs desenıze...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanırım sabırsızın boyle bır sorunu yok...kadın formunu koruyormu nee..
şimdı hamıslere bakıyorum mıllet bulantıdan zayıflıyor amma ben homını gırtlak yemek yıyorum..:roflol::roflol:

vallaha olim. yeterki olim tombiş anne olmaya razıyım ben. ben şimdiden böyleyim zaten:CüvCüv: hamile kalsam nasıl olurumki :CüvCüv::CüvCüv: ikibirden ben ederim heralde:roflol::roflol:

hayır bence yaşın hiç geçmiş degil
annem 38yaşında dogum yaptı benimm hemde 4.yeee
ayrıca çevremde çok 42yaşında bile hamile kalan var
evliligini neden tehlikeye girecek anlamış degilim allahtan hayırlısını iste bence

ayşecim halini anlayabiliyorum canım banada annem gelmişti oohh sultanlar gibiydim ye,yat ama bekleme süreci çok zor neyseki ailen yanında sohbet muhabbet derken 12 gün hemen geçer ve bize güzel haberler verirsin inşallah :CüvCüv:

yabangülüm canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

sabırsızcım bence bir idrar testi yapsan belkide vgöbüşüne konmuştur sabırsız meleğin :1rolleyes:
bende ölçüyorum 1 aydır 2 gün günüm geçti bugün pembemsi birşeyler var :çok üzgünüm:
son 3 gün ateşim
30.gün: 36.6
31.gün: 36.5
32.gün:36.6
33. gün:36.5 yani bugün :çok üzgünüm:

ezelcim problemin tam olarak ne bilmiyorum ama eşine kızma canım o problem sende de olabildi hem yaşında ne varmış en güzel yaş bence (benim yaşımda 6 gün sonra 30 olcak onun için mi diyorum acaba? :)

heheheh çatlayın gördüm işte fıstık gibi hatun içinin güzelliği harbiden yüzüne vurmuşşş
ciddi ciddi çok tatlı bi yüzü var :))
siz çatlayınnn

kızlarr ya girelim diyete valla
ben zaten sözüm ona 1aydır dikkat ediyorum 2kilo gitti sadece
nediyorsunuzzz girelimmi diyetee:uhm::uhm:

Valla ben yediklerimi çok kısmayacağım. Sadece ekmeği kısacağım. Abur cubur yemiyeceğim. Bol meyve yiyeceğim acıkınca. Çünkü mide genişlemiş bir şekilde artık. İşkembe olmuş. :roflol: :roflol: Küçülene kadar biraz zaman geçer. Birden küçülmez. Zayifet geçirmek istemem. Ama günde 1 saat yürüyeceğim. En az 5 km yürüyeceğim tempolu. Sauna Eşofmanlarından da aldım. Onunla ter atıcam. Planım bu. İnşallah muvaffak olurum. :içelim:

ılk once aramıza hosgeldın..ezelcım...sende haklısın ama bu kadar esının uzerıne gıtmeklede esını dahha cok strese sokarsan..bılıyosun bebiş ıcın ılk once stressız bır yasantımız olmalı..bek aslında cok sey demek bılıyorum ama..bırbırınıze olan sevgınızle bu konuyu asabılırsınız..rabbımde verdıkten sonrada..
burda cok mucızıler yasandı..sende bu mucızıler arsında olabılırsın

canım nevrom sen ne yapmayı düşünüyorsunn?
yanlış hatırlamıyorsam mart gibi dr.a gitmeyi düşünüyordunn:uhm::uhm:

Canım bu ay sonuna doğru rapor işlerini başlatacağım. 3 sene doluyor ya. 2 aşılama yaptırmıştım. 3. ye gerek yok dediler. Rapor çıkarsa Nisan gibi bir kere denemeyi düşünüyorum. Bana kalsa Kasım'a kada istemiyorum. Ama eşim boşuna beklemeyelim. Belki bebeğimiz gelir tüp bebekle. Sevincimizi ertelemeyelim. Bebişlerimiz olsun diyor. Tabi herşeyin hayırlısı. Nasip kısmet. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Bakacağız artık. a.s.

söylemem söylemem kaydirigubbakcemile2
heheheh a.s merak edin :sm_cool:
kk da yok albümü falan :icecream:
ben görürüm :tomato:
Şimdi herkes emrak ediyo :teytey:

heheheh çatlayın gördüm işte fıstık gibi hatun içinin güzelliği harbiden yüzüne vurmuşşş
ciddi ciddi çok tatlı bi yüzü var :))
siz çatlayınnn

demek oyle haa o guzel hatunu bende gordum oyuzden o kılosunu soyledıgınde agzım acıkta kaldı.
bız kandırmıs o zamandelikafaduldendelikafadulden
bencede yuzune vurmus cunku cok samımı bır yuz ıfadesı var..sırnaşık şey

rapunzell arkadaşımıza katılıyorum ezelcim. Siz artık birlik olmalısınız. Bu yolda birsiniz. Beraber mücadele veriyorsunuz. Ki moral en önemli ilaç. Eşini kırmamalısın. Strese girerse , üzülürse değerleri daha da düşer. Ki sorun sende de olabilirdi. Bu çok normal. Artık her 10 çiftten 7'si yardım almadan gebelik sağlayamıyor. Günümüzün şartları , stress , hormonlu gıdalar , küresel ısınma , kirlilik.. Çok etken var. 50 sene öncesiyle şimdiki zaman maalesef bir değil. Ben de 30 yaşındayım canım. Üzülme. Bizler de anne oluruz Allahın izniyle. Hayırlısını dileyelim. Eşlerimize de destek olalım. Allahım vermezse eğer bunda da bir hayır vardır. a.s.

canım bu yaşta bişi yokki . benimde 1 yılım kaldı 30 a hala bebiş yok. eşine niye kızıyosunki bizim sorunumuzda eşimden kaynaklanıyo ama onlarda böyle olsun istemezlerdi. evliliğini tehlikeye sokmak yada kurtarmak senin elinde canım. bu durumunuzu önce kabullenip sonrada çözüm yollarına bakacaksınız. sorun sende olsaydı eşin sana kızsaydı suçluluk duysaydın bir düşün bakalım güzel olurmuydu öyle. tabiki olmazdı canım. bir yandan çözümüne bakarken bir yandanda hayatı yaşamaya bakın canım birbirinizi kırmayın. her şeye rağmen hayat güzel. ne yapalım bu sorunda bizlerin başına geldi ama kaçamayız bundan ne yapacaz hepbirlikte bol bol bebiş için çalışacaz çözüm yolları üreticez canım.

ezelcim öncelikle hoşgeldin sanırım bu yazdıklarında duygusal davranıyorsun eşlerimizin suçu nedirki empati kurmaya çalış, yabizlerde problem olsaydı ve eşimiz bizim hakkımızda böyle düşünmesini istermiydik aslaa seni anlayabiliyorum canım bende 30 yaşımdayım hatta 31 olacağım yakında yaş ilerledikce olmayacak herhalde yaşım da geçiyor psikolojisine giriyorsun ama inanki bunda eşlerimizin hiç suçu yok ellerinde olan birşey değil çünkü sen bize takıl biraz evliliğinde hiçde tehlikeye girmeyecek biz burada ne mucizelere (yüce yaradanımın sayesinde )tanık oluyoruz senide aramızda görmekten memnun oluruz ayrıca :1hug:

canım tüpbebege gececeksin yani
3kez aşılama yapmak gerekmiyormu rapor içinn:uhm:
bencede bekleme yaptır yaniiia.s.a.s.

51 kiloyum bitanem:çok üzgünüm: ben almaya çalışanlardanım naniknanik

tatlım üzülme nolur belli olmaz bu işler :lepi: ben pek anlamıyorum bu ateş işinden geçen ayki aşılamamda 36.4te adet gelmişti buay ne hikmetse düşmüyor :sm_confused: ama dediğim gibi buseferde bu şek,ilde yanıltıyor olabilir beni heran düşebilir belkide :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…