Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pink rosem iyiyim çok şükür başladım aşılamaya bugün nasipse 3. iğnemi olcam bakalım işte sonuç ne olacak hayırlısı sen nasılsın

sen gel bakayım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol:

Noluyooo burdaaaa .. sengözlerimebaksanab rapunzelim açıkla gitsin beee o kadar demişsiniz artıkın merak ettük fisfisfis

asiimmm bende iyiyim çok şükür iğneler dewam bugün 3. yü olcam nasipse cuma günü akmı karamı herşey belli olavak hadi bakalım

bence sende var bişilerr öyle hissediyorum ben

asicim testmi yapcaksın normalde ne zmndı test tarihin

canim normlade test gunum persembe
ama idrarda cikarmi bilmiyorum 11.gun bugun
kizlar insallah icinize dogan dogrudur
sizce o kadar sanslimiyim
bugune kadar yuzum pek gulmedide
elchin canim insallah cuma gunu cok guzel haberler alirsin
kizlar yapmiycam cunku eger cikmazsa kahrolurum evde esimde olmayacak tek basima uzulmek istemiyorum bekliycem

inşşş canım ama hep böle bidahaki aya deyip ufff umut dünyası iştee..kaynana mevzuuna girmeyelim sinirleniyorum boşver canım...herkes kendi havasında zaten oda öyle kabul ettik artık..boşver güzel şeylerden bahsedelimyerimseniben

pink rosem iyiyim çok şükür başladım aşılamaya bugün nasipse 3. iğnemi olcam bakalım işte sonuç ne olacak hayırlısı sen nasılsın

inşşş herşey güzel gidecek hayırlısıylaa..gelsin bebişlerr...kaydirigubbakcemile5

asicim bencede yapma bekledin bekledin biraz daha bekle belkide ardır ama çıkmaz boşuna kendini yıpratma bizde bekleriz güzel haberi canım benim ama sen sakın üzülme okişşş pozitif ol herdaim

inşşş herşey güzel gidecek hayırlısıylaa..gelsin bebişlerr...

inşallahh pink rosem inşallahhh aminnnnnnnn

asıcım ıdrrar testlerı zaten cok guvenılır olmuyor..cunku adet 2 gun gecmıstı yaptım bısey cıkmadı..bazı kıslıerde 10 gun adet tarıhı gecmesı gerekıyormus..
gercı 2.defa test yapmıstım..onuda beceremedım..delikafadulden

:1hugembe gulum canım..senın pozıtıflıgıne cok ınanıyorum..ve ınan herkese cok guzel moral verıyorsun.ınsallah senıde hamısler kervanında goruruz...:CüvCüv::CüvCüv::asigim:

asicim bencede yapma bekledin bekledin biraz daha bekle belkide ardır ama çıkmaz boşuna kendini yıpratma bizde bekleriz güzel haberi canım benim ama sen sakın üzülme okişşş pozitif ol herdaim

haklisiniz canlarim o yuzden yapmiycam bekleriz bakalim cumayi
akmi karami az kaldi

ben kacarim ne kadar guzel kalbaligiz bugun iyi bir hamile haberi giderdi aslinda ama bellide olmaz gelir insallah
delikafadulden:CüvCüv:

geellll nolmuş gelll kaydirigubbakcemile3 iinş vardır canım hepsi şaka .. Allah yüzünü güldürsün bu ay :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asicim bekle madem.. ama stres yapma tuttu mu tutmadı mı diye.. az da kalmış.. inş güzel haberler verirsin bize .. 2 ya da 3 lü sositososito sositososito

ben kaçırmışım kız sohbeti hangi video o

kızlar ben kaçtım yoksa benim ev kaçacak heheheh gidemde biraz temizlik yapam okişşşşş öperim hepiciğinizi byeeeeeeeeeee

asiiiiiiii idrar testinmi bahsediyon sen 11 gün kan testi yaptım benn
hoş ondan önce idrarda yaptım 10. gün çıkmıştı çokkk çok silikti ama benim ikizgebelikti yani düşün

gel seni bi öpemm..Şeniz
balkafayı özledim benn siz kızlaarr..şakkıdı

bende senı opeyım..kızlar yanlıs anlayacak ama ınan senın hamıs olmanı cok ıstıyorum..Şeniz:CüvCüv:
bende ozledım..şimdı o da olsaydı buurda neler neler yapardı..basta sevcanı korkuturdu..
delu kız....:1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…