Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nerden bakıyosunuz bana da söyleyin.....
ben de bakıcam nevroya.

kızlar süpersiniz yine :roflol:
şu bahsettiğiniz video nerede bende ormantik sperm görmek istiyom -tatlicadiarzu-

zambakcım hangi video canım oo merak ettim spermlerle ilgili bende buluyumda seyrettirreyim

asicim inşallah iyi haberlerini alıcaz tatlım

sabırsızım hamile olmayasın tatlım negüzel olur demi hiç beklemdeiğin anda

akşam yapıcam kızlar albüm eve gideyim işyerindeyim burda resim yok :)))
en güzellerinden bulayım bare :)))

nevrocum bende resimlerine baktım çok tatlı ve güzelsin maşallah rabbim inşallah sana senin kadar tatlı ve güzel bir bebek nasip eder......a.s.

yapmaya calıstımda olmadı resımlerın boyutu buykmus... :))deneyecegım yenıden..
olunca haber verırım ...
cok guzel degulım onu soyleyeyım..azcık sıskoyum
gercı zayıf resmımı koyarım bende nevro gıbı :)))
saka saka nevro sakın kızma..

heuehueheuheuu bende zayıf resimlerimi bulucam üstten çekilmiş üstüm zayıf :))))
akşam bende haber veririm bakalım beni nasıl tahmin ettiniz nasıl çıkıcam değişik oluyo ya
rapunzelim eminim güzelsin ama hamişlik insanın çooookkk güzelleştiriyo buna emin ol
ben hamişken çok güzelmişim herkes öyle demişti o zaman ((

:mymeka: :mymeka: Kız o fotoğraflar yeni çekildi. Zayıf fotoğraf değil onlar. Evdekilerle karıştırdın herhalde. :roflol: :roflol: :roflol:

smhsmh canımmmmmmm gerçekten çok güzell ve çok tatlısınn..gözlerr süper....................maşalah sana...............

nevrom çok doğal bi güzelliğin var çok tatlısın gerçekten yaa ben herkesi görmek istiyorum ama iş çok burda eve gidince artık ama listesinde olmadıklarımı göremiycemmi şimdi :uhm:

smhsmh canımmmmmmm gerçekten çok güzell ve çok tatlısınn..gözlerr süper....................maşalah sana...............
teşekkür ederim tatlım sağolasın:1hug:
nevrom çok doğal bi güzelliğin var çok tatlısın gerçekten yaa ben herkesi görmek istiyorum ama iş çok burda eve gidince artık ama listesinde olmadıklarımı göremiycemmi şimdi :uhm:

ben sana teklif ettim şimdi kabul edersin
o zaman görürsün
ama diğer arkadaşlar beni sadece arkadaşlarım görebilsini işaretlemeyip
herkese açtılarsa herkesi görebilirsin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…