Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol bitanem. O güzel dileklerin için sağol. Seni sefiyommmmmm. :asigim: :asigim:

selam kızlar. Ben geldim. Ne güzel herkes burda Şeniz Bugün eşimin doğum günü ona pasta falan yaptım. Bu arada benim adetim 2 gün gecikti ama geçen ay da kist falan böyle olmuştu. Umutlanamıyorum o yüzden. Keşke sürpriz olsa da eşime de en büyük hediyeyi verebilsem.

romantik sperm canım .. ara çıkar gülle gidiyor yumoşuna :roflol: :roflol:

hımmmmm şu centirmen spermi diyosunuz bende çok gülmüştüm ona ya. bizimkiler centirmen değil ya ondan bulamıyolar yolu kızım yumoşlarda akıllı artık boşo boşona kapıyı açarlarmı yumoşlarında kalbi var :roflol::roflol::roflol:

bizimkiler salına salına gidiyolar eli boş tabi yumoşlarda bakıyo elleri boş küsüyolar. yumoşlarda aralarında diyodurlarki kızım bak filancanınki bilmemne getirmiş sakın boş gelene açma:roflol::roflol::roflol:

Beni merak eden arkadaşlarım için albüme birkaç resim koydum. lila boğazlı kazak olan benim. Burda işyerinde laptopla çekildik.kaydirigubbakcemile3iki fotoğrafım daha vardı burda onları da ekledim. Yalnız birkaç gün içinde sileceğim. a.s. a.s. Sadece listemdeki arkadaşlarım görebiliyor. Zaten sizlerde listemdesiniz bakabilirsiniz. a.s. :asigim:

slm arkadaşlar,nasılsınız,ben iyi sayılırım ,günler geçiyor işte bir şekilde,şafak 103
dün arkadaşımın kızının doğum günüydü,1 yaşına girdi,maşallah çok tatlı bir kız,arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı olmuştu ve varikoselin en son aşamasındaymış artık ,çocukları olmuyordu,ameliyattan bir sene sonra arkadaşım hamile kaldı,ameliyat öncesi sperm sayısı 900.000 ve 6 ay sonra sayı ve hareketlilik artmış,13 milyona yükselmişti ve sonraki 6 aydan sonra mutlu haberi aldık,benim gözümün önünde canlı bir örnek var ve biz eşimle bu yüzden daha da bir umutluyuz,sizde umudunuzu kaybetmeyin,bu işler sabır işi,güzel şeylere hemen kavuşamıyoruz malesef,şükredip pes etmemek gerek,dünkü o güzel tabloyu size kelimelerle anlatamam,o ufaklığı görünce herşeye değer diyorum,ameliyata,tedavilere,bekleyişlere değer bence...

asiicim ya senin test günün perşembemi ????? nasıl yani
senin mikroenjeksiyon değilmi diğer adıyla tüp bebek ben ona göre yazdım çıkar diye
tüp bebekte ben 10.gün de idrarda 11günde kanda çıktı demek istedim

bende merak ettım..bıraz once sormustum..sanırım kımsenın bılgısı olmadıgı ıcın cevaplamadılar...
cunku ıgenlerını yapıyordu...opusu ne zaman olcak acaba:uhm:

benimde aklımdaydı. sabahda geçmişe baktım geldide görmedimmi acaba dedim ama gelmemiş. inşallah iyidir. aymessssssssssssssssssssssss

nevroşum kalbinin güzelliği yüzüne yansımış,canım benim maşallah ne güzel bir hatunsun,Allah eşinle birlikte mutluluğunu daim etsin,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

canlarım baya yazmışsınız maşallah. bir gittim geldim dolmuş sayfalar.

şimdi telefon geldi bir toplantaya gidip gelmem lazım kızlar yavaş yavaş konuşun geri gelicem beni bekleyin anacımm

nevrocum canım seni gerçekten merak ediyordum. Buradaki sıcaklığın, samimiyetin hatta çok daha fazlası var resimlerinde. Seni görebildiğime çok sevindim. hihoyyyt

Herkes nevronun resmine bakmaya gitti bir anda sayı azalmış topiğe bakan delikafadulden
gelin bakem iyi meraklandırdım delikafadulden
bana hak vereceksiniz
cidden insna merak ediyor ya karşısındaki kişiyi değilmü özellikle çok konuşanları :roflol:
mesela ben balımmııı smhsmsh :jeyyar: sonra asicimi pinkkiii casperımı kaydirigubbakcemile2
sonraaaaa varda var :1ninca:

:teytey:nevocum okadar tatlısınki bitanem 18lik çıtırlar gibisin maşllah inşallah senin gibi cici bi kızın olur tatlımm

nevocum zıyaretcı mesajına yazdım ama burdanda yazayım..sıtenın albumundede varsın....
be yorumlarımı yapmısdım ama bırdaha yapayım..ızmır hatunusun nede olsa demı..
yagmurcanın da dedıgı gıbı..ıcının guzellıgı yuzunu vurmus...

bal cok seker...tam adı gıbı..asıde fıstık gıbı...bebeklerıde ona cekerse..guzel olcak..
nılayım canım uzun zamndır gelmıyor buraya ama oda cok guzelllhihoyyyt
bende..senı merak edıyommm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkesı merak edıyorum

bitanem öylemi diyosun bende bahsettiğin kişileri merak ediyorum
ama benim albümümde var benimde sadece arkadaş listem görebiliyo
listemde yoksan arkadaşlık teklif et bakıyım sonra görürsün
bakalım hayalinde nasılım beni beğenicenmi

:teytey:nevocum okadar tatlısınki bitanem 18lik çıtırlar gibisin maşllah inşallah senin gibi cici bi kızın olur tatlımm

yaaa sabırsızım cidden bu hatum 18 gibi çok beğendim bende:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…