teşekkür ederim tatlım :asigim:Şeniz
sabırsız yoksa hamişmisin heyecandan tıkandım
yarabbim yaa hadi inşallah:Saruboceq:
canım benim bende eşine katılıyorum en çokta senin olsun istiyorum:lepi:
herşeyde bi hayır vardır
eşini dinle ve başlayın lütfen :1hug:
hadi inşallah yaa:lepi:
asicim stres yok tamammı
ben senden heyecanlıyım
cuma idi demi sonuç şurda ne kaldıki
sositososito sositososito
romantik sperm canım .. ara çıkar gülle gidiyor yumoşuna :roflol: :roflol:
aymes nerelerdesin sennnnnnnnn. merak ettim ben. Hiç uğramadı bugünn. :1shok: :uhm:
bende merak ettım..bıraz once sormustum..sanırım kımsenın bılgısı olmadıgı ıcın cevaplamadılar...
cunku ıgenlerını yapıyordu...opusu ne zaman olcak acaba:uhm:
Beni merak eden arkadaşlarım için albüme birkaç resim koydum. lila boğazlı kazak olan benim. Burda işyerinde laptopla çekildik.kaydirigubbakcemile3iki fotoğrafım daha vardı burda onları da ekledim. Yalnız birkaç gün içinde sileceğim. a.s. a.s. Sadece listemdeki arkadaşlarım görebiliyor. Zaten sizlerde listemdesiniz bakabilirsiniz. a.s. :asigim:
Herkes nevronun resmine bakmaya gitti bir anda sayı azalmış topiğe bakan delikafadulden
gelin bakem iyi meraklandırdım delikafadulden
bana hak vereceksiniz
cidden insna merak ediyor ya karşısındaki kişiyi değilmü özellikle çok konuşanları :roflol:
mesela ben balımmııı smhsmsh :jeyyar: sonra asicimi pinkkiii casperımı kaydirigubbakcemile2
sonraaaaa varda var :1ninca:
aymes nerelerdesin sennnnnnnnn. merak ettim ben. Hiç uğramadı bugünn. :1shok: :uhm:
bitanem öylemi diyosun bende bahsettiğin kişileri merak ediyorumHerkes nevronun resmine bakmaya gitti bir anda sayı azalmış topiğe bakan delikafadulden
gelin bakem iyi meraklandırdım delikafadulden
bana hak vereceksiniz
cidden insna merak ediyor ya karşısındaki kişiyi değilmü özellikle çok konuşanları :roflol:
mesela ben balımmııı smhsmsh :jeyyar: sonra asicimi pinkkiii casperımı kaydirigubbakcemile2
sonraaaaa varda var :1ninca:
:teytey:nevocum okadar tatlısınki bitanem 18lik çıtırlar gibisin maşllah inşallah senin gibi cici bi kızın olur tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?