Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinize desteginiz ve dualariniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum canllarimŞeniz
sinavi aldimmmmmmkaydirigubbakcemile5:hooray::sm_cool:
düsündügüm gibi islerimde uzun sürmeden geldimm eve...saat 3tede doktorda andevum var...insallah ondanda yüzümün akiyla cikicam:1rolleyes:
simdi hazir vaktim varken gecmisi eccik okuyayimmm..
hepinizi cooook seviorummmmmm:asigim:

canım zuzum:asigim:
çook sevindim yaaa:dance:
oleydelikafadulden
şimdi en büyük güzel haberde sıra hadi bakalım:1hug:

cucucum bu çok güzel bir haber hadi şimdi sıra dr dan gelecek güzel haberlere :1rolleyes:

elitu ben albümüne ulaşamadım sadece arkidişlerinmi görüyor canım :icecream:

smh bende o güzel gözleri görmek istiyorum amaaaa :çok üzgünüm:

ya bende merak ediyorum hepinizi,özellikle albüme resim koyan arkadaşlar,resimlerinizi görmem için bana da teklif gönderin :asigim:
ben eksik kalmayayım:jeyyar::jeyyar:

Canımmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrr :teytey: :hooray::teytey: :hooray:

Ohhh beeee. Büyük bir yük kalktıııııııııı. :teytey: :teytey: :sm_cool:

İnşallah doktor randevusu da iyi geçecek. :Saruboceq: :Saruboceq:

:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşalalh canım sana ne güzel bakıyorlar:::allah razı olsun:::canım inşalalh pozitif olur::::

bütün işlerinde allah yardımcın olsun:::güzel haberlerle gelirsin inşalalh

gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım
inşalalh keseyide görürsün canım....
cuma günü canım. ama cumayı beklemeye gerek kalmayacak gibi
pozitif ol bakim....kızıyorum ama...inşallah pozitf çıkacak....
36.7 çıkıyor canım CADIARZU

:Saruboceq:
maşalalh canım.....inşallah düşmez....

çok yanlış düşünüyorsunuz.....evliliğiniz bu yüzden sıkıntıdaysa.çok yanlış bence....aynı problem sizdede olabilirdi...hatta olmayacağı ne malum.....

hakkınıozda hayırlısı nasılsa öyle olsun canım....
iğnelerimin ikisini vurundum kaldı 4 gerçektende acımıyomuş heheheheh ne tırsağım yafff

neysem arada kasıklarımda bir hareketlenme oluyor sizdede olmuşmuyu aşılama yaptıran arkadaşlarım

hadi bakalım hayırlı olsun canım.....

Benim için güzel söz sarfeden herkese çok teşekkür ediyorum. a.s. Şeniz Ne güzel sözler söylemişsiniz. Hakediyormuyum o kadarını bilmiyorum ama beni bu kadar sevdiğiniz için çok şanslıyım ben. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :Saruboceq: İyiki sizleri tanımışım. :1hug: Hepinizi çok seviyorum. :asigim: Bazı arkadaşlarıma fotoğrafımı MSN'den göstermiştim ama bugün burda çok merak eden olunca koyayım dedim. Eşim görse beni çiğ çiğ yer kaydirigubbakcemile sositososito :roflol:

Son düzenleme:

canım ekledim seni. Şimdi görebilirsin.

nevro cum aynen canım. Benim ki de çok kıskanç. Duysa o da benii yer. Face..k una bile arkadaşları görmesin die benim resimlerimi koymuyor. Ben de istemem koymasını da. işte böyle bi durum.

nevroyu gördüm nevroyu gördüm. hiçde öyle kilolu gözükmüyosun boyda olunca. ama arkadaşlara katılıyorum hakketten izmir güzeliymişsin ha
derler ya izmirin kızları güzel olur şekil nevrooo

çok sevindim canım:lepi:
asicim test gününü bekle istersen....şimdiki sonuç net olmaz....

canlar sohbet çok güzel....ama benim çıkmam lazım:çok üzgünüm: sonra görüşürüz:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…