hepinize desteginiz ve dualariniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum canllarimŞeniz
sinavi aldimmmmmmkaydirigubbakcemile5:hooray::sm_cool:
düsündügüm gibi islerimde uzun sürmeden geldimm eve...saat 3tede doktorda andevum var...insallah ondanda yüzümün akiyla cikicam:1rolleyes:
simdi hazir vaktim varken gecmisi eccik okuyayimmm..
hepinizi cooook seviorummmmmm:asigim:
hepinize desteginiz ve dualariniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum canllarimŞeniz
düsündügüm gibi islerimde uzun sürmeden geldimm eve...saat 3tede doktorda andevum var...insallah ondanda yüzümün akiyla cikicam:1rolleyes:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
maşalalh canım sana ne güzel bakıyorlar:::allah razı olsun:::canım inşalalh pozitif olur::::slm, kizlar, nasilsiniz?
ben hala dinlenmede daha dogrusuSIKI yonetimdeyim, esim annem, kizkardesim yenggem...hepsi basimda gardiyan bu yuzden ancak yazabiliyorum.
beni dusunen ve dusunmeyen butuuuuun arkadaslarima kucak dolusu sevgiler, yeni hamilerimze hayirli olsun allah kucaklarinada almayi nasip etsin.
ben butun gun yatiyorum, yemekler onume tepsiyle geliyo, yani durumum çok iyi ama bu seferde ya tutmazsa o kadar insanda benimle birlikte uzulecek buda biraz stres yapiyo ama allaha sukurler olsun içim hala huzur dolu. karin agrilarim ama bu normaldir çunki bir suru hormon kullaniyorum ayriyetten birde metformin (seker hapi pko için) kullaniyorum buda zaten acayip bagirsak faliyeti yapiyo)
dunden beri goguslerim çok sisti nerdeyse ayaklarimi goremicem) ya aslinda tupbebek transferinden 11 gun sonra idrarda çikiyo, yani aslinda cumartesi test yapabilirim ama daha karar veremedim, yaptirip meragimi gidersemmi yoksa buyu bozulmasin diye beklesemmi bilemiyorum..
annem çok umutlu bu sefer tutacak gorursun diyo, dusuk yaptigimdada soylemisti, insallah haklidir.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun....
Katsamda gönlümün sabrina sabir,yarinki hasretin bugünden hazir.Sanmaki gönlüm öylesine kederli,hasretin bile senin kadar degerli
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bütün işlerinde allah yardımcın olsun:::güzel haberlerle gelirsin inşalalhgünaydin kizlar..harika bir hafta diliyorum herkese...
aysecim insallah bebegin seninledir canim,dualarimizdasin...
canlar cikmadan size bakayim dedim..simdi okula gidiyorum sonuc icin,sonrada doktora gidecegim..eve dönmem en gec 6yi bulur,cünkü ev okul klinik tam ters yerlerdecok ümitliyim,insallah yumoslarim saglamdir,gereken boyuta ulasmistir ve kistleri almak zorunda kalmazlar...
hepinizi cok öpüyorum,sevgiyle kalin...
inşalalh keseyide görürsün canım....gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım
pozitif ol bakim....kızıyorum ama...inşallah pozitf çıkacak....cuma günü canım. ama cumayı beklemeye gerek kalmayacak gibi
maşalalh canım.....inşallah düşmez....36.7 çıkıyor canım CADIARZU
:Saruboceq:
çok yanlış düşünüyorsunuz.....evliliğiniz bu yüzden sıkıntıdaysa.çok yanlış bence....aynı problem sizdede olabilirdi...hatta olmayacağı ne malum.....30 yaşımı doldurdum. eşim ameliyat olalı üç ayı geçti. 1 yıl sonunda tam iyileşme görünürmüş. bunu duydukça elimde olmadan eşime kızıyorum. Biliyorum çok yanlış ama elimde değil. Geç kaldım , yaşım geçiyor neden biz diyorum. Bana yol gösterin evliliğim tehlikeye girecek.
hakkınıozda hayırlısı nasılsa öyle olsun canım....Canım bu ay sonuna doğru rapor işlerini başlatacağım. 3 sene doluyor ya. 2 aşılama yaptırmıştım. 3. ye gerek yok dediler. Rapor çıkarsa Nisan gibi bir kere denemeyi düşünüyorum. Bana kalsa Kasım'a kada istemiyorum. Ama eşim boşuna beklemeyelim. Belki bebeğimiz gelir tüp bebekle. Sevincimizi ertelemeyelim. Bebişlerimiz olsun diyor. Tabi herşeyin hayırlısı. Nasip kısmet. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Bakacağız artık. a.s.
iğnelerimin ikisini vurundum kaldı 4 gerçektende acımıyomuş heheheheh ne tırsağım yafff
neysem arada kasıklarımda bir hareketlenme oluyor sizdede olmuşmuyu aşılama yaptıran arkadaşlarım
cucucum bu çok güzel bir haber hadi şimdi sıra dr dan gelecek güzel haberlere :1rolleyes:
elitu ben albümüne ulaşamadım sadece arkidişlerinmi görüyor canım :icecream:
smh bende o güzel gözleri görmek istiyorum amaaaa :çok üzgünüm:
canım ekledim seni. Şimdi görebilirsin.
çok sevindim canım:lepi:hepinize desteginiz ve dualariniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum canllarimŞeniz
asicim test gününü bekle istersen....şimdiki sonuç net olmaz....canim normlade test gunum persembe
ama idrarda cikarmi bilmiyorum 11.gun bugun
kizlar insallah icinize dogan dogrudur
sizce o kadar sanslimiyim
bugune kadar yuzum pek gulmedide
elchin canim insallah cuma gunu cok guzel haberler alirsin
kizlar yapmiycam cunku eger cikmazsa kahrolurum evde esimde olmayacak tek basima uzulmek istemiyorum bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?