Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar size güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı sonuç 0.1 çıkmış ağlamaktan gözlerim şişti .eşim çok ümitliydi oda çok üzüldü belli etmiyor.ben hamile kalamayacam heralde hiç senağlamasenağlama aşılama yaptırınca hemen olacakmış gibi sevinmiştim ama allah nasip etmedimi olmuyor.çok üzgünüm artık bi daha test yaptırmayacam test sonucunu alana kadar heyecandan ölüyordum..ama o heyecan yerini üzüntüye bıraktı..işallah sizlerin haberlerinizi alırım sevinirim.ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yabangülüm canım üzülme diyeceğim ama boş biliyorum. Canım Allah ım inşallah bir an önce güldürür yüzünü. Herşeyde bir hayır vardır elbet. :teselli:

canim benim cok uzuldum gercekten
ama durmak yok umitsizlige kapilmak yok arka arkaya devam et sansin daha cok yukselsin
ki belkide 2.gerek kalmadan mevlam yuzunu guldurur
aglama diyemiycem ama cok yipratma kendini
:CüvCüv:

çok ama çok üzüldüm bitanem :çok üzgünüm: ne desk boş .. ama ümidimiz bitmedi birgün olucak gamyoncuiremsu sen,i seviyoruz Şeniz

[COLOR="Indigo[COLOR="Red"]"]AYMES canim insallah hersey yolundadir ve bizlere cok guzel haberler getirceksin canim arkadasim benim aklim sende eminim hic sorun cikarmadan muayneni oldun [/COLOR][/COLOR]

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. :teselli: İlk aşılamamda hiçbir şey bilmiyordum. İnan senin kadar fikir sahibi de değildim. Zannediyordum ki olacak. Öyle ümitlenmiştim ki , hatta kesin emindim. O kadar cahildim yani. Yüzde olarak bile düşünmüyordum. Sonucu almaya gittiğimde içimde çok büyük heyecan vardı. Ama doktor bana pozitif diyecekti. Ben emindim o kadar yani. Doktor bana gebelik yok deyince , neye uğradığımı şaşırdım. Başımdan aşağıya kaynar sular indi. Olamaz dedim içimden , yutkunamadım bile. Boğazıma takıldı bişiler. Neyse kendimi tuttum , odadan çıktım , merdivenlerden iniyordum ki hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. eşim de yanımdaydı. Garibim o da olacak sanıyormuş. Beni mi teselli etsin , üzülsün mü bilemedi. Hastane bahçesinde saatlerce ağladım. Sonra işe geldim ağladım. Akşam eve geldim ağladım. 2-3 gün böyle geçti. Ama Allahım güç verdi sabır verdi. Ve sonrasında bu kadar güçlüyüm. Keşke olsaydı. Ama olmadı. Tüp Bebeğin bile garantisi yok. Allahım alacaksa vermesin , o acıyı kaldıramayız. Hayırlısını bekliyoruz. Bize de nasip olacak inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama üzülme bitanem hem aşılamadan sonraki ayda hamile kalan bir çok arkadaşımızda var gönlünü ferah tut canımrabbim gönlüne göre versin inşallah:1hug:

nevocum yine çok güzel yazmıssın ağlattın beni senağlama o duyguyu 4kezyumurtlama takibi ve negatif 1 aşılama ile tam 5kez yaşadım ümidim diplerde ama ümitsizde yaşanmıyor :1no2:

arkadaşlar bu arada smhsmh grdüm maşallah çok güzel ve çok tatlı...anlaşıldıki bu topicin kızları çok güzel galiba......

yabangülüm canım üzülme diyeceğim ama boş biliyorum. Canım Allah ım inşallah bir an önce güldürür yüzünü. Herşeyde bir hayır vardır elbet. :teselli:

canim benim cok uzuldum gercekten
ama durmak yok umitsizlige kapilmak yok arka arkaya devam et sansin daha cok yukselsin
ki belkide 2.gerek kalmadan mevlam yuzunu guldurur
aglama diyemiycem ama cok yipratma kendini
:CüvCüv:

çok ama çok üzüldüm bitanem :çok üzgünüm: ne desk boş .. ama ümidimiz bitmedi birgün olucak gamyoncuiremsu sen,i seviyoruz Şeniz

normal tedavide üzülüyorsun ama bu kadar değil aşılama yaptırınca olacak sanıyor insan..bende eve gelene kadar ağladım eve gelincede hıçkıra hıçkıra ağladım.senağlamasenağlama allahım nasip etseydi olurdu demekki benim için hayırlsıs buymuş.işallah nasip eder bir gün hepimize.hiç düşünemiyorum bir gün bağırarak hamileyim diyebileceğimi 6 yıla girdik 6 yıldır o özlemle yaşadım ama nasip olmadı bi türlü..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:şükürler olsun herşeyi rabbim bizim hayrımız için ertelemiş demekki hayırlı olan buymuş..:çok üzgünüm:

cnm benim üzme tatlı canını zamanı değilmiş demekki zaten 1. aşılamada tutma yüzdesi düşük o yüzdenn hemen pes etme hamile kalamıycamda ne demek hepimiz bi gün kavuşucaz meleklerimize :teselli:

canım benim ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama üzülme bitanem hem aşılamadan sonraki ayda hamile kalan bir çok arkadaşımızda var gönlünü ferah tut canımrabbim gönlüne göre versin inşallah:1hug:

bilmiyorum zelişçim şu an çok karma karışığım ne düşüneceğimi bilmiyorum.bir gün hamileyim diyebilecekmiyim onu bile bilmiyorum.allahtan ümit kesilmez o istedimi olur şüphesiz,üzülüyor insan işte..çok şükür rabbime herşeyde bi hayır vardır...

yabagülüm canım benım üzlme neolur ümitsiz hiçbirşey olmaz merak etme bebişlerimiz hiç ummmadıgımız anda gelecekler buna inan cnımn ümidini kaybetmee....

kızlar benım günüm yaklasıor ya 4.ünde oolmam gerek sanırım gelcekler belim agrıor akıntım var sizivlceler cıktı göğüslerimde acıorr kendını har ay oldugu gibi buayda belli etti benım kırmızılar of bıktım ya bunları görmekten bikerede görmesem neolur allahım offf

yabangülüm,kafana çok takma dicem ama elinde değildir şimdi biliyorum biz senin yanındayız dualarımız seninle inş bir daha ki sefere

işallah canım...benimde göğüslerim ağrıyordu şişlerdi,karnımada ara ara ağrı giriyordu biliyorum her zamanki belirtim ama yinede ümidim vardı hamilelik belirtisiyle adet belirtileri aynıymış diye okuyunca ümitlendim iyice ve sonuç negatif çıktı..

yabangülüm canım inşallah bi dahaki sefere olur
lütfen üzülme
Allahım birgün bize de vericek inşallah meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…