yabangülüm,kafana çok takma dicem ama elinde değildir şimdi biliyorum biz senin yanındayız dualarımız seninle inş bir daha ki sefere
yabangülüm canım inşallah bi dahaki sefere olur
lütfen üzülme
Allahım birgün bize de vericek inşallah meleklerimizi
işallah canım...benimde göğüslerim ağrıyordu şişlerdi,karnımada ara ara ağrı giriyordu biliyorum her zamanki belirtim ama yinede ümidim vardı hamilelik belirtisiyle adet belirtileri aynıymış diye okuyunca ümitlendim iyice ve sonuç negatif çıktı..
kızlar size güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı sonuç 0.1 çıkmış ağlamaktan gözlerim şişti .eşim çok ümitliydi oda çok üzüldü belli etmiyor.ben hamile kalamayacam heralde hiç senağlamasenağlama aşılama yaptırınca hemen olacakmış gibi sevinmiştim ama allah nasip etmedimi olmuyor.çok üzgünüm artık bi daha test yaptırmayacam test sonucunu alana kadar heyecandan ölüyordum..ama o heyecan yerini üzüntüye bıraktı..işallah sizlerin haberlerinizi alırım sevinirim.ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar size güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı sonuç 0.1 çıkmış ağlamaktan gözlerim şişti .eşim çok ümitliydi oda çok üzüldü belli etmiyor.ben hamile kalamayacam heralde hiç senağlamasenağlama aşılama yaptırınca hemen olacakmış gibi sevinmiştim ama allah nasip etmedimi olmuyor.çok üzgünüm artık bi daha test yaptırmayacam test sonucunu alana kadar heyecandan ölüyordum..ama o heyecan yerini üzüntüye bıraktı..işallah sizlerin haberlerinizi alırım sevinirim.ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
a.s.a.s.a.s. kaydirigubbakcemile3 ŞenizŞenizcanım benımseni anlıorum bende hep adet olcagımı anlasam bile diorum acaba varmı bende aynı olcagını ümit ediıorum ama olmuor işte yok zamanımız gelmemiş daha bakalım nekadar daha beklıcez hakkımızda hayırlsı olsun canım fazla düşünp üzme kendini olurmu?:teselli::1hug:a.s.:çok üzgünüm:
bir an kendimi tüpbebek sonucu aldığım günde hissettim :çok üzgünüm: o kadar emek verdim sonucunu alacağım zannediyorsun ama malesef :çok üzgünüm:
daha fazla emek vermek gerekiyor o zaman diyorsun bu bizim yaşamamız gereken kaderimiz yabangülcüm :teselli:
üzüntünü o kadar iyi anlayabiliyorumki ama" hakkımda hayırlısı buymuş demekki " demekten başka ne olabilirki diyebileceğimiz rabbim içine ferahlık versin canım :1hug:
işallah canım..canim uzulme diyicem ama ise yaramiycak biliyorum :teselli:
insallah zamani gelince hepimizin bebisleri gelicek
insallah en kisa zamanda olucak bu
evet olup kaybetmesi daha kötü allah kimseye vermesin..Yabangülüm üzülme diyicem olmayacak :teselli: ama Nevromun dediği gibi rabbim alacaksa vermesin :1no2:
Bende bu hayal kırıklığını yaşadım 3 yumrtlama takibi 1 de aşılama olmadı hayallerim yıkıldı :1no2:
Ne mi oldu tüp bebek yaptırdık daha 7.gününde lekelenmelerim başladı nasıl ağladım anlatamam dünyam yıkıldı sandım meğer yıkılmamışım
ve sonucu öğrendim bebeklerim vardı benimleydi........
Herşey güzeldi 5.5 ay ve tutmadı sanıpta dünyamın yıkıldığı an aslında belki iyi bir andı
Nasıl mı anladım yavrularımı kaybedince senağlama
Asıl yıkım onları kaybetmekti
Asıl yıkım sevinçle hazırladığım odalarını toprlamaktı
Asıl yıkım onları hissedip onları ellerinle toprağa vermekti senağlama
Bu yüzden bundan sonra ki denemelerim tutmassa da üzülmeyceğim bundan büyük yıkım yok hayatta...
Daha çok yolun başındasın daha çok yolun başındayım
Umarım birgün Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza verecek
Yeter ki sabır
Biraz daha sabır kızlar.......
canım diyecek söz bulamıyorumm
agla aglada rahatla canımmmm
ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor tabiki
umudun umudumuz hiç bitmesinnn:teselli:
yabangülüm canım çok üzüldüm kısmet değilmiş zamanı gelmemiş allahım en güzel zamanını bekliyodur vermek için sende üzülme desem boş biliyorum hepimiz aynı yolda değilmiyiz hepimiz aynı şeyleri yaşamıyomuyuz ama bebiş mutlaka bir gün gelecek buna inan vede inancını kaymetbe sakın. bizlerin kaderindede bu varmış ne yapalım sonuçları negatif gördükçe 2 gün ağlıyoruz sonrada kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. toparlanmazsakda elimize bişi geçmez canım. bizler güçlü olacaz ki meleklerimiz bizim azmimiz ve inancımızla bir gün mutlaka er yada geç gelecek canım.
Yabangülüm üzülme diyicem olmayacak :teselli: ama Nevromun dediği gibi rabbim alacaksa vermesin :1no2:
Bende bu hayal kırıklığını yaşadım 3 yumrtlama takibi 1 de aşılama olmadı hayallerim yıkıldı :1no2:
Ne mi oldu tüp bebek yaptırdık daha 7.gününde lekelenmelerim başladı nasıl ağladım anlatamam dünyam yıkıldı sandım meğer yıkılmamışım
Herşey güzeldi 5.5 ay ve tutmadı sanıpta dünyamın yıkıldığı an aslında belki iyi bir andı
Bu yüzden bundan sonra ki denemelerim tutmassa da üzülmeyceğim bundan büyük yıkım yok hayatta...
Yeter ki sabır
farkettim gönderinceSenin velet benim listelerin ortasına etti. :roflol: :roflol: :roflol:
hımmmmm şu centirmen spermi diyosunuz bende çok gülmüştüm ona ya. bizimkiler centirmen değil ya ondan bulamıyolar yolu kızım yumoşlarda akıllı artık boşo boşona kapıyı açarlarmı yumoşlarında kalbi var :roflol::roflol::roflol:
bizimkiler salına salına gidiyolar eli boş tabi yumoşlarda bakıyo elleri boş küsüyolar. yumoşlarda aralarında diyodurlarki kızım bak filancanınki bilmemne getirmiş sakın boş gelene açma:roflol::roflol::roflol:
bir yanık kokusu geldi kız zambakkkkk yemek yandı yemek ocağa bak
Yabangülüm üzülme diyicem olmayacak :teselli: ama Nevromun dediği gibi rabbim alacaksa vermesin :1no2:
Yeter ki sabır
zambakcım hangi video canım oo merak ettim spermlerle ilgili bende buluyumda seyrettirreyim
canım ya tam olarak hatırlamıyorum ama bilen arkadaşlarımız söylerse izleyebilirsinn
yanılmıyorsamm smhsmhh arkadaşımız yazmıştı linkiii:uhm::uhm:
bilmiyorum zelişçim şu an çok karma karışığım ne düşüneceğimi bilmiyorum.bir gün hamileyim diyebilecekmiyim onu bile bilmiyorum.allahtan ümit kesilmez o istedimi olur şüphesiz,üzülüyor insan işte..çok şükür rabbime herşeyde bi hayır vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?