Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabangülüm,kafana çok takma dicem ama elinde değildir şimdi biliyorum biz senin yanındayız dualarımız seninle inş bir daha ki sefere

yabangülüm canım inşallah bi dahaki sefere olur
lütfen üzülme
Allahım birgün bize de vericek inşallah meleklerimizi

kızlar iyiki varsınız birbirimizin halinden en iyi biz anlarız.rahatladım bi nevi olsada sağolun hepinizi çok seviyorum.a.s.a.s.a.s.

canım benımseni anlıorum bende hep adet olcagımı anlasam bile diorum acaba varmı bende aynı olcagını ümit ediıorum ama olmuor işte yok zamanımız gelmemiş daha bakalım nekadar daha beklıcez hakkımızda hayırlsı olsun canım fazla düşünp üzme kendini olurmu?:teselli::1hug:a.s.:çok üzgünüm:

bir an kendimi tüpbebek sonucu aldığım günde hissettim :çok üzgünüm: o kadar emek verdim sonucunu alacağım zannediyorsun ama malesef :çok üzgünüm:
daha fazla emek vermek gerekiyor o zaman diyorsun bu bizim yaşamamız gereken kaderimiz yabangülcüm :teselli:
üzüntünü o kadar iyi anlayabiliyorumki ama" hakkımda hayırlısı buymuş demekki " demekten başka ne olabilirki diyebileceğimiz rabbim içine ferahlık versin canım :1hug:

canim uzulme diyicem ama ise yaramiycak biliyorum :teselli:
insallah zamani gelince hepimizin bebisleri gelicek
insallah en kisa zamanda olucak bu

a.s.a.s.a.s. kaydirigubbakcemile3 ŞenizŞeniz

canım allah yardımcın olsun seninki daha zor acısı daha fazla.işallah rabbim cümlemizin yüzünü güldürür..

Yabangülüm üzülme diyicem olmayacak :teselli: ama Nevromun dediği gibi rabbim alacaksa vermesin :1no2:
Bende bu hayal kırıklığını yaşadım 3 yumrtlama takibi 1 de aşılama olmadı hayallerim yıkıldı :1no2:
Ne mi oldu tüp bebek yaptırdık daha 7.gününde lekelenmelerim başladı nasıl ağladım anlatamam dünyam yıkıldı sandım meğer yıkılmamışım
ve sonucu öğrendim bebeklerim vardı benimleydi........
Herşey güzeldi 5.5 ay ve tutmadı sanıpta dünyamın yıkıldığı an aslında belki iyi bir andı
Nasıl mı anladım yavrularımı kaybedince senağlama
Asıl yıkım onları kaybetmekti
Asıl yıkım sevinçle hazırladığım odalarını toprlamaktı
Asıl yıkım onları hissedip onları ellerinle toprağa vermekti senağlama
Bu yüzden bundan sonra ki denemelerim tutmassa da üzülmeyceğim bundan büyük yıkım yok hayatta...

Daha çok yolun başındasın daha çok yolun başındayım
Umarım birgün Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza verecek
Yeter ki sabır
Biraz daha sabır kızlar.......

canım diyecek söz bulamıyorumm
agla aglada rahatla canımmmm
ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor tabiki
umudun umudumuz hiç bitmesinnn:teselli:

yabangülüm canım çok üzüldüm kısmet değilmiş zamanı gelmemiş allahım en güzel zamanını bekliyodur vermek için sende üzülme desem boş biliyorum hepimiz aynı yolda değilmiyiz hepimiz aynı şeyleri yaşamıyomuyuz ama bebiş mutlaka bir gün gelecek buna inan vede inancını kaymetbe sakın. bizlerin kaderindede bu varmış ne yapalım sonuçları negatif gördükçe 2 gün ağlıyoruz sonrada kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. toparlanmazsakda elimize bişi geçmez canım. bizler güçlü olacaz ki meleklerimiz bizim azmimiz ve inancımızla bir gün mutlaka er yada geç gelecek canım.

canim uzulme diyicem ama ise yaramiycak biliyorum :teselli:
insallah zamani gelince hepimizin bebisleri gelicek
insallah en kisa zamanda olucak bu
işallah canım..
evet olup kaybetmesi daha kötü allah kimseye vermesin..
canım diyecek söz bulamıyorumm
agla aglada rahatla canımmmm
ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor tabiki
umudun umudumuz hiç bitmesinnn:teselli:

işallah hepimiz anne oluruz.:CüvCüv::CüvCüv:

evet canım kısmet değilmiş ağladım sizlerin yazılarıyla rahatladım.şimdi daha iyiyim.allahtan ümit kesilmez elbet bizede nasip edecek..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yabangülüm sadece bu seferlik ertelenmiş durumda canım anne olman inş en kısa zamanda hepimizin bebişi olurda öyle yazışırız bebişler şöyle böyle diyerek canım seni seviyoruz Şeniz

canım benim ya benide ağlattın. allahımda sana bir daha böyle acı yaşatmasın. bebişlerin kardeşlerini gönderirse seninde yüzünü güldürür ve kalbindeki acıyı birazda olsa dindirir inşallah

Destekleriniz için teşekkürler. 3,5 yıllık evliyim. İlk başlarda bebek istemeyen bendim. Sanırım aslında kendime kızıyorum. eşimde problem çıkması bahanem oldu. Allah hayırlısını versin hepimize. Peki bu aşamada aşılama yapılabilir mi. Ben de bir problem görünmüyor. Eşimde de ileri hareketlilik çok düşük. Aşılama için ne aşamalara gelmek lazım. Bilenler varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Senin velet benim listelerin ortasına etti. :roflol: :roflol: :roflol:
farkettim gönderince
ama napiim benim velette süper ama dimi:lepi:Şeniz

tatlım üzülme lütfen kıyamam sana herşey kader kısmet:1hug:

:roflol::roflol::roflol:daha nediyimm ben
bir yanık kokusu geldi kız zambakkkkk yemek yandı yemek ocağa bak

yok canım yemek yanmadıııı komşudaydım azönce geldiimmm
sen niddiiin o videoyu izlemiştinnnn dimmmmii

haklısın canımmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

canımm hakkında en hayırlısı demek böleymişş,,üzülmemek elde değil tabi ama Rabbimden gelene razıyız canımmm,,inş. bir dahaki sefer ya da kendiliğinden gelir meleğin inş...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…